Проблема със загубата на сигнала при iPhone 4 преекспониран?

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
TheGunMan
Обратна връзка:

Re: Проблема със загубата на сигнала при iPhone 4 преекспониран?

Мнение от TheGunMan »

Новият беше със сериен номер 7ххх (това означава произведен в друга фабрика).
Това е много интересно, аз имам 2 /единия купен от магазин на Apple в деня на премиерата, другия поръчан от техния сайт и доставен една седмица по-късно/ и двата са сериен номер започващ със 7ххх и са произведени 25 седмица и както се сещате и двата имат проблем със сигнала /единия и с проксимити сензора/.

Ще взема да отида в магазина на Apple /за втори път, първия ми казаха да внимавам как го държа, а за сензора ми казаха, че е преместен и ухото ми явно не е стандартно/ и да се пробвам да искам подмяна.
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
stn

Мнение от stn »

Хахахахаах

Рекламата на новия Самсунг Галакси С :)
Лека ебавка с г-н Джобс и iPhone 4G ;)

http://gizmodo.com/5594473/hey-steve-samsung-says-hello
iPhone 6S 16gb фабрично отключен
iPad Air 32gb JB
Аватар
CHAKALA

Мнение от CHAKALA »

stn написа:Хахахахаах

Ебават се ама и те не са китка за мирисане:

kaizera

Мнение от kaizera »

stn написа:Хахахахаах

Лесно е да се ебаваш, трудното е да направиш ревлюция. Тия смешници, вместо да копират наред Nokia, iPhone и Sonyericsson по-добре да поработят малко и да измислят нещо интересно и ново, а не да пускат само имитации.
iPhone 4 16BG, iOS 6.1.3, ФО
cveto

Мнение от cveto »

Аз пък друго не мога да разбера...
Как ще дам толкова пари за телефон и ще се съобразявам как го държа или пък ще ми кажат,че ухото ми е не стандартно :)) .Пластична операция ли да си направя?
Ако ще давам пари за нещо,ще се съобразяват те с МЕН,не аз с тях...

p.s.Правих опит с 3ГС,който е с версия 4.0.1 фабрично отключен от глобул.
При включване на 3Г обхвата пада на 1 чертичка,до като на 2Г си е пълен.
При изключване на 3Г,обхвата отново се пълни.Правих това упражнение няколко пъти.
Ефекта беше един и същ...
barkata

Мнение от barkata »

Това си е нормален проблем. Нямам предвид, че е нормално нов телефон да има технически проблеми, а че е нормално нов МОДЕЛ телефонен апарат да дава различни дефекти в началото на своето производство. При всичко е така, вижте да речем новите модели автомобили - винаги имат проблем, някои малък, но все пак дефект, а после колите, които произведат след датата на откриване на проблема всичко е ОК. Всеки ще ви посъветва да си купувате нов автомобил, чийто модел се произвежда от поне 2-3 години, за да може да си купите здрав и изчистен от дефекти автомобил. Затова и като си купувате айфон по-добре изчакайте малко и тогава. Първо бъдете сигурни, че този проблем няма да бъде оправен само със софтуерно решение, а със сигурност ще се пипне и хардуерно в апаратите, които се произвеждат от днес нататък, което вече най-вероятно е направено. И второ хората, които не си го купуват директно от магазина няма да бъдат изнудвани от "продавачите" с някакви колосални суми само и само, защото телефона е чисто нов модел и още никой го няма. Всичките си айфони съм ги купувал около септември месец след излизането на апарата, винаги ФО и никога не съм имал каквито и да е било дефекти, проблеми и т.н. ... да чукна на дърво. И колегата е прав - вижте другите марки телефони в момента какво предлагат - http://www.bezplatno.net/listing-641881 ... SSON_.html - днес прочетох това, в който човек купил си новия супер рекламиран Сони Ериксон Експериа споделя впечатленията си. Или пък да говорим за Нокия - "Please connect, People!!!", или HTC HD2 - "Купи ме за 1200, продай ме след месец на два пъти по-ниска цена, ... ако можеш!"
iPhone 3GS Black 16 GB, FW 3.1.3, Neverlock, Jailbroken
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Аз пък да ти кажа от Сонито съм си много доволен. Нямам никакви забежки. Както се казва, смартфоните не са за индианци. Все пак българска клавиатура има а и доста ъпдейти излязоха, които подобриха драстично и бързината и батерията. Така беше и при Айфон-а. Но какво друго очаквате от човек, който казва ,че телефона има 1 "гигабайтов" процесор...
iPhone 8GB 3.0
galant

Мнение от galant »

А бе тя темата е дъвкана доста,ама да споделя от 2 броя 4-ки наблюденията си.Единият е от УСА на братовчед ми а моя е Глобулски(от преди 2 дена).И двата категорично нямат абсолютно никакъв проблем с антената и местото където се еб*ва.Държа,стискам,въртя,само където слънцето не може да ме огрее само там не съм пробвал и няма и няма!Колкото бара ми показва като не е в ръката ми,толкова са и като го хвана за "слабините".Това е положението при мен,за други не знам!
Публикувай отговор