iOS 6
Re: iOS 5 Днес!
Аз не искам да ъпдейтна, искам чист restore ...
Тоест DFU ---> shift & restore --> избирам си файла и да почне .. има ли разлика въобще?
Тоест DFU ---> shift & restore --> избирам си файла и да почне .. има ли разлика въобще?
-
- Обратна връзка:
Thered JB има,но по-добре изчакай Untethered за да ти е чиста работата,до няколко дни би трябвало да се появиborko444 написа:Здраве да е.
Да си ползваме cydia пък ще видим.
jaibreakme.com не става нали?
Друга алтернатива има ли???
Аз защото съм си купил едни програми от Cydia и как да си ги сложа пак.
програмите са: call counter и data counter. Дал съм по 3$ за тях и искам да си ги ползвам.

iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Ще стане ли с Redsn0w
или да чакам.
А м/у другото да си слож ли GEVEY-a? за да си сложа жижателската карта???
или да чакам.
А м/у другото да си слож ли GEVEY-a? за да си сложа жижателската карта???
Последно промяна от borko444 на 12 Окт 2011, 22:23, променено общо 1 път.
[url=callto://sivoo4ka]skype[/url]
- panteleimonov
borko444 що си мисля че май няма смисъл да си слагаш гевея макар че преди доста постове ти казаха че сега след като ъпдейтна сигурно ти се е дигнал ББ-то и в момента имаш айпод с хубава камера
дано да греша слагаш гевея с картата и пробваш ако не става значи си изгорял и ще чакаш да имаш телефон
а иначе айпод тъч

Аз казах че съм на глобул и нямам проблем ,но искам да го ползвам с вивател.panteleimonov написа:borko444 що си мисля че май няма смисъл да си слагаш гевея макар че преди доста постове ти казаха че сега след като ъпдейтна сигурно ти се е дигнал ББ-то и в момента имаш айпод с хубава камерадано да греша слагаш гевея с картата и пробваш ако не става значи си изгорял и ще чакаш да имаш телефон
а иначе айпод тъч
basebanda е вдигнат на 4.11.08 и сега на къде.
пробвам веднага.
Последно промяна от borko444 на 12 Окт 2011, 22:30, променено общо 1 път.
panteleimonov написа:borko444 що си мисля че май няма смисъл да си слагаш гевея макар че преди доста постове ти казаха че сега след като ъпдейтна сигурно ти се е дигнал ББ-то и в момента имаш айпод с хубава камерадано да греша слагаш гевея с картата и пробваш ако не става значи си изгорял и ще чакаш да имаш телефон
а иначе айпод тъч
- Все още може да върне на 4.3.5 и ВВ ще стане 04.10.01
Как да го върна???
Трябва да си сваля 4.3.5 и от къде???
Но нека да пробвам първо.
Трябва да си сваля 4.3.5 и от къде???
Но нека да пробвам първо.
Хора моля ви, ПОМОГНЕТЕ !!!
Телефона в момента е в DFU и ми дава само грешки 3200... и наново като свалих firmware-a пак грешка.. какво да правя?
Едит: Ако цъкна "Restore" без Shift какво ще стане ?
Телефона в момента е в DFU и ми дава само грешки 3200... и наново като свалих firmware-a пак грешка.. какво да правя?
Едит: Ако цъкна "Restore" без Shift какво ще стане ?
Последно промяна от sphex на 12 Окт 2011, 22:36, променено общо 2 пъти.
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
- panteleimonov
борко в такъв случай си добре и ще можеш да си го използваш с грабул ако не стане с гевея пък ако стане веднага ъпдейтвам
иначе както написа гого вариянта е надолу
там е спасението 

Последно промяна от panteleimonov на 12 Окт 2011, 22:34, променено общо 1 път.
Направо ме побърква тва с тия грешки :@:@:@:@:@
Аз изглежда съм от щастливците. Всичко мина без проблем. Сега отивам да го разгледам. Само не знам какво да правя с контактите и icloud. Да му позволя ли Merge или не. Ако в Settings->Icloud чекта Contacts на On дали няма да ми ги изтрие. Контактите са ми много старателно правени с пълна информация за всеки и не мога да си позволя да ги затрия. Благодаря за помощта.
- panteleimonov
здравко да изчакаме редсноу правим къстъм на 5--цата и после джейлче и да видим кво ще става с гевея уж трябва да работи 

-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Да не си очаквал друго?borko444 написа:GEVEY не ми отклиучи телефона връщам на 4.3.5
Не бъразайте,ако не ви е ФО или не си го ползвате към оператора,към който е заключен.
Re: iOS 5
Notification Center а това нещо ще проработи ли
HOUT написа:Notification Center а това нещо ще проработи ли

Errors 3000-3999 (3002, 3004, 3013, 3014, 3018, 3164, 3194, and so on): Error codes in the 3000 range generally mean that iTunes cannot contact the gs.apple.com server on ports 80 or 443. This may be because out-of-date or incorrectly configured security or firewall software is interfering, an old version of iTunes is installed, an entry in your hosts file redirecting requests to gs.apple.com (see error 1004 above), or because of your Internet proxy settings. If you are using a proxy, try without using one or with a known-good network. If that does not resolve the issue, follow iTunes for Windows: Troubleshooting security software issues. Error 3014 may indicate that you need to free up more disk space on the computer before trying to restore again. Error 3194 most likely indicates you do not have the latest version of iTunes installed Update to the latest version of iTunes.
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
- panteleimonov
БТВ четах че центъра освен да ти праща баджове от фейбук и скайп за останалите приложения като време акции и такива работи трябва интернет
пък известията за емайл и съобщения тем подобни трбява все пак да има такова двеижение че да се покажат :?
незнам дали за такова бачкане говорите

-
Най новия ми е Итунса... ?? и ми дава 3194 .. ? и хост филе ми е редактиран ?
на мен... като цъкна ме връща в хоум менютоpanteleimonov написа:БТВ четах че центъра освен да ти праща баджове от фейбук и скайп за останалите приложения като време акции и такива работи трябва интернетпък известията за емайл и съобщения тем подобни трбява все пак да има такова двеижение че да се покажат :?

Шок и ужас....
Първо - не виждам да мога да снимам при локнат телефон сиреч при слайда за отключване на телефона от слийп няма нищо. Не мога да го накарам да снима както беше разтръбено с бутоните за силата на звука. iMessages има една интересна чафка (*), която ти казва, че евентуално carrier services may apply и че като iMessages не бачка може да пращаш смс-и. Като си представих, че М-тел и Глобул могат (може би, да се надявам, че не) да ни цакат за всяко съобщение което пращаме - плановете ми да си чатя безплатно със Западна Европа станах 20 стинки на смс
Едно хубаво нещо - там за оправяне на снимки crop, enhance i red eye - бачкат YES ! Избухвам вече.
Може да си правим custom vibrate.
Иначе още нещо - синка много добре работи, докато прави back up си ръчкаш телефона. Ако се сетя още нещо ще пиша.
Някой ако намери решение на гореспоменатите дилеми да свирка. Може и аз нещо да не съм видял или разбрал така че по-добре вие да ме псувате отколкото да не ги ползваме обещаните новости.
П.С. Страничен коментар - сега ако се окаже, че 50% от новостите са само за 4С ще е мнооого долно. Все пак на презентацията не беше обелена дума, че това ще работи само тук и там, а останалите да духат знаете кое....

Първо - не виждам да мога да снимам при локнат телефон сиреч при слайда за отключване на телефона от слийп няма нищо. Не мога да го накарам да снима както беше разтръбено с бутоните за силата на звука. iMessages има една интересна чафка (*), която ти казва, че евентуално carrier services may apply и че като iMessages не бачка може да пращаш смс-и. Като си представих, че М-тел и Глобул могат (може би, да се надявам, че не) да ни цакат за всяко съобщение което пращаме - плановете ми да си чатя безплатно със Западна Европа станах 20 стинки на смс

Едно хубаво нещо - там за оправяне на снимки crop, enhance i red eye - бачкат YES ! Избухвам вече.
Може да си правим custom vibrate.
Иначе още нещо - синка много добре работи, докато прави back up си ръчкаш телефона. Ако се сетя още нещо ще пиша.
Някой ако намери решение на гореспоменатите дилеми да свирка. Може и аз нещо да не съм видял или разбрал така че по-добре вие да ме псувате отколкото да не ги ползваме обещаните новости.
П.С. Страничен коментар - сега ако се окаже, че 50% от новостите са само за 4С ще е мнооого долно. Все пак на презентацията не беше обелена дума, че това ще работи само тук и там, а останалите да духат знаете кое....
Последно промяна от smokingjo на 12 Окт 2011, 23:16, променено общо 1 път.
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
- panteleimonov
Като цяло да ти работи пълноценно центъра трябв2а мобилен интернетzdravko96 написа:на мен... като цъкна ме връща в хоум менютоpanteleimonov написа:БТВ четах че центъра освен да ти праща баджове от фейбук и скайп за останалите приложения като време акции и такива работи трябва интернетпък известията за емайл и съобщения тем подобни трбява все пак да има такова двеижение че да се покажат :?
незнам дали за такова бачкане говоритеиначе работи... незнам защо така ме връща...

Да лягам аз до утре на свежа глава и дано да има ъпдейти от Дев и останалите ненормалници че и ние със заключените телефони да направим нещо

аз имам мобилен интернет но пак не се отваря - иначе си има нотификации отгоре там над иконитеpanteleimonov написа:Като цяло да ти работи пълноценно центъра трябв2а мобилен интернетzdravko96 написа:на мен... като цъкна ме връща в хоум менютоpanteleimonov написа:БТВ четах че центъра освен да ти праща баджове от фейбук и скайп за останалите приложения като време акции и такива работи трябва интернетпък известията за емайл и съобщения тем подобни трбява все пак да има такова двеижение че да се покажат :?
незнам дали за такова бачкане говоритеиначе работи... незнам защо така ме връща...
но този проблем не ми идва на ум откъде може да е..
Да лягам аз до утре на свежа глава и дано да има ъпдейти от Дев и останалите ненормалници че и ние със заключените телефони да направим нещо