Излезе iPod touch 4g
Re: Излезе iPod touch 4g
iPod touch 64GB-829 лв. От космоса ли ги карат тези iPod-и
.То още малко да добавя и iPhone ще си взема.

iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Ами, че това са си старите цени на айподите, 3ген 64гб пак беше толкова. Цените са добри като се има в предвид, че сега излизат новите модели, имаш си и гаранция! Официално ако си го закупиш от Apple в Америка ти излиза 600 лева смятам, че цените са добри, все пак сме в България!
Опа, не бързайте момчета.
Тъй като два, три пъти се обаждах в бургаската фирма да питам за iPod Touch 4G и все се отказвах, защото цените ми се сториха високи... днес ми се обадиха те и ми предложиха следните нови цени:
450 лв. за най-малката версия, 590 лв. за 32gb и 790 лв. за най-голямата версия.
Е най-после имахме сделка. И аз да се похваля, поръчах 32ГБ - утре ще изказвам впечатления като го получа и разгледам. До сега каквото прегледах в youtube и подобни, реших, че си струва парите!
Тъй като два, три пъти се обаждах в бургаската фирма да питам за iPod Touch 4G и все се отказвах, защото цените ми се сториха високи... днес ми се обадиха те и ми предложиха следните нови цени:
450 лв. за най-малката версия, 590 лв. за 32gb и 790 лв. за най-голямата версия.
Е най-после имахме сделка. И аз да се похваля, поръчах 32ГБ - утре ще изказвам впечатления като го получа и разгледам. До сега каквото прегледах в youtube и подобни, реших, че си струва парите!
Цената на 32GB наистина е много добра.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
UPDATE: Сдобих се с един айпод и наистина е доста добър! Сега чакам джейл който по данни излиза на 10/10 т.е утре.
Вече ги предлагат почти всички Apple Reseller-и в България!
Вече ги предлагат почти всички Apple Reseller-и в България!
iPhone 6 Space Gray 16GB iOS 8.0
Здравейте !
До сега никога не съм имал продукт на apple.Реших да си взема ipod touch,но веднага се сблъсках с тези генерации.Разполагам с около 300лв и искам да взема нещо или ново или втора употреба.Въпроса е,че не знам коя генерация е за мен ...пробвах да разуча но никъде не откривам добре оформена информация.Интересуват ме 8гб модели.Ще съм Ви много благодарен,ако ми нахвърляте разликите от генерациите и кой модел се вписва в бюджета ми.Разбрах,че всички имат възможност за джейлбрейк ...не съм правил до момента но смея да твърдя,че имам понятие от подобни истории и няма да имам проблем с това.
Благодаря предварително
До сега никога не съм имал продукт на apple.Реших да си взема ipod touch,но веднага се сблъсках с тези генерации.Разполагам с около 300лв и искам да взема нещо или ново или втора употреба.Въпроса е,че не знам коя генерация е за мен ...пробвах да разуча но никъде не откривам добре оформена информация.Интересуват ме 8гб модели.Ще съм Ви много благодарен,ако ми нахвърляте разликите от генерациите и кой модел се вписва в бюджета ми.Разбрах,че всички имат възможност за джейлбрейк ...не съм правил до момента но смея да твърдя,че имам понятие от подобни истории и няма да имам проблем с това.
Благодаря предварително

За 360лв все още се продават старият модел iPod 2G МС 8GB. Ако ли пък те устройва втора употреба можеш да си намериш в сайта или доста други, цената на старият модел 2g MC - ок. 200-260лв. , а на 3G 32GB - ок. 300-380лв. Всички имат възможност за най-новияр джейлбрайк на iOS 4.1 . От тук натам ти решаваш. Ако искаш ми драсни едно PM-че и мога да ти намеря някой сериозен продавач.
iPhone 6 Space Gray 16GB iOS 8.0