едва лиMadM@X написа:Според мен може спокойно да очакваме с някоя от следващите версии на 4.х да се активира и вградения радио приемник.
iPhone 4
-
Re: iPhone 4
-
- Обратна връзка:
Малко в страни от темата- в 21 часа на 23 пред един от магазините на Епъл в Лас Вегас има над100 човека на опашка с походни столове, шезлонги, спални чували или направо натръшкани на земята и продължават да прииждат. Много е тъмно за снимки, но сутринта като стане светло ще го снимам.
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
Къде се поставя сим картата не мога да вися,пак ли е на обичайното място?
-
- Обратна връзка:
Новия iPhone 4 вече е в ръцете миTheGunMan написа:Малко в страни от темата- в 21 часа на 23 пред един от магазините на Епъл в Лас Вегас има над100 човека на опашка с походни столове, шезлонги, спални чували или направо натръшкани на земята и продължават да прииждат. Много е тъмно за снимки, но сутринта като стане светло ще го снимам.

Първото впечатление е за много елегантен и изчистен дизайн /то време за второ впечатление нямяше освен това, че Guugle maps много приятно върти картата според посоката която сочи телефона/
Чакането на опашка беше точно 14 часа /през ноща беше 29 градуса и беше ОК, но последните 3 часа беше над 36 градуса/
Ще пусна снимки и едно много любопитно клипче - минах покрай по-голямата част от опашката с нормална крачка и клипчето стана 4:30 мин
Браво бе!! Честито!
Не се учудвам че си издържал толкова дълго на опашка- ние българите сме тренирани,тук е нормално
Пускай снимки но новата супер техника,завиждам ти искренно 

Здравейте,
Бихте ли споделили (тези от вас, които вече имат iPhone 4) дали GSM сигнала драстично нямалява, когато двете антени на телефона са свързани? Обикновено това става, когато държите нормално телефона с лявата си ръка.
За тези, които не разбират въпроса ми, нека погледнат линковете по-долу.
http://www.engadget.com/2010/06/25/hey- ... -it-wrong/
http://www.engadget.com/2010/06/24/some ... ft-handed/
Благодаря
Бихте ли споделили (тези от вас, които вече имат iPhone 4) дали GSM сигнала драстично нямалява, когато двете антени на телефона са свързани? Обикновено това става, когато държите нормално телефона с лявата си ръка.
За тези, които не разбират въпроса ми, нека погледнат линковете по-долу.
http://www.engadget.com/2010/06/25/hey- ... -it-wrong/
http://www.engadget.com/2010/06/24/some ... ft-handed/
Благодаря
iPhone 5S/16GB iOS 7
-
Аз доколкото си спомням от представянето на iPhone 4, видях, че предлагат някакви шарени bumpers. Сигурно ще помогнат с проблема 

А изобщо кои е казал че има проблем, че почнахте да търсите решения !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Аджаба,дойдохме си на думатаSoze написа:А изобщо кои е казал че има проблем, че почнахте да търсите решения !

"Legio Patria Nostra"
http://www.viddler.com/simple_on_site/7b46383eSoze написа:А изобщо кои е казал че има проблем, че почнахте да търсите решения !
iPhone 5S/16GB iOS 7
По принцип не обичам да злословя, но това е много яко и реших да го пусна като за майтап 

Да бе мамкаму, при продължително задържане лека по лека губи обхват!!!
Ама трябва добре да си го обгърнал, по принцип при нормално държане няма ядове!
Общо взето не е болка за умиране.
Ама трябва добре да си го обгърнал, по принцип при нормално държане няма ядове!
Общо взето не е болка за умиране.
iPhone 4S/16GB FW5.0 FU
Добре де ,кой ще прегръща и стиска толкова тоя телефон докато говори? Освен ако и по принцип се губи обхвата на места които не би трябвало... но не вярвам
Хахах ... Медведев прилича на безпризорно дете, на което са дали близалка
Абре, чичо Стиви, що не му демонстрира 3Г с ОС4, да види Медведев какви сте ги свършили, а му показваш 4-та

Абре, чичо Стиви, що не му демонстрира 3Г с ОС4, да види Медведев какви сте ги свършили, а му показваш 4-та

"Legio Patria Nostra"
@totopz Това е просто уникално 

-
- Обратна връзка:
ето го клипчето от опашката:
http://www.youtube.com/watch?v=c3hUcm9CdDY
Има ощте около 1/3 ама там беше много тясно и трябваше да газя по хората
Иначе тоеа със сигнала е истина до голяма степен. Ако сигнала е силен /5 чертички/ не е проблем, но ако е по-слаб напражо си на Call Faild
Много гадно, още не съм имал време да истински да си поиграя, но уикенда се надявам да остане време и за телефона
Ще гледам днес да го насанимам и да пусна снимки
Ако някой иска да тествам нещо с него да пише
P.S. FaceTime е много готина функция и си работи супер, кофтито е, че трябва да има WiFi и при двете страни
http://www.youtube.com/watch?v=c3hUcm9CdDY
Има ощте около 1/3 ама там беше много тясно и трябваше да газя по хората
Иначе тоеа със сигнала е истина до голяма степен. Ако сигнала е силен /5 чертички/ не е проблем, но ако е по-слаб напражо си на Call Faild

Много гадно, още не съм имал време да истински да си поиграя, но уикенда се надявам да остане време и за телефона
Ще гледам днес да го насанимам и да пусна снимки
Ако някой иска да тествам нещо с него да пише
P.S. FaceTime е много готина функция и си работи супер, кофтито е, че трябва да има WiFi и при двете страни
TheGunMan, благодаря за инфото,
Някакви впечетления от батерията?
П.П.
За проблема с чертичките май ще трябва да си вземеш bumper или подобен изолиращ "обков"
П.П.
За проблема с чертичките май ще трябва да си вземеш bumper или подобен изолиращ "обков"

iPhone 5S/16GB iOS 7
Мисля, че проблема на ФейсТайм не е WIFI то а по скоро нуждата да става само между два Iphone 4
-
- Обратна връзка:
cache написа:TheGunMan, благодаря за инфото,
П.П.
Здравей,
Батерията според мен държи повече /не мога да съм категоричен, защото тези дни не говоря толкова колкото ообикновенно и не мога да направя достоверно сравнение/
За проблема с чертичките - достатъчно е да се въздържа човек от "окъсяване" на двете антени и е шампион.
Това което ме издразни е, че сензора който засича, че телефона е на ухото и деактивира екрана /избяга ми от главата как се казва/ е сложен над слушалката /в средада по широчина и много на горе/ и ако телефона не е хубаво прилепнал се активира дисплея и от там почват едни натискания на бутони.... /много дразни ако имате навик да държите с рамо телефона/
Иначе няма такъв дисплей!!! С една силна лупа пак едвам забелязах пикселите.
Телефона наистина е много добър и много по-бърз от 3GS /аз така и не сложих 4.0 на моя 3GS ама не вярвам 4.0 да прави чудеса/
П.П. опитах да снимам телефона но с тези равни и лъскави повърхности стават гадни снимки
Може ли да направиш една две снимки с телефона, да видим дали камерата е добра. 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Благодаря,TheGunMan написа:cache написа:TheGunMan, благодаря за инфото,
П.П.
Здравей,
Батерията според мен държи повече /не мога да съм категоричен, защото тези дни не говоря толкова колкото ообикновенно и не мога да направя достоверно сравнение/
За проблема с чертичките - достатъчно е да се въздържа човек от "окъсяване" на двете антени и е шампион.
Това което ме издразни е, че сензора който засича, че телефона е на ухото и деактивира екрана /избяга ми от главата как се казва/ е сложен над слушалката /в средада по широчина и много на горе/ и ако телефона не е хубаво прилепнал се активира дисплея и от там почват едни натискания на бутони.... /много дразни ако имате навик да държите с рамо телефона/
Иначе няма такъв дисплей!!! С една силна лупа пак едвам забелязах пикселите.
Телефона наистина е много добър и много по-бърз от 3GS /аз така и не сложих 4.0 на моя 3GS ама не вярвам 4.0 да прави чудеса/
П.П. опитах да снимам телефона но с тези равни и лъскави повърхности стават гадни снимки
Снимките стават така, защото ти трябва поляризиращ филтър, който да премахне отблясъците.
iPhone 5S/16GB iOS 7