VladTheImpaler написа:Само да отбележа един факт относно активирането на телефона в САЩ, така че да няма много надяващи се хора:
Както виждате са взели мерки против отключването на телефоните.От AT&T заявиха, че вече ще трябва да се активира телефона в магазин или на AT&T или на Apple. Процедурата ще отнема между 10 и 12 минути за телефон. И поне в началото телефона няма да се продава online, така че и без това ще сте в магазина...
EDIT: И една малка "незначителна" добавка:Dow Jones' report: "AT&T and Apple are working on a form of penalty for users who don't activate their iPhone within 30 days of purchase."
kazimir написа:Очакванията ми бяха по големи,но и без това не ми дадоха виза за САЩ
Apostol83 написа:още малко , някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета , Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина
Така че не се знае дали 2.0 final ще бъде хакната , а дори и да е имам чувството че 3G Iphone ще има някаква защита било то в ЕЕПРОМ или някои blown fuse както при xbox360така че ..... не се радваите за 3G и не си продавайте 2G то на по ниска цена.... скоро то ще скочи тъй като нович тел е просто една пластмаса с 3G
едно искрено се надявам сладури като тези от CNPDA и други кракери да пускат програмките от Апп сторе в инсталлер без пари))
С цел да не те обидя, защото не искам така да тълкуваш нещата - като обиди ще ти кажа само, че за пореден път се убеждавам колко си зле мойто момче. Ти ако знаеш какво стои зад думата - Зибри аз си режа главата. Един съвет от мен приятелю. Изказвай се по въпроси по който си компетентенApostol83 написа:още малко , някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета , Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина
Така че не се знае дали 2.0 final ще бъде хакната , а дори и да е имам чувството че 3G Iphone ще има някаква защита било то в ЕЕПРОМ или някои blown fuse както при xbox360така че ..... не се радваите за 3G и не си продавайте 2G то на по ниска цена.... скоро то ще скочи тъй като нович тел е просто една пластмаса с 3G
едно искрено се надявам сладури като тези от CNPDA и други кракери да пускат програмките от Апп сторе в инсталлер без пари))
Adamov написа:С цел да не те обидя, защото не искам така да тълкуваш нещата - като обиди ще ти кажа само, че за пореден път се убеждавам колко си зле мойто момче. Ти ако знаеш какво стои зад думата - Зибри аз си режа главата. Един съвет от мен приятелю. Изказвай се по въпроси по който си компетентенApostol83 написа:още малко , някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета , Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина
Щотото иначе много хора ще ти се смеят