Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)
Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)
Разработчиците на Bootlace работят върху това тайничко и са успяли да подкарат на iPad Andorid OS и iPhone 4(за iPhone 3GS няма данни).
Няма точна дата за появата на софтуера публично.
Може да видите видеото,което са направили.
Няма точна дата за появата на софтуера публично.
Може да видите видеото,което са направили.
Re: Скоро Android за iPad и iPhone 4 (Видео)
Ехааа, мотор от ЗаЗ в S-klasse - еб@ти кефа...
"Мисля-значи съществувам"
Е време беше!!! То досега си беше чиста дискриминация! Да си купиш Айфон четворка и да не можеш да му сложиш андроид, е за кво си го купуваш тогава?! Браво! Прекрасна новина. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
Андроид е много добра ос,няма нищо лошо да върви и на iphone 4
Ама много ви се моля ... как Ше е лошо ... напротив даже, много хубаво е, бие към гениалност и нирвана! "Хуманоид" ли е, "Дроид" ли е, "Трипио" ли е, не знам ... единнственото, което ми е ясно е че е "най- добрата" ОС в галактиката, шедьовър ... изкуство ... триумф на човешкият стремеж към съвършенството! Другото, което осъзнах току що, е че съм сред заблудените, които все още използват "бездарната и непреспективна" iOS, а Ст. Джобс и сие са пълни идиоти, защото са ни прее@али и не са сложили Андроид на APhone- ите ни! Срамота ... как може такова нещо!!!
"Legio Patria Nostra"
Не съм пуснал обявата за да стават магарийки по нея. Само информирах,че хакерите работят върху това и ,който иска може да си го инсталне след като излезе.
Лично аз няма да го направя,но мисля,че има колеги,които биха желали.
Поздрави
Лично аз няма да го направя,но мисля,че има колеги,които биха желали.
Поздрави

Според мен цялата работа е такава - Андроида може и да не върви като хората, ама важното е, че можем да хакваме всичко
Ставало и за iPodTouch 4

се1. Ако го напрвят да работи перфектно може да го сложа ей така за разнообразие, но наскоро имах възможността да поджъткам малко на тоя андроид и мога да споделя мнение, 4е андроида е супер дърво. Не колкото уиндоус мобайл, оба4е е г/д същото.
П.П. използвам '4' щото нещо си прецаках фонетиката на мака и ся не знам как да я оправя
:X ако някой може, да помага 
П.П. използвам '4' щото нещо си прецаках фонетиката на мака и ся не знам как да я оправя

Teamwork makes the dream work!
Ако направят Андроид да работи добре на 3ГС, може да го кача "за спорта" - и без туй съм накачил за тестове над 300 "бози" и една повече ще е все тая. Но и аз смятам, че иначе е безсмислено - иОС е много по-добър, а Флаш не МИ е изтрябвал - аз и на компютъра съм го спрял. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
За съжаление факт е че много хора ще го инсталират, така както и много хора си купуват макбук и слагат уиндолс. И епъл са напълно наясно с това. Те си правят продажбите, затова и сложиха интел процесорите.
И за кое съжаляваш толкова? Всеки може да си прави каквото иска с телефона си, с компютира си, с таблета си! Безмислено е да го правиш, но чак па да съжаляваме. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Тук гледам все сектанти сте се събрали.
Не ви ли омръзна този iOS? Аз вече сигурно 3-та година не съм си сменял телефона (имам iPhone 2G) и честно казано ми е безкрайно безинтересен. С удоволствие бих си качил Android, ако могат да го направят да работи като хората, за да мога да разцъкам нещо различно без да дам нови 500 - 1000 лв. за друг телефон.
Не ви ли омръзна този iOS? Аз вече сигурно 3-та година не съм си сменял телефона (имам iPhone 2G) и честно казано ми е безкрайно безинтересен. С удоволствие бих си качил Android, ако могат да го направят да работи като хората, за да мога да разцъкам нещо различно без да дам нови 500 - 1000 лв. за друг телефон.
В този живот е много важно всеки да се простира според чергата си, в противен случай на ду@ето ти му става топло. Щом искаш нещо "лъскаво", което да "разцъкваш", ще бъдеш принуден от желанието си да си купиш съответният клас телефон и да следваш тенденцията му. Няма такова "нещо" като 3 в 1 или 5 в 1. Не можеш в един телефон да имаш 100 различни ОС и те да ти работят без грешка ... демек с "пръдня боя не става"! В случая приказката е "хем боли, хем сърби"- искаш шаренийка, но не щеш да платиш за нея ... ако може нещо на далавера ... нещо евтинко, пък ако ще да е "омазано" ... не виждам как ще стане! Иначе ... Нокийки бол ... "разцъкваш" си фенерчето и не ти дреме
Аз не се считам за сектант, считам се за привърженик на iOS ... защото ми харесва и напълно ме устройва ... такава, каквато е!

Аз не се считам за сектант, считам се за привърженик на iOS ... защото ми харесва и напълно ме устройва ... такава, каквато е!
"Legio Patria Nostra"
Едно е да си привърженик на iOS, друго е да плюеш всичко останало. А такива коментари по-нагоре видях много.
И аз съм привърженик на Ауди, но не бих казал, че БМВ е боклук и за нищо не става.
Вече съм преминал възрастта, когато хвърлях пари за подобни играчки, за това ако портнат Android на iPhone добре, ако не здраве да е.
Все пак не виждам смисъл да спорим. Просто идеята ми беше, че всяка ОС си има плюсове и минуси и не бива така да се плюе по конкуренцията.
И аз съм привърженик на Ауди, но не бих казал, че БМВ е боклук и за нищо не става.
Вече съм преминал възрастта, когато хвърлях пари за подобни играчки, за това ако портнат Android на iPhone добре, ако не здраве да е.
Все пак не виждам смисъл да спорим. Просто идеята ми беше, че всяка ОС си има плюсове и минуси и не бива така да се плюе по конкуренцията.
Напълно съм съгласен с totopz. Не бих си сменил основната ОС но пък ако портнат за 3GS Андроид, ще го сложа от чисто любопитство. От друга страна, вместо да се кефим , че на нашите телефони вървят и други ОС. Нека някой с android телефон да се похвали ,че е подкарал iOS 

GA-X48-DS5/Q9550/4GB DDR2/Sapphire 5850 1GB/ OS X 10.6.5
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
iPhone 3GS White 16 GB ФО iOS 4.2.1 Jailbroken.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
+1 андроида е мега дървенkike09 написа:се1. Ако го напрвят да работи перфектно може да го сложа ей така за разнообразие, но наскоро имах възможността да поджъткам малко на тоя андроид и мога да споделя мнение, 4е андроида е супер дърво. Не колкото уиндоус мобайл, оба4е е г/д същото.
П.П. използвам '4' щото нещо си прецаках фонетиката на мака и ся не знам как да я оправя:X ако някой може, да помага

Това е най-тъпата идея
. Хората купуват iPhone заради операционната система, защото ако искаха андроид щяха да купят от трибуквените, които струват и къде-къде по-малко.

iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
-
Мен лично ми омръзна от 4 години едни и същи икони да гледам. Но пък все още не искам да си продавам телефона за някой Андроид.totopz написа:Тук гледам все сектанти сте се събрали.
SAMSUNG GALAXY W