Умира ли основателят на Apple Стийв Джобс?!
Re: Умира ли основателят на Apple Стийв Джобс?!
Много често, когато чета новини за Стив Джобс, Стив Уозниак, Бил Гейтс и Стив Балмър се сещам за филма "Пиратите от Силиконовата Долина".
Разправя се за създаването на Епъл и Майкрософт и борбата между тях.
Историята на един велик гений (Стив Джобс), и на един дребен крадец (Бил Гейтс)
Гледал съм го повече от 5 пъти.
ГОРЕЩО ГО ПРЕПОРЪЧВАМ на всички, които не са го гледали, а тези които са го гледали - да го гледат пак.
"Пиратите от Силиконовата Долина".
http://zamunda.net/details.php?id=125390&hit=1
Разправя се за създаването на Епъл и Майкрософт и борбата между тях.
Историята на един велик гений (Стив Джобс), и на един дребен крадец (Бил Гейтс)
Гледал съм го повече от 5 пъти.
ГОРЕЩО ГО ПРЕПОРЪЧВАМ на всички, които не са го гледали, а тези които са го гледали - да го гледат пак.
"Пиратите от Силиконовата Долина".
http://zamunda.net/details.php?id=125390&hit=1
Apple iPhone 4 iOS 5 b1
Е ти щом го прати Бил Гейт между дребните крадци ...
Взема и аз да почна да дребно да пипам !!!
Взема и аз да почна да дребно да пипам !!!
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
- legaliziran
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
Прав си, не е от дребнитеSoze написа:...Е ти щом го прати Бил Гейт между дребните крадци ...
!!!

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
Привет,
Аз само да споделя и моето мнение, което се базира на фактите:
1. Публикацията която излезе, беше пусната от National Enquirer, което е американския вариант на нашенския вестник "ШОК" - това малко или много са жълти вестници.

2. Според въпросната статия базирано на двете снимки докторите Gabe Mirkin и Samuel Jacobson "решават" че на Стив Джобс му остават не повече от 6 седмици.
Много интересно как решиха, че умира след като нито един от тях не го е преглеждал (съдят само и единствено от 2-те снимки) и как така определиха с такава точност и срока - 6 седмици, след като нито един от тези двама "експерти" не е онколог (доктор по рака) !
3. Всички видяхме Стив Джобс на представянето на iPad 2. Предполагам не е добре, и предполагам е сериозно, но все пак не изглеждаше като човек на смъртно ложе с оставащ живот от 1 месец.
4. Въпросната медия "National Enquirer" и преди е пускала слухове за наближаваща смърт на известни хора, малко от които са се случвали.
Идеята ми е, че определено Стив има проблем и определено е сериозен (става дума за рак), но да правят такива заключения на гърба на хората е малко нелепо и неморално и нечовешко от страна на такива жълти издания.
Аз само да споделя и моето мнение, което се базира на фактите:
1. Публикацията която излезе, беше пусната от National Enquirer, което е американския вариант на нашенския вестник "ШОК" - това малко или много са жълти вестници.

2. Според въпросната статия базирано на двете снимки докторите Gabe Mirkin и Samuel Jacobson "решават" че на Стив Джобс му остават не повече от 6 седмици.
Много интересно как решиха, че умира след като нито един от тях не го е преглеждал (съдят само и единствено от 2-те снимки) и как така определиха с такава точност и срока - 6 седмици, след като нито един от тези двама "експерти" не е онколог (доктор по рака) !
3. Всички видяхме Стив Джобс на представянето на iPad 2. Предполагам не е добре, и предполагам е сериозно, но все пак не изглеждаше като човек на смъртно ложе с оставащ живот от 1 месец.
4. Въпросната медия "National Enquirer" и преди е пускала слухове за наближаваща смърт на известни хора, малко от които са се случвали.
Идеята ми е, че определено Стив има проблем и определено е сериозен (става дума за рак), но да правят такива заключения на гърба на хората е малко нелепо и неморално и нечовешко от страна на такива жълти издания.
Те са "мършояди", това им е работата. Просто са запълнили ниша в обществото, нищо ненормално в този живот за съжаление.
"Legio Patria Nostra"
Изглеждаше добре на кийноута на айпад2
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
- iviubaveca
Абе да не е умрял без да знам, че спряхте да говорите за него
.

- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
-
НЕ Е !!! ПЕПЕЛ ТИ НА УСТАТА ЗА ТОВА , КОЕТО КАЗА
- iviubaveca
.... Много добре знам, че не е умрял, нали го видяхме на презентацията ... Просто исках да видя дали някой не знае нещо от скоро за него, защото не съм срещнал.
иии пак стигаме до вица с форумите ...
иии пак стигаме до вица с форумите ...
- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
На 5 Октомври, 2011 Steve Jobs почина от рак. Или поне така казват.