Apple Представиха новия 3G iPhone на конференцията WWDC Днес

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
vencislav

Re: Apple Представиха новия 3G iPhone на конференцията WWDC Днес

Мнение от vencislav »

С нетърпение го чаках, за да си купя, а стария да подаря на дъщеря ми. Отчитайки обаче факта че мобилния интернет е много скъп, ще си купя още един iphone 16G и ще чакам по значителни разлики в моделите. А и тая пластмаса наистина не ме радва никак. :(
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

Очарован съм единствено от цената , ако изобщо може да се вземе на тази цена без договор за 2 години . Все пак ще опитам в края на септември да се сдобия с нов :)
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
Аватар
mad_max

Мнение от mad_max »

Сега прочетох нещо интересно от gsmarena :)
The price will be the same all over the world - $199 for the 8GB version and $299 for the 16GB version.
iPhone 3G 16Gb 3.0
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

mad_max написа:Сега прочетох нещо интересно от gsmarena :)
The price will be the same all over the world - $199 for the 8GB version and $299 for the 16GB version.
По време на презентазията, малко преди да пусне рекламата, Steve Jobs каза нещо от сорта на
Steve Jobs написа:In the almost everyone of these countries the price is a maximum of $199 all around the world.
Което лично на мен не ми се вирява изобщо, ама изобщо.
Аватар
RollX

Мнение от RollX »

vencislav написа:С нетърпение го чаках, за да си купя, а стария да подаря на дъщеря ми. Отчитайки обаче факта че мобилния интернет е много скъп, ще си купя още един iphone 16G и ще чакам по значителни разлики в моделите. А и тая пластмаса наистина не ме радва никак. :(
Мога ли да попитам от къде смяташ да си го вземеш?
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

За всички, надяващи се да се сдобият с новия телефон: въпреки, че от AT&T официално заявиха, че телефоните ще се активират само в магазините, ето че има и светлина в тунела :)
Will the iPhone be sold unsubsidized? That's the conclusion I'm coming to as I read between the lines of this AT&T Memo to Retail Managers. The money quote is this: "However, not all customers will be qualified upgrades. AT&T has not determined the price of the 3G device for non-qualified upgrades." If I'm reading this right, AT&T will sell off-contract iPhones at a yet-unspecified price.
If true, this is terrific news for anyone who wants to hack their iPhone and not be bound to an AT&T contract. It's also fabulous news for anyone who wants to upgrade to a new iPhone but doesn't live in a 3G-serviced area.

If historical prices are any indicator, off-contract phones could sell for a few hundred dollars above the subsidized price. At the very least, according to this memo, you can sign up for a contract, get the iPhone and cancel after 30 days, paying the early termination fee. After that, the iPhone is yours free and clear. I am not a big fan of this option as I do not like signing contracts that I do not intend to keep. Regardless, this is (a) legal; and (b) in compliance with contract terms.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
ereptor
supporter

Мнение от ereptor »

А някой да знае колко е глобата при прекъсване на договор "paying the early termination fee." Значи взимаме си новия телефон, плащаме за 1 месец месечна такса и след това плащаме глоба за прекратяване на договора! :-O
Колко ли ще струват тези двете?

А не може ли като излезе в Румъния или Гърция да вземеме някой си непознат от там да му дадем 50$, за да си вземе iPhone с договор (като ние плащаме за телефона разбира се), а договора и сим картата да си останат за него? Така и ние и той доволен.
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Bekov

Мнение от Bekov »

И разбира се балъка от РОмания ще плаща абонаментните такси по двугодишен договор. Като намериш такъв ми се обади! :)
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Това BG форум ли е?
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

ereptor, от 17 твои мнения, в 7 даже няма главна буква (не знам дали другите Bloody не ги е оправил), като започваш изречение. Отделно за грамотността......
Прочети тази тема и ако продължаваш така, просто ще трия!
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Mi6o

Мнение от Mi6o »

Vlad можеш ли на кратко да кажеш за какво става въпрос в цитата по горе, че не мога да си го преведа? :-O
uncivilized

Мнение от uncivilized »

mupo написа:
Steve Jobs написа:In the almost everyone of these countries the price is a maximum of $199 all around the world.
Което лично на мен не ми се вирява изобщо, ама изобщо.

Код за потвърждение: Избери целия код

AT&T will be offering the iPhone with its standard voice plans, which start at 40 US dollars. Additional 3G data plan is needed in order to make use of the 3G/HSDPA internet browsing - those plans start at 30 US dollars. So in US you are looking at 1680 US dollars minimum additional fees just to enjoy the iPhone 3G. If those 3G plans are optional, then it's 960 US dollars. Add to that the 199 US dollars initial price and you are all set with a Black market-ready 1200 US dollars iPhone 3G 8GB.
Т.е изобщо няма да е по-евтин от сегашния...
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

ereptor смени си табелката на аватара от "sex for food" на "sex for Iphone 3G" и отивай в Румъния и там някой богат чичка :x =)) че се набута да си продадеш стария мислейки си за нов за 250 лв :) ... това в кръга на приятелската шега и аз съм фен на South Park :)
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Mi6o, заповядай :)
Дали iPhone-а ще се продава несубсидиран? Това е заключението до което стигам, четейки между редовете на тази бележка от AT&T до мениджърите по продажби. Ето и цитат на най-важното: "Въпреки това не всички клиенти ще имат право на upgrade. AT&T още не е определила цената на 3G устройството за тези клиенти." Ако го разбирам правилно, то AT&T ще продава iPhone-и без договор на все още неопределена цена.
Ако това е вярно, то това са превъзходни новини за всички, които искат да си хакнат техния iPhone и да не са обвързани с договор към AT&T. Също е добра новина и за тези, които искат да си сменят стария с новия iPhone, но там където живеят няма 3G обхват.

Ако историческите цени са някакъв индикатор, телефоните без договор би трябвало да се продават за няколко стотин долара над цената на телефоните със такъв. Най-малкото, според тази бележка, може да подпишеш договор, да получиш iPhone-а и да развалиш договора след 30 дни, плащайки такса за предсрочно прекратяване. След това телефона си остава за теб. Не съм голям фен на тази възможност, защото не обичам да подписвам договори, които нямма намерението да изпълня. НО въпреки това, тази опция е (а) легална и (б) отговаря на условията в договора.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
plamen_lesev

Мнение от plamen_lesev »

Абе, не зная! Искам да си купя новия. Дано да дойде и до нас на тези цени! Всички тука гадаеме все още. Ако е за 199$ е добре. Паля колата и айде в Гърция. Ама ще видим. Дано!
Аватар
ivo098

Мнение от ivo098 »

vencislav написа:С нетърпение го чаках, за да си купя, а стария да подаря на дъщеря ми. Отчитайки обаче факта че мобилния интернет е много скъп, ще си купя още един iphone 16G и ще чакам по значителни разлики в моделите. А и тая пластмаса наистина не ме радва никак. :(
Ако 0.30 лв на MB е скъпо, не знам колко трябва да падне за да е добре..., аз по цял ден си ползвам интернет на телефона :)
Аватар
beji

Мнение от beji »

iFlashFreak написа:С ръка на сърцето казвам : стария е по-як! :)
Тая пластмаса хич не ме кефи.. изглежда йевтино, то си е де.. 3G и GPS не ми трябват, значи в крайна сметка ми трябва само FW 2.0 :) Алуминия на моя телефон отзад е незаменим, именно това ме кефи в телефона :) Тоя ми е твърде объл, а и е по-дебел. Не си струва ъпгрей ако не ви трябва по-бърз нет (аз ползвам само wifi) или ако нямате GPS система в колата :) Поне така мисля аз.
Бих ъпгрейднал само ако се появи в мтел за 250лв с договор, иначе не :)
Няма как да не е пластмасов алуминия ще пречи на GPS-a ;)
mtrvtbg

Мнение от mtrvtbg »

Хора искам да попитам, някой друг забеляза ли този кадър от 1:25:50 в Keynotes-а

Изображение

Нямам iPhone и не мога да направя разликата между новия и стария модел. Това не е ли новия?! Белия? Или този си си е сложил някоя лепенка на стария? :)
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

@mtrvtbg естествено, че сме го видяли и особено колко тъпо се почуства човека като го видяха камерите в залата. =:)
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
dastorm
Обратна връзка:

Мнение от dastorm »

А видяхте ли по време на презентацията на Loopt (мисля, че така се казваше програмата) как се използва Microsoft Virtual Earth, а не Google?

Изображение
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
predatorzzz

Мнение от predatorzzz »

Aбе имам 3 въпроса
1 Защо на новия iPhone задния панел му е пласмасов, така ме кефи алуминиeвия (имам iPod Clasic и много удобно пасва в джоба с металния заден капак)?
2 Този новия GPS, значи ли че без интернет връзка позиционирането ще го видим през крив макарон?
3 Продава ли се още стария iPhone в магазините на Apple в САЩ и колко ще струва новия, ако го закупа без договор от АТ&Т?
marto1914

Мнение от marto1914 »

1. Мисля че ако е алуминиев ще пречи на GPS-а.
2. За какво ти е он-лайн позициониране като имаш GPS?
3. Мисля че вече няма да се продава в магазините на Apple
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

Мисля, че predatorzzz пита дали ще му покаже къде се намира без интернет връзка.
Според мен, ако някой направи софтуер за iPhone (iGo, TomTom, Route66 и т.н) който софтуер да може да ползва GPS-а на телефона и картите са в паметта на телефона ще работи идеално - като истински GPS (т.е. като тези в колите)
vencislav

Мнение от vencislav »

ivo098 написа:
Ако 0.30 лв на MB е скъпо, не знам колко трябва да падне за да е добре..., аз по цял ден си ползвам интернет на телефона :)

Незнам какво точно цъкаш по цял ден и какви пари плащаш/или не ги плащаш ти/, но аз мога да ти покажа разпечатки да видиш за какво говоря. Ако за теб 50-60 или 80лв. са малко за нет през GSM то евала.
Публикувай отговор