iPhone губи позиции в пазара на мобилни устройства в БГ

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
xotspot.com
Обратна връзка:

iPhone губи позиции в пазара на мобилни устройства в БГ

Мнение от xotspot.com »

Според проучване на StatCounter проведено през последните два месеца iPhone губи сериозен пазарен дял на пазара на мобилни устройства в България за сметка на Nokia (SymbianOS).

Изображение

Източник
georgekodinov
Обратна връзка:

Re: iPhone губи позиции в пазара на мобилни устройства в БГ

Мнение от georgekodinov »

"Водата ври и ... се превръща в пара.
Леда се топи и се превръща в пара.
ЗНАЧИ : всичко като го нагрееш се превръща в пара!"

Класически случай на манипулация на резултатите според това кой поръчва музиката.
Ама лошо няма де : съдейки по "сериозните" статистически агенции това е начин да има за хляба, сиренето и ... трюфелите (ако си убедителен).
Като гледам огромния дял на blackbery (!) и наглия опит да се окепази iPhone смея да заключа че поръчката е от маркетинговия отдел на мтел. Преди време се бяха опитали да ме накарат да сипя похвали от блога ми за някакво blackberry срещу един екземпляр на въпросното устройство, ама както казват в изтънчените англофилски кръгове в с.Торбалъжи Габровско : the master is absent !
Така че не вярвайте на дамайците, дори да носят дарове.
Аватар
legaliziran

Мнение от legaliziran »

georgekodinov написа:"Водата ври и ... се превръща в пара.
Леда се топи и се превръща в пара.
ЗНАЧИ : всичко като го нагрееш се превръща в пара!"

Класически случай на манипулация на резултатите според това кой поръчва музиката.
Ама лошо няма де : съдейки по "сериозните" статистически агенции това е начин да има за хляба, сиренето и ... трюфелите (ако си убедителен).
Като гледам огромния дял на blackbery (!) и наглия опит да се окепази iPhone смея да заключа че поръчката е от маркетинговия отдел на мтел. Преди време се бяха опитали да ме накарат да сипя похвали от блога ми за някакво blackberry срещу един екземпляр на въпросното устройство, ама както казват в изтънчените англофилски кръгове в с.Торбалъжи Габровско : the master is absent !
Така че не вярвайте на дамайците, дори да носят дарове.
Абсолютно съм съгласен с теб. Нокия от извесно време хвърлят огромни средства в манипулаций и анти-Apple кампаний. Как така за последната една година Нокия влезе като най-мощна комуникационна компания в индекса на Дау Джонс. :)) Няма шанс това да е реално. Как така нашата евро-комисарка Кунева се изцепи, че ще се погрижи всички Айфони да бъдат изтеглени от европейския пазар заради зачестилите случаи на "взривили" се апарати Q:) . Според мен това си е чиста поръчка на финландците. Все пак доста срества наливат в европейската каса. Норамално е да се опита целия съюз да ги защити. Истината е една за някои приятна за други не. За последната една година Apple и по специално продукта им iPhone. Размаза всички производители на смарт-телефони (:|f . В момента нямат конкуренция. И това дразни много, ама много корпоративни босове. Аз лично се занимавам с мобилни телефони от 10 години. И през цялото това време никога несъм ставал свидетел на такъв интерес и успех на мобилен продукт. Невероятно но факт.
Отклююване чрез имей на iPhone заключени към Австрийските оператори: A1, Orange, 3, и T-mobile.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Все пак тук става въпрос за пазара на Iphone в България. Така че, ако изобщо може да се каже, че имаме легален пазар, според мен данните дори са надвишени.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

И според просто предлагането и политиката за предлагането на iPhone в България е неадекватна и резултатуте може да са напълно реални. Дори в самите офиси на Глобул като се пита за iPhone ме посрещат връждебно и отговарят троснато. Такава им е клиентската политика явно спрямо апарата а Епъл.
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Аватар
naB4o

Мнение от naB4o »

Работата е следната не заради друго, в България почти не се продава iPhone. Казвам почти, щото в Глобул (Варна не знам за др градове) са толкова заблудени, че дори ги е страх да го продадат, камо ли да дадат мнение. За мен официално няма представител на епъл... В САЩ е съвсем, ама съвсем различно... всеки има iPod, ама всеки... и откакто има и телефон към под-а направо са откачили!

Виж например зa US, UK, или за която и да е друга страна ;) на първо място е iPhone OS
iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iliyan

Мнение от iliyan »

Ха ... какъв пазар бе Хора ..... Голяма Експлоатация Правят в Глобул .... Пример!

Как Може да пуснат Реклама че Новия 'Iphone 3GS' за скромната сума от 300лв .... Хах само дето на хората които смятат да го вземат Не Знаят че трябва освен да платиш 300лв за телефона ами и че ти дърпат от кредитнатаа карта първите 12 месеца, месечната такса която е 80лв ... при включен договор за 24 месеца = месечната такса за 2 години 1920лв,
само такса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + 300 = 2220лв
Хора .... ГЛОБУЛ: Кой по дяволите ви е дал да продавате такъв телевон на такава цена и после казвате че правите най доброто за Клиентите Си ..... ШАНАДЖИИ!!
Нямам кво да ви кажа повече
isaka_rs

Мнение от isaka_rs »

абе хора бг нямат пари при мен за6то всеки втори има iphone...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

isaka_rs написа:абе хора бг нямат пари при мен за6то всеки втори има iphone...
?:-/ ?:-/ ?:-/
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
b0b0bg

Мнение от b0b0bg »

Тука само гледам тея Samsung Omnia HD, Nokia ,HTC, Blackberry и им се чудя на акъла. Като направиха iPhone или по-точно iPod touch всички айде юруш да прайм тъчскрийн. И тея с нокийте ми излизат с мотива че iPhone всичко му се плащало ,нямало bluethooth , слаба му била камерата нз там кво , а тея другите тъпаци(Nokia,Samsung,SY и др.) сложили една по-силна камера на телефона и го продават за 1000лв. сякаш ще надминат Apple . Кво ми пука че телефона ми сичко му се плащало и нямал втора камера и светкавица нямал ... iPhone е най-добрият смартфон и подчертавам СМАРТ - умен телефон за умни хора , а не камера 999999 мегапиксела и да се радваме на телефона :)) :)) :)) От друга страна се чудя на Apple защо не сложат някоя по-добра камера и светкавица ами карат на тея 3 мегапиксела на сляпо (споко имам iPhone 3GS) ? Тва е от мен!
iPhone 3GS 16GB Black FW 3.0.1
Аватар
PCto
iDataDrain-ing
Обратна връзка:

Мнение от PCto »

Опасявам се че съмненията за манипулация може и да са основателни (платена или поради грешка на брояча):
http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww ... 812-201002
4S, iOS 7.0.4 с zizo и Case-Mate
Аватар
import
supporter

Мнение от import »

По-скоро платена.
iPhone 3GS 16GB Black 3.1.2

"Въображението е по-важно от знанието." - Албърт Айнщайн
Аватар
anedko