Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
cache написа:Ок, щом твоите познати потвърждават това, значи е така. Аз само цитирах точно това, което пише в сайта им. На мен ясно не ми стана, от това, което не пише
Както и да е, важното е vladi1 да не се подведе и да си вземе локнат.
Прав си.
А vladi1 ако все пак нее сигурен може при покупката в магазина да питат неговите познати дали телефона е SIM FREE и става за ползване от други оператори.
А за да е още по сигурен ако неговите познати имат БГ сим карта направо с нея да направят активация като предварително е направят микро сим карта.
Значи, излагали са я по телефона а като е отишла се е оказало че нямат. Ще имат след 3-4 седм. Цената е 600 паунда за 32гб отключен, което е доста добре предвид това че ще си идват август месец и ще ми го донесат.
vladi1 написа:Значи, излагали са я по телефона а като е отишла се е оказало че нямат. Ще имат след 3-4 седм. Цената е 600 паунда за 32гб отключен, което е доста добре предвид това че ще си идват август месец и ще ми го донесат.
Беше писал че е била в магазина а сега че се е обаждала.
Аз ти казах че няма в момента.
Незнам дали си заслужава от Англия при положение че Глобул ще го пускат най вероятно и те Август.
vladi1 написа:Значи, излагали са я по телефона а като е отишла се е оказало че нямат. Ще имат след 3-4 седм. Цената е 600 паунда за 32гб отключен, което е доста добре предвид това че ще си идват август месец и ще ми го донесат.
Преди 3 дни поръчах още 2 телефона за познати .. според епъл ще са доставени м/у 26.06 - 02.08.2010.
В магазин няма да намериш, може да се запази в магазин за следваща доставка.
vladi1 написа:Абе няма значение поръчала го е и не ми се вярва от Глобул да пуснат 32гб отключен за 1400-1500 лв.
Влади 4-та ще бъде на цената на GS-a.
Както всяка година от както има айфон в БГ и по света.
Тоест ако в момента GS-s 32gb SIM FREE сртува в Глобул 1349 лв. значи и като пуснат 4-та в Глобул и тя толква ще струва.
Ето ли линк с ценоразписа на Глобулските телефони: http://www.globul.bg/images/price_list_bg.pdf
vladi1 написа:А не си ли спомняш колко беше като го пуснаха не гледай сега колко струва.
Неси спомням, напомни ми.
Ама Едва ли тази година ще е като миналата.
Все пак и те имат интерес повече хора да си купят телефона и да продадат повече, да нее само за богатите на фона на нашия стандарт.
Ама времето ще каже.
Честито за покупката
Има някаква логика в това, ако сим каратата опира в шената, тя от своя страна опира в антената а антената в раката и така това да допринася за смущения/загуба на сигнал.
Другото което ме навежда на тази мисъл е, че не всички клиенти на 4ката имат подобен проблем, а очевидно разликата м/у тях е сим картата.
Понеже има около мен 20тина сим карти на различни оператори - реших да ги поразгледам как са устроени. И вярно, има някой, които са направени така че остават 4-5мм пластмаса до контактната площ има и такива, които имат 1 мм, има и други, които изобщо нямат или ако имат някакво разстояние то то е в микрометри.
Та така де, ако ти се експериментира и евентоално сим картата ти дава на късо, можеш да лепнеш един "банд" и да изолираш "късото" да видиш какъв ще е резултата.
Всичко разбира се на своя си отговорност, не искам да те подвеждам, само споделих това, което прочетох току що.
До скоро
Здравей cache,
Отворих SIM-а и на пръв поглед окъсява, но погледнато от другата страна се вижда, че самия "държач" има изолиращо покритие в леглото за картата. Замерих с мултицет дали има електрически контакт между жсеки от контактите на картата и корпуса на "държача" и резултата е отрицателен - няма окусяване поне в моя телефон.
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
Anares написа:Трябва да призная, че не съм особено впечатлен от качеството на видеоклипчето! Имам чувството, че един много стар ветеран от моя телефонен парк - Nokia N93 прави доста по-качествени клипчета!
Клипчето е правено с 3GS и е ъплоаднато с него през интернета на оператора /претърпява неяовешка компресия/
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.