Macbook Air клавиатура за iPhone 2.0+

Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Macbook Air клавиатура за iPhone 2.0+

Мнение от Sisq0 »

Изображение Изображение
Изображение Изображение

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ

- Разархивирате файловете от MacBook AIR OS 2.0 архива
- Свързвате се с телефона чрез SSH (с WinSCP или друг SSH клиент)
- Копирате Keyboard-Common.artwork и Keyboard-Latin.artwork в папка /System/Library/Frameworks/UIKit.framework
- Копирате TextInput_ru.artwork в папка /System/Library/TextInput/TextInput_ru.bundle
- Рестартирате телефона
- Не забравяйте да направите резервни копия на файловете, които подменяте

За да премахнете клавиатурата, просто копирайте обратно оригиналните файлове в съответните им папки, след което рестартирайте телефона.

Източник: iphoneapps.ru

Клавиатурата изглежда много красиво направена. Писах на автора й за две-три неща, които трябва да пипне в следващата версия (премахване на белия ръб в горната част на клавиатурата, височината на текста в бутона GO и т.н. дреболии). Благодари ми за съветите и каза, че ще поправи нещата в бъдеща версия. Клавиатурата работи без проблеми заедно с бг пакета на Влад (той така или иначе добавя руска клавиатура, не българска). На широк екран излиза чудно, при писане на смс нещо не ми се получава английският вариант - но проблемът може да е само при мен. Ще пиша на момчето пак.
Иначе някой, който разбира от Photoshop и т.н. програми за обработка на изображения, може да използва клавиатурата за направата на бг подредба - ще е яко :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Stinkle

Re: Macbook Air клавиатура за iPhone 2.0+

Мнение от Stinkle »

Българска клавиатура дали има ?
iPhone 6+ 64GB 10.1
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Stinkle написа:Българска клавиатура дали има ?
За да има, първо някой трябва да я направи. А щом съм писал горе, че може да се използва за изработката на такава, значи все още НЯМА. Логично е, стига да се замисли човек...
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

За всички, които искат българска клавиатура с този скин, направих една :) Можете да я смъкнете от тук. Слагате я в /System/Library/TextInput/TextInput_ru.bundle. Не забравяйте да смъкнете другите два файла от първия пост. Това е само третия файл - TextInput_ru.artwork. Надявам се да ви хареса.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
Stinkle

Мнение от Stinkle »

Евала Влад X:) O:8
iPhone 6+ 64GB 10.1
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Има я и в Cydia. На мен обаче не ми допада, вградената е къде по-стилна и изчистена. Пък и някак си ми е неприятно ноутбука и телефонът ми да имат еднаква клавиатура.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Публикувай отговор