iPhone 4
Re: iPhone 4
Здравейте, искам един съвет. Откри ми се възможност да си взема iPhone 4 16ГБ за 850лв. От Англия е телефончето, заключено, но проблемът е, че е с BB 2.10.4 и доколкото знам за момента няма ънлок. Честох, че скоро щял да излиза ънлок, заедно с iOS 4.2, но незнам до колко е вярно. Какво ще ме посъветвате, да го взимам ли, или да си търся друг, който може да се отключи сега (или пък ФО). 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Много ясно, че е така, но за тия пари според мен си струва... 

● iPhone X
- plamen5rov
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно! Моят си го спечелих като награда - иначе едва ли щях да си купя четворка скоро (не, че не мога да си го позволя, но половинката нямаше да преживее така лесно поредната ми скъпа играчка)...housemd70 написа:По-хубаво от ФО е само подарен ФО

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Взимай Го-Моментално!Sashiko20 написа:Здравейте, искам един съвет. Откри ми се възможност да си взема iPhone 4 16ГБ за 850лв. От Англия е телефончето, заключено, но проблемът е, че е с BB 2.10.4 и доколкото знам за момента няма ънлок. Честох, че скоро щял да излиза ънлок, заедно с iOS 4.2, но незнам до колко е вярно. Какво ще ме посъветвате, да го взимам ли, или да си търся друг, който може да се отключи сега (или пък ФО).
Мина тая...
П.П. Поне да беше погледнал от кога ми е коментара...

П.П. Поне да беше погледнал от кога ми е коментара...
● iPhone X
Случайно да знаете кой е най-добрия калъф за айфон 4?
За мен е HardCE iMAT II (незнам дали се води калъф). До сега съм го ползвал на iPod Touch и е перфектен. Ето ти и варианта за айфон 4-ката - http://digitalen.org/item4533 (има ги в три цвята - черен, оранжев и бежав) 

● iPhone X
Здравеите,днес си купих Iphone4 само че от германия и с немска карта работи перфектно,но незнам дали ще работи и в българия ако някои знае моля да ми помогне 

gabito87 написа:Здравеите,днес си купих Iphone4 само че от германия и с немска карта работи перфектно,но незнам дали ще работи и в българия ако някои знае моля да ми помогне
Ако е за около 600-650 евро значи е отключен, а ако е ефтин /200-400евро/ сигурно е заключен към немски оператор. Толкова мога да ти кажа според информацията която си дал.
Ако работи с поне 2 карти от различни оператори (ако ще и да са немски), значи е отключен и ще работи и с български карти. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
ами още не сам го пробвала с карта защото нямам днес ми го донесоха и сега като го вклуча ми излиза някакаж кабел за Itunes и незнам какжо да направя. 

Прочети ръководството. 

● iPhone X
в раководството не намерих нищо което да ми обясни как да си го направя каде ли не гледах и незнам какво да направя не мога да си го обясня от магазина излиза чисто нов защо ми е така 

Свържи си телефона към компютъра и отвори iTunes и следвай стъпките, който ти се появяват.
П.П. Винаги съм се чудил на такива като вас - нямат си абсолютно никакво понятие от дадено нещо, но си го купуват и после защо било така, защо не става...
П.П. Винаги съм се чудил на такива като вас - нямат си абсолютно никакво понятие от дадено нещо, но си го купуват и после защо било така, защо не става...

● iPhone X
... разбира се след като му сложиш картата!
Последно промяна от housemd70 на 05 Дек 2010, 00:13, променено общо 1 път.
"Legio Patria Nostra"
Да, забравих да спомена. 

● iPhone X
извиняваи,но това не ми е парвия Iphone имах и 2 и 3г просто това ми се случва за парви пат винаги ми ги носеха отклучени и без проблеми и за това не знам как става 

да ама аз нямам карта без карта не мога ли да го сваржа и да стане без карта 

ок мерси все пак 

Искам да попитам колко е нормално да държи батерията при включено 3G и провеждане на около 1ч разговори и 6-7 влизания в интернет за по по-малко от минута.(музика не съм слушал)? Струва ми се, че пада много бързо. Макс 2 дни да ми издържи при следните използвани функции, а телефона е на 1 седмица....Нормално ли е и има ли начин да увелича това време. Гледах, че има някакви приложения такива, но нз дали вършат работа?Ако спря 3G-то сериозно ли ще се увеличи времето за разговор или незначително? Мерси предварително за отговора.
За час разговори и при вкл. 3Г е нормално. Виж си мултитаска, не оставяй отворени приложения! Има програмки за батерии, но те не влияят по никакъв начин на работата на същата ... по скоро са съветници! Също така можеш да изключиш всички неща, които са ти излишни и можеш без тях!
п.с. Изключвай това 3Г когато не ти трябва!
п.с. Изключвай това 3Г когато не ти трябва!
"Legio Patria Nostra"
Как да видя отворените приложения(мултитаска) и кои ненужни неща мога да изключа например?
Двойно натискане на Home бутона и ще видиш всички отворени приложения. Проверявай непрекъснато, защото всичко, което отвориш си остава така, дори и когато излезеш от даденото приложение, респективно, повече батерия!
"Legio Patria Nostra"