Излезе blacksn0w ънлок за 3.1.2 (05.11.07) от GeoHot
Re: Излезе blacksn0w ънлок за 3.1.2 (05.11.07) от GeoHot
Нещо при мен нещо не се получава правя всичко но след края нямам икона на blackra1n
неможе ли unlocka през cydia!!!Моят тел е 3G 8G 3.1 и е Jailbreak само е заключен!!!!
неможе ли unlocka през cydia!!!Моят тел е 3G 8G 3.1 и е Jailbreak само е заключен!!!!
Добви си в cydia репото blackra1n.com и инсталирай от там. Ако това не стане - правиш чист рестор до 3.1, след което джейлбрейкваш и ънолкваш с помощта съответно на blackra1n и blacksn0w.
Горд собственик на iPhone 3G 8Gb 3.1.2(CFW) Jailbroken & Unlocked
Как да го ресторна???
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=13677
Тук са инструкциите за употреба на blackra1n, през който се инсталира и ънлока. Ако вече сте с 3.1.2 джейлнат или не, няма значение, пуснете програмата за да се качи на телефона и после я стартирайте от нея.
Тук са инструкциите за употреба на blackra1n, през който се инсталира и ънлока. Ако вече сте с 3.1.2 джейлнат или не, няма значение, пуснете програмата за да се качи на телефона и после я стартирайте от нея.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Всичко работо 100% четене му е майката
Аз направих чист рестор през iTunes и след това с дъждеца сичко си бачка освен YouTube.
Някакви идеи? Пробвах 2 пъти.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
При мен си работи нормално. Ако си активирал със сим картата трябва да пуснеш приложението YouTube поне веднъж преди да използваш blackra1n.MtMCooLBG написа:Аз направих чист рестор през iTunes и след това с дъждеца сичко си бачка освен YouTube.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Знам, но не става. Първия път забравих да го пусна и затова ресторнах 2ри път, и там първото нещо което се опитах да направя беше да пусна youtube, но пак не стана.
Както и да е, сложих custom-a и го отключих през репото на Cydia.
Сега всичко е OK.
Както и да е, сложих custom-a и го отключих през репото на Cydia.
Сега всичко е OK.

iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
Да допълня нещо.
След като сложих custom-a и отключих телефона с blacksn0w от Cydia и трябва да се ресетнат Network Settings и да се изключи EDGE през SBSettings, впротивен случай не зарежда Cydia Home Page и при първия ми опит след като инсталирах нещо, телефона се рестартира и седеше на логото и трябваше да го ресторвам отново през Recovery Mode.
Затова е желателно преди blacksn0w първо да се инсталира SBSettings за да може веднага след това да се изключи EDGE и да няма проблеми с нета.
След като сложих custom-a и отключих телефона с blacksn0w от Cydia и трябва да се ресетнат Network Settings и да се изключи EDGE през SBSettings, впротивен случай не зарежда Cydia Home Page и при първия ми опит след като инсталирах нещо, телефона се рестартира и седеше на логото и трябваше да го ресторвам отново през Recovery Mode.
Затова е желателно преди blacksn0w първо да се инсталира SBSettings за да може веднага след това да се изключи EDGE и да няма проблеми с нета.
Наистина е така, засича първия път.. но после всичко е ОК..
Големи благодарности на GeoHot, а и на администраторите на форума, които толкова достъпно сведоха информацията за unlock-а! Благодаря, момчета!
Големи благодарности на GeoHot, а и на администраторите на форума, които толкова достъпно сведоха информацията за unlock-а! Благодаря, момчета!
-
Хора аз успях да си отключа телефона, тоест имам достъп до самият телефон със софтуер 3.1.2 (7Д11), след това пише, че сим картата му е блокирана и излиза там да напиша пин кода за да я деблокирам, пиша пин кода веднъж, но втори път не ми излиза да го напиша и сим картата не се активира и стои на 0% обхват, след това се свързвам към wi-fi, телефона пише, че е свързан, но когато вляза във blackra1n (от телефона) ми излиза: Please check your internet Connection. А самият телефон е свързан към wi-fi (поне така пише, но не мога да отворя нито една страница в интернет). А за сим картата пише: No Service... (след като съм вавел веднъж пин кода, без да ми е излязло да го ваведа повторно). Моля, някой може ли да помогне?
Махни си сим картата от телефона първо, после виж дали пак няма ти работи вифи-то, също така си ресетни мрежовите настройки на телефона: Reset network settings и вифи-то ще ти тръгне. После си инсталирай снега от blackra1n приложението. И си сложи сим картата. Ако си объркал 3пъти пин кода на сим картата то тя ти е вече блокирана.
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
MadM@X написа:Махни си сим картата от телефона първо, после виж дали пак няма ти работи вифи-то, също така си ресетни мрежовите настройки на телефона: Reset network settings и вифи-то ще ти тръгне. После си инсталирай снега от blackra1n приложението. И си сложи сим картата. Ако си объркал 3пъти пин кода на сим картата то тя ти е вече блокирана.
Направих всичко което ми написа! Телефона тръгна и всичко му е наред! Много ти благодаря MadM@x, както и на GeoHot, както и на всички останали в този форум! Програмката е супер и отключи телефона още от 1вия път! След това се свързах към wi-fi (бтв не съм можел да се свържа защото съм вавеждал грешна парола