Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Customize сменя графични елементи, а не цялата тема, Summerboard е за цялостната тема на екрана. Темите за двете програми са налични в отделни категории и освен самата тема е нужно преди това да имаш инсталирано и конкретното приложение, което може да я обслужва (да позволява нейното активиране/деактивиране).
А как да пусна тема от Customize, защото не ми се иска да правя restore, за да ми работи SMB и бих искал да пускам теми от Customize, ако може, и как ? Виждам, че сте обяснили горе-долу, ама не ми помага много.
При мен след инсталиране на цяла тема (по гореописания начин) от Customize2, ми блокира възможноста да си сменям после сам wallpepara oт снимките ми . Така, че моят съвет е да сменяте само отделни графични елементи, ако не ви се занимава с рестор после
Не е вярно с рестора! Има по-лесен начин да смениш wallpapera след като смениш някоя тема! Отиваш в iPhoneBrowser от там в папката Customize 2 и триеш файла LockBackground нещо такова! Аз така правя.