iPhone в още европейски страни през февруари?

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

iPhone в още европейски страни през февруари?

Мнение от GVB »

Вече писахме за слуховете, свързани с iPhone и испанския оператор Telefonica. Следващата порция "новини" по повод приключенията на телефона на Apple в Европа е за възможните дати и страни, в които можем да очакваме да се появи iPhone през февруари. След като телефонът вече се продава в три европейски държави, вече е ред и на другите пазари да дадат своя принос за приходите на Стив Джобс и компания. За Испания слуховете продължават да спрягат оператора Telefonica и премиера в Барселона по време на 3GSM конгреса. В Италия партньор на Apple се очаква да бъде Italia Mobile, но засега не е известна датата на пускане на телефона в продажба. Според слуховете в Швейцария iPhone ще бъде достъпен от 29 февруари чрез оператора Swisscom.

Източник: Mobile Bulgaria
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Apostolov

Re: iPhone в още европейски страни през февруари?

Мнение от Apostolov »

Премиерата на iPhone в Швейцария няма да се състои.
- От швейцарската преса научаваме своевременно, че подготвяната премиера на iPhone в Швейцария няма да се състои, тъй като Swisscom и Apple не са постигнали споразумение по сделката. Конкретно в случая става дума за отказ на Apple да позволи на оператора да гравира своето лого върху телефона.

Източник: mobilebulgaria.com
iPhone 2G 3.1.2 - Used as a testing device (I know... Its not fair...)
iPhone 4 32GB - 4.3.3
iPad 32GB 3G + Wi-Fi - 4.3.3
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Преди няколко седмици влязох в един от филиалите на Германос в Пловдив.Там доста дълго време ме убеждаваха,че до 1-2 месеца щели да предлагат телефона и всички аксесоари за него.Подготвяли договори и чакали споразумение.Дали е вярно,ще разберем...
Смущава ме факта,че консултантите не знаеха,че се продава в България,макар и нелегално.А също преди това се опитваха да ме убедят в някои абсурдни функции на телефона,за което доста се посмях.
Сещате се каква беше тяхната реакция,когато им показах телефона,нали?

ПП: Досега не съм видял ни един свестен и знаещ консултант,в който и магазин за техника да е!
iPhone 8GB 3.0
escada

Мнение от escada »

И на мен ми се случи нещо подобно.
първо ми казаха че го предлагат телефона, но го нямало в техния магазин от веригата (започнаха да обясняват колко е хубав...)
после когато го поисках да ми го доставят ми казаха че го няма още (това става в един и същ магазин само че в различни дни) та.. след като ми казаха че го нямат, започнаха да ме разубеждават да си взимам такъв, че не работил в бг, че нямал никакви функции и т.н и да ми предлагат някакви други там ама аз им отказах. :) смяяях...
мн са невежи, като незнаят да мълчат!
iPhone 2G 2.1 8GB, Sony VAIO FE21M
Публикувай отговор