iPhone OS 3.1 носи много проблеми на потребителите
iPhone OS 3.1 носи много проблеми на потребителите
В Мрежата започнаха да се появяват все повече оплаквания от новия ъпдейт 3.1 на iPhone OS, като потребителите определят софтуера като най-проблемния, пускан от Apple досега. Според The Register оплакванията са различни - от общото забавяне на интерфейса до степен, която го прави невъзможен за ползване, през разпадане на разговорите, намален живот на батерията, проблеми с Wi-Fi и синхронизацията с Microsoft Exchange до изключване на GPS функционалността, загуба на сигнал и невъзможност за ползване на мобилен Интернет в компютър. Разбира се, има и много потребители, за които ъпдейтът е минал без никакви сътресения, но големият брой оплаквания показва, че не всичко е наред със софтуера. От Apple все още не са коментирали ситуацията.
http://www.reghardware.co.uk/2009/09/17 ... _problems/
http://www.reghardware.co.uk/2009/09/17 ... _problems/
Re: iPhone OS 3.1 носи много проблеми на потребителите
Интересно, същите оплаквания ги имаше след излизането на 3.0 но после отшумяха и сега всеки си ползва телефона на 3.0 

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Много интересно, аз откакто ъпдейтнах моя (2г 8гб) забелязвам точно обратния ефект - по-бърз, по-дълъг живот на батерията, повече свободна рам
(~55+ MB).

-
Аз съм с 3г ъпдеитнах си тела с 3.1 къстъма на aveliky и нямам проблеми с тези неща това е поредната спекула .
-
И аз съм много по доволен от 3.1. При 3.0 батерията ми падаше по бързо, и телефона беше малко по бавен. Телефона е 3G, фабрично отключен, с custom
firmware.
firmware.
И при мен с 3.1 се държи много по-добре.
сигурно потребителите са очаквали повече и затоваMadM@X написа:Интересно, същите оплаквания ги имаше след излизането на 3.0 но после отшумяха и сега всеки си ползва телефона на 3.0

"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Днес трябваше да си упдейтна телефона, защото някво скапано приложение от сидия ми скапа телефончето и мога да кажа че това е най бързия FW от както ползвам iPhone, a аз съм минал през всичките без 1.0.0 и 1.0.1
iPhone 4
Мдам извинявам се - не се изразих правилно. Исках да попитам точно с кой custom firmware го направи, а не с коя версия? 

Понеже телефона беше яко здиплил и освен логото и черен екран нищо друго не се виждаше от iTunes му дадох "restor and update" т.е това което съм свалил от ябълката това е
Ако ми кажеш как да го видя, веднага ще ти споделя 

iPhone 4
Незнам защо, но предположих, че си го jailbreak-нал. А за да направиш jailbreak на FW3.1 трябва да ресторнеш custom firmware правен с PwnageTool. Та въпроса ми беше за този custom firmware какъв си ползвал - сам ли си си правил или си ползвал някой готов. Ама явно ти си все още с оригиналния FW 3.1. 

- angelovarna
- Обратна връзка:
И аз така (iPhone2G 8GB).unrealnet написа:Много интересно, аз откакто ъпдейтнах моя (2г 8гб) забелязвам точно обратния ефект - по-бърз, по-дълъг живот на батерията, повече свободна рам(~55+ MB).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Tа какво подяволите стана с джелбрейка на 3.1? Нямам търпение а и вече от майспейс са пуснали ъпдейт за 3.1.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Отдавна има готови къстъм фирмуеър-и с направен джейл (вече и за трите модела телефон и първите две поколения иПод)....batence написа:та какво подяволите стана с джелбрейка на 3.1? Нямам търпение а и вече от майспейс са пуснали ъпдейт за 3.1
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Сори за неудачния въпрос, но може ли линкове ? 

при мен 3.1 работи по-бързо от 3.0, поне когато го рестартирам зарежда по-бързо.с 3GS съм, който купих от глобул.освен ъпдейт, не съм му правил друго.единствения проблем който имам е че понякога когато ми звънят дисплея не реагира на плъзването и не мога да вдигна.това обаче го правеше и с 3.0.мислех че ъпдейта ще го оправи но уви.
iPhone 3Gs/16 GB/OS 3.1.3 /No Jailbrake
При мене го има това по някой път. Решението е : натискаш sleep бутона или тези от страни за увеличаването или намаляването и тогава вече е възможно плъзгането.
iPhone 4