Някой може ли да ми каже с 2 изречения кой кой е? А именно за какво служи едната програма и за какво другата? Трябва ли да се слагат и двете, пречат ли си допълват ли се, дублират ли се като функционалност и т.н. Нещо ми е каша къде минава границата между двете.... благодаря предварително
Телефонче 2г/16гб ФВ 2.0.1
Winter board 2.0.1 / Customize питане
Winter board 2.0.1 / Customize питане
Re: Winter board 2.0.1 / Customize питане
В общи линии двете програми имат почти еднакви функции.
И двете за използване и слагане на теми на телефона, с тази разлика че Customise има повече настройки. В смисъл може да слагаш и само отделни елементи от темите или други направени специално за тази цел, докато Winterboard е по-скоро като заместител на Summerboard. Тоест слагаш пак теми, но само можеш да слагаш цялата тема, а не отделни елементи от нея, които си избереш.
Двете програми незнам дали си пречат. Няма да прецакат телефона, така че трябва да ги сложиш и двете за да разбереш по-ясно каква е разликата.
И двете за използване и слагане на теми на телефона, с тази разлика че Customise има повече настройки. В смисъл може да слагаш и само отделни елементи от темите или други направени специално за тази цел, докато Winterboard е по-скоро като заместител на Summerboard. Тоест слагаш пак теми, но само можеш да слагаш цялата тема, а не отделни елементи от нея, които си избереш.
Двете програми незнам дали си пречат. Няма да прецакат телефона, така че трябва да ги сложиш и двете за да разбереш по-ясно каква е разликата.
За момента (аз поне) не съм успял да сложа цяла тема през Customize на 2.0.1. Давам apply на темата, но след респринг/рестарт нищо не се променя по визията. Успях, обаче, да подменя визията на батерията.
Колкото до Winterboard, засега е в много ранен стадий на разработка и е изключително постен откъм възможности.
Колкото до Winterboard, засега е в много ранен стадий на разработка и е изключително постен откъм възможности.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Да, благодаря и на двама ви за отговора и аз самия съм с такива впечатления, но исках да попитам. Най вече ме вълнуваще въпросът за това дали мога да ползвам и двете програми едновременно, тъй като възможностите на Winter board-a към момента определено не ме удовлетворяват. Благодаря Ви отново
Можеш и двете.