iPhone 4

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
ivailo89

Re: iPhone 4

Мнение от ivailo89 »

Воден_дух написа:Скоро в МобилеБългария имаше информация от човек от "Мтел", че от септември те стават официалния представител за Айфон за България - така че явно те ще го пуснат първи, снощи пак там пишеше, че "Глобул" щели да го предлагат новия модел чак след 6 месеца. Дано "Мтел" пуснат като глобулските планове с неограничен нет, разговори и смс-и в мрежата на оператора...
дано
само не ме кефи че дисплея си е стария 3.5 исками се да беше поне 4+ и да има флаш плейър защо и какво толоква пречи и ние в България да имаме айфон 4 на 24 юни ,а не след 6 месеца....
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Мнение от totopz »

Някой знае ли от къде може да се изтегли keynote-то?
Търсих в iTunes, но го няма. Само на сайта на Apple го има, ама там се стриймва и ми насича :(
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

ivailo89 написа:дано
само не ме кефи че дисплея си е стария 3.5 исками се да беше поне 4+ и да има флаш плейър защо и какво толоква пречи и ние в България да имаме айфон 4 на 24 юни ,а не след 6 месеца....
Става дума за огромни количества в доста държави! От Ябълката явно са преценили че няма да се справят наведнъж,а по етапно като разбира се,приоритет са им по сериозните пазари....а за флаш-а просто забрави :)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

iPhone 4 vs Друг GSM видео разговор става или не ?:-/ ?:-/
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
imc
Обратна връзка:

Мнение от imc »

Да ще има видео разговори виж тук http://www.apple.com/iphone/features/
An Apple a day keeps the doctor away
Аватар
TheBlessedOne
Обратна връзка:

Мнение от TheBlessedOne »

ivailo89 написа:
Воден_дух написа:Скоро в МобилеБългария имаше информация от човек от "Мтел", че от септември те стават официалния представител за Айфон за България - така че явно те ще го пуснат първи, снощи пак там пишеше, че "Глобул" щели да го предлагат новия модел чак след 6 месеца. Дано "Мтел" пуснат като глобулските планове с неограничен нет, разговори и смс-и в мрежата на оператора...
дано
Приятел, що за простотии ръсиш ?:-/
Първо - дисплея 3.5 инча (88.9 мм) е оптималният размер за телефон. Ако беше по-голям, щеше да е доста по-неудобен, а и какво печелиш, като е с 2 см по-голям екран...качество ?:-/ =)) Нали затова хората са направили специален ретина дисплей, с който постигат върха на качеството при мобилните устройства, това ще е действително най-доброто на пазара... Нали затова хората създадоха iPad - големина да искаш! Перфектно за снимки, браузинг и филми, но вече не говорим за телефон, а за хибридно устройство направено с по-различни цели. (Като търсиш газария и масивност отиди си купи някоя тухла на HTC. Там ги имат всякакви, но после да не се оплакваш, че ти е неудобна или си останал без батерия.)
Второ - какъв Flash player, какви 5 стотинки?!? Това се знае сигурно от 2 години, че и повече. Даже хората са го включили като статия на главната страница в сайта им и стига да си се поинтересувал, нямаше да пускаш такива лафове. Flash player категорично не е бил разработван, не се разработва и няма да бъде разработван за iPhone/iPod/iPad. Ако проблема е в езика, ето ти същата статия на български език - линк.
Трето - в България, няма как да се продава наравно със САЩ, защото:
1. Очевадно е, че не е възможно да покрият за такъв кратък срок от време толкова много заявки.
2. Първата серия телефони е с приоритет на страната, която ги разпространява, а именно САЩ, а след тях следват като приоритет страните с най-развит пазар и поддръжка на Apple, а именно обединеното кралство, Германия, Франция и Япония.
3. България и до колкото знам Кипър имат най-слаб пазар спрямо Apple изобщо и факта, че тук не отговаряме на техните изисквания и стандарти е основата, на която ние сме в края на опашката и с такива страхотни цени. След като нямаме условията да поддържаме една Apple-ска политика в границите на странта, много ясно че ще обираме трохите и ще сме едни от най-прецаканите като оферти. (Сърди се на мобилните ни оператори, не на Apple, те си знаят интересите.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе за iPhone 4 мога да кажа едно - УНИКАЛЕН! И като дизайн и като нов хардуер и като нови функции. Хората са се постарали и са го пипнали отвсякъде. Тия приказки, че "гроздето било кисело" ще отшумят веднага, щом се докопаме до телефончето наживо. Вече друг е въпроса, че не всеки от нас би имал възможността да си го позволи (поне първите месеци), дано се появи добра оферта (аз лично очаквам от Mtel), да може и ние да му се порадваме. B-)
Последно промяна от TheBlessedOne на 08 Юни 2010, 17:32, променено общо 9 пъти.
iPhone 6 Plus 64GB iOS 9.3.1
iPad Air 32GB iOS 8.1
kucito

Мнение от kucito »

Аз съм в Англия, мога да купя няколко бройки, ако има заитересовани, само с доставката не знам как ще е. Предполагам, че мога от ebay да ги взема без договори ама дали ще са отключени ще видим :) ако има някакви сериозни мераклии и ако предложите вариант за доставка мога да осигуря бройки. Имам полет на 2-ри юли, но няма да ме пуснат с 1 сак телефони :D
int21h

Мнение от int21h »

totopz написа:Някой знае ли от къде може да се изтегли keynote-то?
Търсих в iTunes, но го няма. Само на сайта на Apple го има, ама там се стриймва и ми насича :(
Има го като безплатен Podcast в iTunes. Току що го изгледах.
<-=| int21h |=->

MacOS X 10.7.2 Snow Leopard on MacBook Aluminium Core2 Duo 2.4 GHz, 8 GB 1333MHz DDR3, Bluetooth Magic Mouse, Bluetooth MightyMouse
iPhone 3GS 32GB iOS 5.0 NeverLocked
iPhone 4S 16 GB White iOS 5.0.1 MTel Locked
Julien

Мнение от Julien »

И в apple.com го има :))
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Наличност/Availability/

Можете предварително да направите заявки за вашия iPhone 4 на 15 юни, а в магазините в САЩ ще се получи на 24 юни. Той ще бъде достъпен чрез AT & T, както и ако сте съществуващ с такъв договор с iPhone след като вашия договор изтече тази година, АТ & T ще ъпгрейдне плана ви за нов срок с iPhone 4!
Изображение

без договор 599$ ?:-/
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
smotania
Обратна връзка:

Мнение от smotania »

Не това не е без договор. До колкото разбрах това е за хора който имат договори и не искат да ги подновяват. А иначе ся в момента съм в САЩ и мога да ви държа в течение как стоят нещата с ценита и така на татак. ;)
MacBook Pro Mid-2012 OS X 10.8.1
iPhone 4 32gb Black iOS 5.1.1 JB FU
Apple TV 2 iOS 5.0.2
iPhone 3GS 32gb Black iOS 4.2.1 (new boot) Replacement DEAD
iPhone 3GS 32gb Black FW 3.1.2 (old boot)DEAD
iPod Classic 120gb Black
strashnikov

Мнение от strashnikov »

smotania написа:Не това не е без договор. До колкото разбрах това е за хора който имат договори и не искат да ги подновяват. А иначе ся в момента съм в САЩ и мога да ви държа в течение как стоят нещата с ценита и така на татак. ;)
Боже опази ни от такова държане в течение на как стоят нещата там. Хората ясно са ти го написали. No Commitment = без обвързване = Без договор = свободна продажба = cash & carry.

От ясно, по-ясно.
parchabg

Мнение от parchabg »

Здравейте....
Искам да попитам някой дали знае iPhone 4 дали ще може да работи с 2G сим карта или изцяло е базиран на 3G???

Благодаря.....
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

strashnikov написа:
smotania написа:Не това не е без договор. До колкото разбрах това е за хора който имат договори и не искат да ги подновяват. А иначе ся в момента съм в САЩ и мога да ви държа в течение как стоят нещата с ценита и така на татак. ;)
Боже опази ни от такова държане в течение на как стоят нещата там. Хората ясно са ти го написали. No Commitment = без обвързване = Без договор = свободна продажба = cash & carry.

От ясно, по-ясно.

прав си =))
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
TheSoldier

Мнение от TheSoldier »

Някой може ли да поясни дали ще има видео разговори с всички телефони... или както прочетох в мобилебългария - само Iphone 4 - Iphone 4?
iPhone 5 / iOS 7.0
Аватар
imc
Обратна връзка:

Мнение от imc »

На този етап само Iphone 4 - Iphone 4 през WIFi
An Apple a day keeps the doctor away
Аватар
CHAKALA

Мнение от CHAKALA »

imc написа:На този етап само Iphone 4 - Iphone 4 през WIFi
Sucks! НО нищо не пречи някой щастлив програмист да напише програмка, която да заобиколи тази пречка!
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

без WI-FI Iphone 4 видео разговори vs всички телефони не става ?! :-S
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
didotooo

Мнение от didotooo »

Супер е!!! дисплей,камера,процесор,дизайн...всичко е ок =)) =))
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Вий пък ши кажиш,че много видео разговори ши правите :D
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
bestof

Мнение от bestof »

Предната и задната част ще са от устойчиво на драскане стъкло.
Това ще е уникално :P
iPhone 4 16 GB ФЗ Мтел
stn

Мнение от stn »

Здравейте,

Някой има ли информация как стоят нещата с този Micro-sim? Ще има ли възможност да вкараме нашите не Micro-sims?

Поздрави
iPhone 6S 16gb фабрично отключен
iPad Air 32gb JB
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Привет :)
За сега,нашите оператори не предлагат микро-та! Само по слухове,може да се ползват и нашите карти,след малка козметична намеса с ножица!
"Legio Patria Nostra"
Аватар
hitman

Мнение от hitman »

Не са само слухове, тествал съм го и става
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked

iPad 2 32GB 3G 5.0.1
stn

Мнение от stn »

Значи има решение :)