Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Според Fortune AT&T плануват да добавят малко блясък и да направят още по-лъскав новият Apple iPhone.
Когато 3G iPhone се появи това лято, AT&T ще свалят цените с 200$.
Така, че кой породал iPhone за 700-800лв - продал, скоро с тези новите цени...ще падне още повече цената на нашите скапоценните ни машинки.
Според достоверен източник, това ще свали цената на iPhone до $199 за клиенти с двугодишен договор. Apple очаква да продаде две версии на новият си iPhone 8GB ($399) и 16GB ($499).
Реално май нама никакво значение на каква цена AT&T продават телефона . И без пари да го дават ,като трябва да подпишеш договор пак е пръчка
Иначе е добре ,че цената на Ейпъл ще остане същата и за 3G варианта . Само дано и той се отключва толкова лесно.
pixel написа:Реално май нама никакво значение на каква цена AT&T продават телефона . И без пари да го дават ,като трябва да подпишеш договор пак е пръчка
Иначе е добре ,че цената на Ейпъл ще остане същата и за 3G варианта . Само дано и той се отключва толкова лесно.
Рано или късно каквото е нкодирано от човек ще бъде разкодирано пак от човек...та аз не се притеснявам много много .
The $200 rebate or subsidy would be limited to AT&T customers and not available through Apple’s stores. The new iPhone sold by AT&T will likely be locked or programmed so buyers can’t take the cheaper iPhone to another phone service.
Сиреч няма да се продава в магазини на Apple откъдето идват 99% от разкодираните бройки в цял свят а само в представителства на AT&T откъдето не можеш да купиш телефона без да подпишеш договор.
Ето малко инфо и на Български за тези които ги мързи да четат английските статии.
Тарифите за глас и данни обаче ще са по-скъпи.
Очакваният айфон с 3G възможности ще бъде освен по-тънък и лек, но и по-евтин от своите предшественици, съобщава Fortune. Моделът iPhone 3G с поддръжка на мрежи от трето поколение ще се предлага в САЩ от оператора AT&T за 199 долара. Уловката обаче са увеличените тарифи за глас и предаване на данни.
Прогнозираната цена на iPhone 3G го прави с около 200 долара по-евтин от сегашните модели с памет 8 GB и с цели $300 от тези с 16 GB. Телефонът се очаква на пазара през юни.
Потребителите обаче ще трябва да сключват двугодишни контракти с AT&T по завишени тарифи за гласова връзка и данни. Именно от това ще печели солидно Apple, която прибира процент от абонаментните такси.
iPhone 3G тежи 110–120 грама, докато неговите предшественици достигат 158 грама. Намаляването на теглото е постигнато чрез използване на пластмасови детайли в корпуса, вместо алуминиево-магнезиеви.
Намален е и диагоналът на екрана – от 3,5 на 2,8 инча. iPhone 3G е дебел 2,5 мм и идва с GPS навигатор. Моделът включва две видеокамери, една от които е на лицевата част за удобство при провеждане на видеочат.
Няколко седмици преди пускането на новия айфон Apple ще прекрати доставките на предишните модели, за да изпразни складовете за iPhone 3G. Наскоро “ябълката” възложи поръчки за производство на тайванската компания Foxconn Electronics. Очаква се Apple да пусне на пазара около 24-25 милиона айфона.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Само аз ли не съм ентусиазиран за този нов айфон ?
Пластмасов, с малък екран... супер.
Преди айфон имах Nokia N95, която има 5мп камера + втора за видеоразговори + GPS + какво ли не. Въпреки всички тези неща, телефонът си е пълна пръчка ! Всички тези функции съм ги ползвал точно по един път.
Според мен ако айфон загуби металния облик и големия екран, ще се превърне в много по-малко от това, което е сега и дори ще се смеси с масата.
Nistel - Шегуваш ли се
Tutin - Напълно съм съгласен с теб. До сега сам имал два джобни компютъра с екран 2.8 инча и доста други "екстри" които iPhone няма , но това не ме спря да стана собственик на iPhone. И то доста доволен. Все пак не мисля че Apple ще направят такава радикална промяна в телефона, като промяна на размерите на екрана. Просто не е в техен стил.
Като се замисля може това да е нещо като iPhone Nano :idea: и да има обновен класическия iPhone с 3Г и GPS и разликата да е само в дисплея примерно - но да са с еднаква резолюция ..