iOS 6
-
Re: iOS 5 (Юни!)
Ми ако не направят Епъл скоро нещо по въпроса за дийзана може и аз да мина на трибуквените.
SAMSUNG GALAXY W
iOS5 не тръгне ли на 3GS и аз ще се насоча към трибуквените, защото телефонът ми не съм го взел за гъзария с нагризена ябълка на гърба ... А няма намерение да давам 1000лв. за нов телефон, а този съм го взел нов преди 6 месеца, no mercy ...
до някъде подкрепям Sonar. Наистина ще е малко гадно, при положение, че 3G-то поддържа iOS4, макар и само част от функциите. И все пак, на мен не ми пречи да си стоя на 4.1, просто защото телефона ми е заключен и не ми се занимава с 1 млн неща, само и само да съм с последната ос, която в общи линии работи по същия начин. А и без това вече съм събрал половината пари за iPhone 5/ 4S/ 4GS или квото е там, ама докъто ги събера има доста време... и тоя път - factory unlocked, че тия джейлове ми взеха ъкъла.
Teamwork makes the dream work!
Ами насочете се към трибуквените !!! Кои ви е спрял ! То по тая логика що да нося часовник raymond weil като един кварцов ще ми е по функционален .
В цената на телефона влиза и марката с ябълката. Всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.
В цената на телефона влиза и марката с ябълката. Всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Factory unlocked значи че работи с всяка сим карта, а не че е с джейлбрейкkike09 написа:до някъде подкрепям Sonar. Наистина ще е малко гадно, при положение, че 3G-то поддържа iOS4, макар и само част от функциите. И все пак, на мен не ми пречи да си стоя на 4.1, просто защото телефона ми е заключен и не ми се занимава с 1 млн неща, само и само да съм с последната ос, която в общи линии работи по същия начин. А и без това вече съм събрал половината пари за iPhone 5/ 4S/ 4GS или квото е там, ама докъто ги събера има доста време... и тоя път - factory unlocked, че тия джейлове ми взеха ъкъла.

iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
-
Да , ама не си мисли , че Епъл е по-луксозен от НТС! Поне така разбрах от поста ти. И двете малки правят почти подобни телефони.Soze написа:Ами насочете се към трибуквените !!! Кои ви е спрял ! То по тая логика що да нося часовник raymond weil като един кварцов ще ми е по функционален .
SAMSUNG GALAXY W
-
Моето мнение е, че айфон преди беше много по-голяма гъзария от сега, то и ако си бизнесмен не можеш да го ползваш за работа той е да влезеш в нета да видиш нещо и тва е...на мене нично четворката не ме кефи твърде като изключим 1000 хрц процесор...То почти всички марка, а и да не кажа всички, направиха тъчскриин с хубава камера, но ест че епъла си остава на първо място...поне според мен...
iPod touch 4g 32GB NO Jailbreak
iPod touch 1g 16GB with Cydia FW 3.1.3
iPod touch 1g 16GB with Cydia FW 3.1.3
3GS продължава да се продава доста в доста сериозни количества. Скоро имаше статистика, че продадените 3GS са повече от всеки модел от другите конкурентни смартфони.
Apple са избрали стратегията вместо да правят евтин и орязан модел да продават по-старата генерация на ниска цена и е доста успешна засега. Именно затова не ми се вярва да отрежат нацяло в една година 2 модела от поддръжка.
На слуховете които се въртят трябва да се гледа с голяма доза скептицизъм и да се гледа каква е била политиката досега. По-скоро очаквам да има iOS5 за 3GS, но да върви както iOS4 на 3G и да накара хората да помислят за ъпгрейд.
Apple са избрали стратегията вместо да правят евтин и орязан модел да продават по-старата генерация на ниска цена и е доста успешна засега. Именно затова не ми се вярва да отрежат нацяло в една година 2 модела от поддръжка.
На слуховете които се въртят трябва да се гледа с голяма доза скептицизъм и да се гледа каква е била политиката досега. По-скоро очаквам да има iOS5 за 3GS, но да върви както iOS4 на 3G и да накара хората да помислят за ъпгрейд.
-
Е да , Айфоун преди 3 години си беше гъзария. Уникален дизайн има има втората генерация , както и третата. Но този последният не е пещо особено. Дизайнът му също.
SAMSUNG GALAXY W
Аз не мисля, че уникалността на iPhone се е изгубила с 4-ката. А като изключим всички други подобрения, дисплея му е страшееен. Apple си е Apple. Всеки ден, сяка компания бълва нови модели с Андроид. Къде е уникалността там?
Не веднъж съм казал ако искате телефон само за гъзария вземете си Nokia 8800 и се кефете, че сте уникални и можете да разглеждате картинки
Мисълта ми е, че не ми се занимава с ъпдейти, щото тря да има и джейлбрейк, иначе не мога да използвам телефона. И следващия ми iтелефон ще бъде factory unlocked, за да ъпдейтвам спокойно
А дали ще го джейлбрейквам... сигурно.. но ще бъде за удоволствие, а не щото ми се налага 

Да, знам какво значиkinobla написа: Factory unlocked значи че работи с всяка сим карта, а не че е с джейлбрейк

Teamwork makes the dream work!
По-голяма тъпотия не бях чувал през живота си..ЕВАЛА !ventcislav написа:Е да , Айфоун преди 3 години си беше гъзария. Уникален дизайн има има втората генерация , както и третата. Но този последният не е пещо особено. Дизайнът му също.
iPhone 5S FW 7.1.2
2nd that
Иначе има ли сигурно потвърждение, че сега на WWDC ще представят iOS5. Нали 2011 щеше да е годината на Мас а точно сега се очаква и Mac OS X Lion. Не бих се очудил ако изобщо не стане дума за iPhone на WWDC ..

Иначе има ли сигурно потвърждение, че сега на WWDC ще представят iOS5. Нали 2011 щеше да е годината на Мас а точно сега се очаква и Mac OS X Lion. Не бих се очудил ако изобщо не стане дума за iPhone на WWDC ..
- panteleimonov
такъв е слогана на конференцията:iOS i Mac OS X.Търпение вече не остана да видим кво са измислили силиконовите мозъци

Няма смисъл от нови iphone,ipod,ipad-и защото почна да става много от "същото" и...Ако измислят някой нов software който да е наистина по-различен и по-добър тогава ДА но да измислят нови "джаджи" вече е твърде безсмислено-Никой няма да го купи (хората си имат вече,много висока цена)...
5.2.00
- Grievous
- Обратна връзка:
Нали се сещаш, че тези които имат, скоро ще бъдат отсвирени и всичко ново ще се поддържа само от iPhone 4
-
Прав си. Ще изчакам да видя новото поколение тази година. Ако има хубава камера и дизайн ще го взема и ще забравя повече за нов телефон!appworld написа:Няма смисъл от нови iphone,ipod,ipad-и защото почна да става много от "същото" и...Ако измислят някой нов software който да е наистина по-различен и по-добър тогава ДА но да измислят нови "джаджи" вече е твърде безсмислено-Никой няма да го купи (хората си имат вече,много висока цена)...
SAMSUNG GALAXY W
- panteleimonov
Apple се надяват на това ,че техния стил за някои хора е уникален и неповторми и наистина и аз го споделям,следя и чета как някои хора на различни възрасти мило и драго чакат айфон 5 айпад 3 айтъч 5 и т.н Скоро един потребител ми каза луд ли си да си вземаш айтъч 4 лично аз си купувам съответния модел заради технологията която са успели да внедрят.дали айтъч или айфон-без 5 пиксела камера телефон и гпс оки не е проблем
,но наистина трябват доста средтва за продуктите на ябълката.Надявам се аЙос 5 да донесе нещо за което наистина да си вземем 5-цата
и се извинявам за спам леко
Поздрави!

и се извинявам за спам леко

Re: iOS 5 (6 Юни)
В доста концепции за новия iOS виждам widgets и извадени на хоум скрийн settings. Дано се възприемат и от самите Епъл в скоро време.
Един въпрос относно тези концепции и предложения за новите iOS - кой ги прави - фенове, служители на Епъл, или freelance разработчици?
Един въпрос относно тези концепции и предложения за новите iOS - кой ги прави - фенове, служители на Епъл, или freelance разработчици?
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
Всички от Епъл,без фенове и потребители... 

Новият план на M-tel - "Шизофреник" - говориш със себе си за 0 стотинки на минута неограничено. : D
A може ли да се гледа на живо?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Само тези, които имат MAC. Влизаш в официалния сайт на Apple и там трябва да има Watch life или нещо от сорта 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Супер. Благодаря 

А през Сафари ли трябва да се гледа?
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Влизаш през Safari и ще ти зареди с Quick Time
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB