iOS 4.3
Re: iOS 4.3
Не.Tрябва сам да си ги активираш.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Наблюденията ми са, че при мен батерията държи по-малко с около 10-15%, но 4.3 определено много ми харесва. Предполагам, че ще коригират проблема с излизането на 4.3.1. Телефонът ми не е JB (засега). Споделете нещо за обхвата, защото на мен ми се струва, че с 4.3 още повече е подобрен обхвата на телефона при 3G мрежа (а може и МТел да са сложили още клетки).
- todorfachev
Батерията на моята 4ка 4.3 държи значително повече от 4.2.1. Разликата я усетих още след първото зареждане след ъпдейта. Нямам Jail! Относно обхвата не мога да кажа нищо, удовлетворява ме напълно.
IPhone 4, 16gb, ios 4.3.5, locked to movistar, with Gevey
нормално ли е безжичния интернет да е толкова бъгаВ? Супер бавно открива рутери и на всеки рефреш открива следващ.. с Нокиа откривам 10 пъти по бързо и се свързвам.... за Ipod 4G iOS 4.3 става въпрос.
Не бих казал. При мен ми трябват точно около 3-4 сек. и ми намира моята Wi-Fi измежду 10-ина съседски.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
Хора, сори за тъпия въпрос,но искам да попитам дали ако си ъпдейтна телефона през iTunes,ще ми изчезнат контактите.Аз съм с iPhone 4 ,брандиран към М-тел,с версия 4.2.1
Версията е 4.3.1.
Научи се да боравяш с iTunes или си направи ръчен бекъп на файловете.. Във форума има писано доста- от теб се иска да ползваш търсачката..
Научи се да боравяш с iTunes или си направи ръчен бекъп на файловете.. Във форума има писано доста- от теб се иска да ползваш търсачката..
Ами аз ще си позволя пак да попитам каква информация ще загубя,ако си ъпдейтна телефона през iTunes до по-нова версия.Телефона е iPhone 4 iOS 2.4.1, заключен към М-тел.Аз съм обикновен потребител и нямам намерение да ровичкам в софтуера на телефона от което следва ,че е чиста загуба на време да изчитам половината форум за да си отговоря на по-горния въпрос.Направих си бекъп на контактите с една програма.Приложенията би трябвало да се инсталират сами...още повече че съм си ги платил, но въпреки всичко е добре да знам какво да очаквам.Благодаря предварително за помощта!uomoto написа:Версията е 4.3.1.
iPhone 4 16GB / iOS 6.1.3
Samsung Galaxy tab 10.1 / ICS 4.0.4
Samsung Galaxy tab 10.1 / ICS 4.0.4
Някой може ли да изброй кои програми не работят на 4.3.1 на този етап.Интересува ме и Iphonetic дали тръгва.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
На 4.3.1 (iPhone4) работи ли този метод ? Нещо не мога да се справя с намирането на Аpplications/preferences.app през iFunBox ?uomoto написа:Ето и начина за включване на Мултитъч функциите.
За iPad iOS4.3 GM:
Първо направете Jailbreak по тази тема!
Влезте през iFile или файлов мениджър в /var/mobile/Library/Preferences , отворете файла com.apple.springboard.plist и добавете следния ред:
<key>SBUseSystemGestures</key>
<true/>
Respring.
За iPhone 4 iOS4.3 GM:
Савлете този архив.
Вътре има :
-com.apple.springboard.plist
-General.plist
-Settings.plist
Копирайте и заместете - General.plist и Settings.plist в Аpplications/preferences.app
Копирайте и заместете - com.apple.springboard.plist в var/mobile/library/preferences
Сега навигирайте до :
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/ , отворете N90.APP.plist с Property List Editor и добавете следния ред:
<key>multitasking-gestures</key>
<true/>
Respring!
Ако имате проблеми: изключете Multitask gestures от Settings и направете Respring. След това включете отново.
Някой с iPod Touch 3G iOS4.3.1 - JB, да активираме мултитъч функциите?
Нека ми пише ЛС...
Нека ми пише ЛС...
http://www.ihackintosh.com/2011/04/appl ... two-weeks/
Все още слух, но ..
iOS 4.3.2 след 2 седмици .. уж
Все още слух, но ..

iOS 4.3.2 след 2 седмици .. уж
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1