Глобул пусна НЕОГРАНИЧЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА 25ЛВ. + 1500мин
Re: Глобул пусна НЕОГРАНИЧЕН МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗА 25ЛВ. + 1500мин
Хаха така е за съжаление. При мен даже е още по-зле. Аз имам 10 МБ на максимална скорост, което ще рече, че ще ме резнат като направя 13 МБ 

И аз съм така.
А това значи ли, че ще ме отрежат на 13 МБ или след това ще ме цакат с някви фантастични цени?
А това значи ли, че ще ме отрежат на 13 МБ или след това ще ме цакат с някви фантастични цени?
Относно въпросният пакет. Аз съм на него и както всички знаете има 30 минути към всички оператори. След известно ползване и редовно посещаване на My Globul, където стриктно си проверявах минутите и сметката изведнъж последната почна да расте. Въпреки това минутите си седяха на 25 от 30. Обадих се и на 123, но там същото. Учудих се и реших да направя тест - обадих се на мтел и веднага сметката ми се качи отново, а минутите пак 25/30. Не ме разбирайте погрешно - не ми е за 2та лева, които ще ме таксуват. Просто не искам да ме правят на луд, а и днес 2 лева - утре 50... Та ако някой има идея може ли да сподели защо в сайта информацията остава същата, а дефакто нямам останали минути.
- TheSoldier
Може да се обновява на 24 часа. Така е с интернета на Мтел.
iPhone 5 / iOS 7.0
Не мисля. Наблюденията ми са от няколко дни, в сайта изрично си пише часа на последното обновление на информацията, а и сметката и другите данни се променят.
xxxLEOxxx, не вярвай на това какво пише в сайта без значение, че има дата и час.
Аз с извадена сим карта гледах как сметката ми расте.
По-добре проверявай си сметката с SMS и пази SMS-ите. След това на края на месеца извади една разпечатка и в комплект с SMS-ите и разпечатката бягай при комисия за защита на потребителя.
Аз така се бях заканил да направя, но ми дадоха една евтина нокоя от Глобул, която горе-долу покри парите, с които се бях набутал заради тяхната бъгова система и не отидох да се оплача.
Аз с извадена сим карта гледах как сметката ми расте.
По-добре проверявай си сметката с SMS и пази SMS-ите. След това на края на месеца извади една разпечатка и в комплект с SMS-ите и разпечатката бягай при комисия за защита на потребителя.
Аз така се бях заканил да направя, но ми дадоха една евтина нокоя от Глобул, която горе-долу покри парите, с които се бях набутал заради тяхната бъгова система и не отидох да се оплача.