Buuf ² + Addons

Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
uncivilized

Buuf ² + Addons

Мнение от uncivilized »

Buuf2 (4,3MB)
Community Source - ModMyiFone.com
Има изключително много иконки (на няколко езика).

+ Buuf Badge Изображение
+ Buuf Battery
+ Buuf Wallpaper Pack
+ Buuf Calculator
+ Buuf Dialer
+ Buuf Sliders Изображение
Всичките се инсталират, като прави backup на старите.

Изображение Изображение Изображение

Автор: axero - modmyifone.com
Последно промяна от uncivilized на 25 Юни 2008, 11:11, променено общо 1 път.
uncivilized

Re: Buuf ² + Addons

Мнение от uncivilized »

Допълнителни файлове към темата:

Екстри Download
  • Slider - Tapper: \System\Library\Frameworks\TelephonyUI.framework\
    Badge: \System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\
    SMS Bubbles: \Applications\MobileSMS.app\
    Calculator: \Applications\Calculator.app\
    Dialer Pad: \Applications\MobilePhone.app\
    Battery: \System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\
    Weather: \Applications\Weather.app\
    Notes: \Applications\MobileNotes.app\
    Bookmarks-Webclips: \private\var\mobile\Library\WebClips\...
vWallpaper Download

Снимки:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Темата, както и почти всички екстри към нея са ъплоуднати в customize 2.0
Customize > Theme Browser > Top 40 > 1вата е "Buuf2"
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Рових се из нета за нови иконки по Buuf 2 темата и открих интересен руски форум, в който са модифицирали темата. Изцяло скинирана е, с още допълнителни икони, скин за статус икони, Settings, BossPrefs, Safari, iPod Player, Contacts, Calculator, Calendar, Photos, Mail, Weather, YouTube, Cydia (след последния ъпдейт на Cydia не се показва скина, но работят по въпроса), SBSettings, MySMS, Intelliremote и т.н.
- Инсталирате Buuf 2 от Cydia (ако ви дава MD5 sum mismatch отивате в ModMyi репото, намирате темата и я инсталирате от там)
- Теглите този архив и с WinSCP го разархивирате във \var\stash\Themes.*****\ (подменете файловете, когато ви попита)
- Теглите този архив и го разархивирате във \var\stash\Themes.*****\ (това е пакетът с икони). Друг вариант е просто да копирате папка Icons от архива във \var\stash\Themes.*****\Buuf2.Theme\, като презапишете повтарящите, когато ви попита (аз поне така направих)
Изображение
- Теглите този архив и папка Buuf от него я слагате в \private\var\mobile\Library\SBSettings\Themes\ (това е скинът за SBSettings)
Изображение
- Теглите този архив и го разархивирате във \var\stash\Themes.*****\Buuf2.Theme\Folders\ (това е скинът за Intelliremote)
Изображение
- Рестартирайте телефона
- Влезте в Winterboard и маркирайте Buuf2 темата и Buuf2 иконките (ако сте подходили по първия вариант, описан по-горе)

Има и още няколко екстри, като часовник и прогноза за времето на Спрингборда, часовник на локскрийна, календар и прогноза за времето на локскрийна, но тях по-късно, защото са локализирани за руски потребители и трябва първо да се редактират, пък и ме чака серия на Heroes за превеждане.
Единственото, което съм запазил от стандартната тема е локскрийна (този от руската версия не ми харесва). За целта запазвате файла LockBackground.png от \var\stash\Themes.*****\Buuf2.Theme\ преди да сте започнали да копирате горните архиви, а след като сте ги копирате, просто го върнете на същото място, като презаписвате съществуващия в папката.

Снимки на скинирания Buuf 2 можете да видите в последните две мнения на тази тема. Не съм ги добавял тук, защото са доста скрийнчета и ще натежи зареждането на страницата.
За да използвате шрифта от снимките, трябва да инсталирате FontSwap от Cydia и да изберете Matthia за системен шрифт. Този шрифт не е кирилизиран, така че всичко написано на кирилица ще се показва със стандартния iPhone шрифт. Ако mupo може да направи нещо по въпроса, както и да направи часовника със същия скрипт, ще бъде чудесно.

п.п.
Ако някой не знае какво е това \var\stash\, къде се намира и как се копират там файлове, по-добре да не прави нищо от горните неща. Не за друго, просто не искам да съм виновен, ако някой оплеска нещо по телефона си от незнание.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

http://iphonethemes.ru/buuf.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Тук има още неща, Миро (горе съм ги споменал), но са локализирани за Русия. Ако успееш да преправиш поне календара и времето за локскрийна ще съм благодарен. Трябва да се едитне някой файл, за да отчита времето в български град (пробвах с Varna, Bulgaria на едно място, в което намерих зададено Moscow, Russia, ама не стана) и дните в календара да са на бг (сега са руските съкращения).
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Ето до този резултат стигнах. Всичко е в този архив. o:| Има текствови файлове с обяснение кое как да направите.

Изображение Изображение Изображение
Аватар
climber4o

Мнение от climber4o »

яка е темата ама това с лого на м-тел Миро кърти ... ;)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

mupo, чудна си, душо. А модификациите на Буф 2 от руснаците са страхотни.
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

И твоите буквички са чудни, Sisq0, тъкмо изгледах епизода (:|f
Евала на автора на темата и на братушките за допълненията, доста оригинални са, но темата не е по моя вкус :)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Мани, ако прочетеш мненията под торента в замунда ще се на"ереш от смях. Няма такива идиоти. :)

За темата - аз като малък много се кефех да си играя с пластилин и може би затова ме кефи толкова темата. А и не съм срещал друга толкова пълно скинирана тема. Ако има, моля споделете да я прегледам. :)
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Оставяй ги тия пубери, цял ден висят в скапаната Замунда.
Колкото до Buuf2, аз също не съм попадал на толкова подробна тема.
Аватар
[limp]_STARFISH
Обратна връзка:

Мнение от [limp]_STARFISH »

Имам един посредствен въпрос..
как да направя така че да мога да си сменям... Wallpaper от телефона.. смис кто си задавам на някоя снимка примерно set as Wallpaper. Аз смених просто wallpaper.png и LockBackground.png ама идеята ми е... да не се налага да ги сменям всеки път като искам... шот тря да кънектвам към компа и хиляда процедури. Идеи? :P
Последно промяна от [limp]_STARFISH на 04 Фев 2009, 01:49, променено общо 2 пъти.
arnold38

Мнение от arnold38 »

качи си в Уинтърборд-а User Wallpaper най-отгоре с драг енд дроп и по тоя начин ще ти има най голям приоритет лолпейпъра:)
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

vacano

Мнение от vacano »

Чудна тема :)
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Ето икони за Buuf и не само http://www.iconarchive.com/category/app ... tahan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

От два дни позвам темата, и незнайно защо, вече три пъти телефона ми влиза в SafeMode. Предложения!!!!!???
Glory Glory Man Utd
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Може би не се разбира с някое друго допълнение по скиновете, ако си сложил такова?
Аз нямам грижи с темата досега. Имам четири екрана с приложения, плюс пет-шест скрити икони (на пасивни програми).
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Обнових архива от горното ми мнение. Сега може да се избира само календар или прогноза за времето и календар на LockScreen-а, както и само прогноза за времето или прогноза за времето и часовник на SpringBoard-а.

thunder4o, вероятно имаш други избран Wedget.html и/или LockBackground.html и/или Wallpaper.html. Ако нямаш, опитай с новия архив.
Аватар
thunder4o

Мнение от thunder4o »

Пробвах с новия архив и засега есичко е ок. Няма ги вече и насичанията когато прелиствам по екраните с приложенията. Дано и така си остане :) Благодаря за помоща!!!
Glory Glory Man Utd
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Дотук я докарах с моя телефон. Иконите съм ги побъзикал, добавих няколко нови за използвани от мен програми и напаснах други от архива с иконите към скина. Останаха шест със стандартни, но и тях ще ги измисля.
Изображение Изображение Изображение Изображение
Моето творчество!
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Иво, после аз съм си падал по грозни неща.. ;)
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Ново модче към темата.
Този път Buuf2 иконки за StatusNotifier (тази програма можете да дръпнете от Cydia).
Изображение

Теглите този архив и папка Buuf2.Status SB я слагате в \var\stash\Themes.*****\.

Само mupo да каже как да подменя големите икони от програмата (тези под часовника) с иконки от Buuf, защото при мен излизат стандартните.
Моето творчество!
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Трябва да се подменят файловете в \Buuf2_LockScreen_Weather_Calendar.theme\Private\imgs и/или \Buuf2\Buuf2_LockScreen_Calendar.theme\Private\imgs, в зависимост кое се използва.

Утре ще ги подменя, ще добавя тези за StatusNotifier-а и ще подменя архива в горния си пост.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Какво общо има Buuf2_LockScreen_Weather_Calendar.theme със Status Notifier? Аз в момента въобще не съм включил Buuf2_LockScreen_Weather_Calendar.theme от Winterboard.

Сега го включих - няма разлика.
Моето творчество!
Публикувай отговор