А от Apple Store-a в Англия цената е 499 паунда за 16 гиги.iFoz написа:Май ще се ползва amazon.co.uk гледам че ФО вървят по 650 Паунда.
iPhone 4
Re: iPhone 4
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Ще използвам темата защото искам съвет относно iPhone 4
Сега си намерих в Ebay от Англия телефон на 1 седмица, като нов, пълен пакет и т.н. за 360 паунда. Заслужава ли си да го взема? Уловката е , че е фабрично заключен и е с версия 4.0.2 и доколкото знам за сега няма ънлок...
П.П. Сега го питах и каза, че е заключен към Vodafone - в такъв случай може ли да се ползва с карта на М-тел (те нали купиха Водафон)?
Сега си намерих в Ebay от Англия телефон на 1 седмица, като нов, пълен пакет и т.н. за 360 паунда. Заслужава ли си да го взема? Уловката е , че е фабрично заключен и е с версия 4.0.2 и доколкото знам за сега няма ънлок...
П.П. Сега го питах и каза, че е заключен към Vodafone - в такъв случай може ли да се ползва с карта на М-тел (те нали купиха Водафон)?
● iPhone X
Май не се изразих правилно...
Нали са партньори. 

● iPhone X
1 500 - 2 000 лв. с договор?!? Само за апарата, без да се включват абонаментните такси за периода на договора?!?
Относно коментарите от М-тел за това, че щели Епъл да спират производството - Кума Лиса казала, че гроздето е кисело. А това пък какви проблеми имал Самсунг какво общо има с предлагането на телефона от Глобул?!?

Относно коментарите от М-тел за това, че щели Епъл да спират производството - Кума Лиса казала, че гроздето е кисело. А това пък какви проблеми имал Самсунг какво общо има с предлагането на телефона от Глобул?!?
Някой знае ли кога се очаква да пуснат бялата 4-ка ???
Аз имам Iphone 4, фабрично unlock-нат а в последствие и jailbreak-нат... проблеми с антената нямам по какъвто и начин да го държа... единственият проблем е, че не мога да си активирам FaceTime дори и с MiTime (което си купих)... също и 8 лева допълнително към сметката на Глобул за смс-и до Английски номер... това е, останалото са спекулации
От глобул преди двайсетина дни ми казаха, че цените ще са като на 3гс, когато ги пускаха или както са сега, не знам. Ако се замислите, не може да искат 1500 за телефон с договор, ако е отключен- да възможно е.
Освен това днес от два различни магазина на Германос ми казаха, че до края на септември го пускат в продажба и забележете- рекламните материали са готови...
Освен това днес от два различни магазина на Германос ми казаха, че до края на септември го пускат в продажба и забележете- рекламните материали са готови...
Това са много пари дори за отключен iPhone.newabv написа:От глобул преди двайсетина дни ми казаха, че цените ще са като на 3гс, когато ги пускаха или както са сега, не знам. Ако се замислите,не може да искат 1500 за телефон с договор,ако е отключен- да възможно е.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Да, много са... Но нали си ги знаем нашите оператори. Аз лично предполагам, че ще е около 1200 лв отключен и около 7-800 с договор.
Дано да са на по-ниски кинти все пак..
Дано да са на по-ниски кинти все пак..

Facetime не иска ли Wifi връзка и друг потребител с Айфон 4. Какви СМС_и какво чудо ?
Глобул незнам как ще го продават отключен. С договор ще е около 1000лв договорите първоначално ще са много неизгодни, както принципно.
Служебно ползвам 3 глобулски телефона и на всеки един имам проблеми с обхват, и достоверност на месечните сметки. Айфона от немайкъде си го взех от тях и до месец два ще си платя месечните такси до края на договора и ще си го ползвам с Виваком като пич.
Служебно ползвам 3 глобулски телефона и на всеки един имам проблеми с обхват, и достоверност на месечните сметки. Айфона от немайкъде си го взех от тях и до месец два ще си платя месечните такси до края на договора и ще си го ползвам с Виваком като пич.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
А кой оператор още ще го продава?housemd70 написа:Така е, очертава се да не е само Глобул, съдейки по с мъка изтръгнатото споделяне от служител на "червените", който каза единнствено, че в момента се работи по въпроса!
Тези предположения се въртят от доста време из форумите, но май няма да се получи..
Под "червените" имам в предвид Мтел. Поне така споделиха, когато настоявах за отговор. Водели преговори и на този етап не можело да се каже дали нещо ще се получи или не!
"Legio Patria Nostra"
От епъл се водят преговори със всички оператори не само Глобул или Мтел, доколкото се носи из въздуха не са доволни от продажбите направени от глобул, и там далаверата може да се разсъхне. Мтел имат надежди понеже са единствените, които предлагат микросим и няма да имат разход по прокарването на такива, а Глобул не са в момента склонни да вложат средства в микросим заради 1-2 модела телефони. Виваком пък водят откъм предложения за пакетни услуги (телефон + сим + интернет). За това може да се окаже отворена сделка и да има айфон и от трите оператора.
Имам познат в епъл и той подхвърля по нещо от време на време. Въпреки, че по договора му с епъл го притеснява затвор от 3 до 5 и глоба до 1 с 6 нули в челено глоба за издаване на вътрешно инфо. За това спрях и да го питам, но това е в общи линий за сега развитието.
Глобул няма да го пуснат до края на септември понеже нямат нито сключен договор все още нито налични бройки. Така , че чакаме още развитие по темата.
Имам познат в епъл и той подхвърля по нещо от време на време. Въпреки, че по договора му с епъл го притеснява затвор от 3 до 5 и глоба до 1 с 6 нули в челено глоба за издаване на вътрешно инфо. За това спрях и да го питам, но това е в общи линий за сега развитието.
Глобул няма да го пуснат до края на септември понеже нямат нито сключен договор все още нито налични бройки. Така , че чакаме още развитие по темата.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
- amahony
- Обратна връзка:
toва може да ти е интересно:DanteIX написа:От епъл се водят преговори със всички оператори не само Глобул или Мтел, доколкото се носи из въздуха не са доволни от продажбите направени от глобул, и там далаверата може да се разсъхне. Мтел имат надежди понеже са единствените, които предлагат микросим и няма да имат разход по прокарването на такива, а Глобул не са в момента склонни да вложат средства в микросим заради 1-2 модела телефони. Виваком пък водят откъм предложения за пакетни услуги (телефон + сим + интернет). За това може да се окаже отворена сделка и да има айфон и от трите оператора.
http://www.globul.bg/bg/service.html?id=702
на мен в Globul ми казаха септември 30 или октомври пусна iPhone 4 

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
дам интересно е, все пак не отричам , че информацията ми е позастаряла. все пак е добре , че глобул са се решили да пуснат микросимаamahony написа:toва може да ти е интересно:DanteIX написа:От епъл се водят преговори със всички оператори не само Глобул или Мтел, доколкото се носи из въздуха не са доволни от продажбите направени от глобул, и там далаверата може да се разсъхне. Мтел имат надежди понеже са единствените, които предлагат микросим и няма да имат разход по прокарването на такива, а Глобул не са в момента склонни да вложат средства в микросим заради 1-2 модела телефони. Виваком пък водят откъм предложения за пакетни услуги (телефон + сим + интернет). За това може да се окаже отворена сделка и да има айфон и от трите оператора.
http://www.globul.bg/bg/service.html?id=702
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
В "Мултирама" е на "промоция":
http://www.multirama.bg/product/7086/mo ... -16gb.html
http://www.multirama.bg/product/7087/mo ... -32gb.html - този даже е намален със 100лв само за един ден...
http://www.multirama.bg/product/7087/mo ... -32gb.html - този даже е намален със 100лв само за един ден...
мобилен 1бр.iPhone 4 2999 лв.shearerbg написа:В "Мултирама" е на "промоция":

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
хахах рамата шмъркат пастели от евтините китайските
но не ме учудва джефф ги предлага на същите цени, но само с поръчка, нямат налични в магазините
но не ме учудва джефф ги предлага на същите цени, но само с поръчка, нямат налични в магазините
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Тия от Рамта незнам какво шмъркат ама явно е от добрите материялиshearerbg написа:В "Мултирама" е на "промоция":

... Тия хора нормални ли са?????!!!!!!! Сега сериозно питам ????!!!!
Не само че повечето хора в БГ нямат тази финансова възможност както хората в западна Европа и Щатите например, ами и с цялото си нахалство продават телефон на двойна цена. Това е върха на нахалството !!!
iPhone 4 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB 3G - iOS 5.0.1
В България всичко си е ебало майката.
п.п Без коментар.
п.п Без коментар.