iPhone 4
Re: iPhone 4
Някой има ли информация на каква цена ще се предлагат двата варианта ако телефонът е без договор и е отключен?
http://img695.imageshack.us/img695/50/iphone4p.png
Но на сайта на Глобул не са обявени никъде.... плачат си за КЗП....
Но на сайта на Глобул не са обявени никъде.... плачат си за КЗП....
дам харесваш си договор, сключваш го, ползваш го два месеца задължително, след което плащаш всички оставащи такси до края на договора и глобул ти го отключват в рамките на 48 часа сед прекратяване на договора и пускане на молбата за отключванеvladunkov написа:Някой има ли информация на каква цена ще се предлагат двата варианта ако телефонът е без договор и е отключен?
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Без договор няма още а ако искаш ФО предплати си картата и я спри и подавай молба да 24часа си гото 

сега бях в Глобул. Плащам 1019.00лв. Предплащам и две месечни такси по 19.90лв. След ТРИ месеца доплащам 9 месечни такси по 19.90лв подавам молба и ми го отключват към всички оператори.
или 1019.00+12х19.90 = 1257,80лв.
Въпросът ми е: После ще мога ли да си набутам Мтел-ската карта вътре?
Благодаря предварително за мненията.
или 1019.00+12х19.90 = 1257,80лв.
Въпросът ми е: После ще мога ли да си набутам Мтел-ската карта вътре?
Благодаря предварително за мненията.
По проблема с новия номер, дори ако сте вече клиент на Глобул:
Формално, изглежда наистина няма възможност човек да си купи iPhone 4 и да запази номера си. Обаче, в Германос (по-точно магазина на "Раковски" и "Граф Игнатиев") направиха следният номер: описаха старата ми SIM карта като изгубена/повредена, и на базата на това ми прехвърлиха номера на нова, микро SIM карта. След което просто взеха новият абонаментен план, и го прехвърлиха на стария ми номер. Все пак, дадоха ми и нова SIM карта, но на практика тя е за боклука.
В края на краищата, българският гений да заобикаля правилата си каза думата, този път в моя полза. Друг е въпросът, че от Глобул можеха просто да се напънат и да предложат услугата за прехвърляне на вече съществуващ номер върху нова SIM карта, както го прави М-тел. Вече защо не се прави, не мога да кажа, но определено има начин човек да си запази телефонния номер и да има iPhone 4, макар и да се влиза леко в сива зона.
Както и да е, всичко си работи нормално, и вече съм щастлив собственик на iPhone 4 (като за мен ъпгрейда си струваше, преди бях на 3G).
Формално, изглежда наистина няма възможност човек да си купи iPhone 4 и да запази номера си. Обаче, в Германос (по-точно магазина на "Раковски" и "Граф Игнатиев") направиха следният номер: описаха старата ми SIM карта като изгубена/повредена, и на базата на това ми прехвърлиха номера на нова, микро SIM карта. След което просто взеха новият абонаментен план, и го прехвърлиха на стария ми номер. Все пак, дадоха ми и нова SIM карта, но на практика тя е за боклука.
В края на краищата, българският гений да заобикаля правилата си каза думата, този път в моя полза. Друг е въпросът, че от Глобул можеха просто да се напънат и да предложат услугата за прехвърляне на вече съществуващ номер върху нова SIM карта, както го прави М-тел. Вече защо не се прави, не мога да кажа, но определено има начин човек да си запази телефонния номер и да има iPhone 4, макар и да се влиза леко в сива зона.
Както и да е, всичко си работи нормално, и вече съм щастлив собственик на iPhone 4 (като за мен ъпгрейда си струваше, преди бях на 3G).
iPhone 4, 32 GB, OS 4.1
Ако искате да си запазите същия номер трябва да сте клиент 1 година . Сега идвам от там аз сам клиент от юни месец и като ги попитах ми казаха неможе. Тогава си отворих нова сметка с web&talk Extra и си го купих за 989лв... 

Честито
Сега остава да измислиш Jailbreak с Umbrella и си готов 

Някой да каже ако е успял да си купи телефон без договор!
Аз ги питах и казаха,че нямат бройки за свободна продажба. Телефона дето купих беше последния
късмет...

Знамuomoto написа:с 4.0.2 е

Значи нали разбрахте, че масово връщат телефоните заради различни дефекти, от които най-честия със губенето на обхват... А за без договор ще го има, но в близките 3-4 месеца няма да е.
Просто нямат толкова много бройки в момента за да продават без обвързване.
- TheSoldier
Не че нямат бройки... те дори и да имат... първите 3-4-5-6 месеца ще гледат да си набутват договорите и да зарибяват нови клиенти. И както за 3GS когато питате за отключен без договор ще чувате едно и също - "Нямаме бойки" (но ако излезете и влезете пак в магазина за да питате с план на глобул бързо бързо ще ви намерят бройка.
Някой беше писал, че ще чака Коледа за нови промоции. Просто да се сети как беше миналата година.. нямаше никакви промоции и цената на 3GS падна чак около излизането на 4ката.
П.С. само да попитам сигурно ли е вече, че след като си платиш неустойката ще ти отключат телефона?

Някой беше писал, че ще чака Коледа за нови промоции. Просто да се сети как беше миналата година.. нямаше никакви промоции и цената на 3GS падна чак около излизането на 4ката.
П.С. само да попитам сигурно ли е вече, че след като си платиш неустойката ще ти отключат телефона?
iPhone 5 / iOS 7.0
Да със сигурност. Днес ми каза човека като ти свършва договора идваш с този документ(некъв док. ми дадоха заедно с гаранцията) и ти го правим ФО 

Не говориме като свърши договора, а като минат 2-3 месеца, да си доплатиш таксата до 12тия месец и да ти го отключат.uomoto написа:Да със сигурност. Днес ми каза човека като ти свършва договора идваш с този документ(некъв док. ми дадоха заедно с гаранцията) и ти го правим ФО
Да де , те гледат да си вземат паричките. Кати си изплатиш всички задължения и заявиш да ти го отключат няма ядове.
- nonamestreets
Някой знае ли как стои въпроса в случай че имам аб. план към Глобул за още година и нещо?
Мога ли да взема iphone 4 с web & talk към стария си номер?
iPhone 3GS 16GB
1 година трябва да си абонат към тях и ще може да го подновиш.
- nonamestreets
Преди малко ходих в глобул,nonamestreets написа:Някой знае ли как стои въпроса в случай че имам аб. план към Глобул за още година и нещо?
казаха ми че след като съм преподписал двугодишен договор декември 2009 г., то в срок от 21 месеца не мога да си купя iphone на цена 779 обвързан с web & talk! Явно това да си клиент от 1 година съвсем не е достатъчно условие!

iPhone 3GS 16GB
Какво да ти кажа бате на всякъде различно казват вече съм се учудил...
вчера минах и аз през Германос. 4ката има само ФЗ, 3ГС-ки нямало, ако някъде имало, цената била същата като на 4ката. някой знае ли дали има вариант да се отключи 4ка от германос, за да се ползва в Мтел?