Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Така желаната визуализация на Vista вече и в iPhone.Темата се появи днес под име VistaPerfection2.0 и е уникална по рода си която не само променя изцяло облика на телефона,но и добавя свои звуци при вкл. и изкл.Както се вижда и slide to unlock.
Сложих я и я махнах веднага. Наистина първо иска инсталиране на categories. На мен не ми допадна особено, но не може да се отрече, че доста са се потрудили хората. Най-много ми хареса индикаторът за сигналът на wi-fi. Проблемът е, че от него няма как да разбереш каква е силата на сигнала, ама е много cool
anthony написа:Сложих я и я махнах веднага. Наистина първо иска инсталиране на categories. На мен не ми допадна особено, но не може да се отрече, че доста са се потрудили хората. Най-много ми хареса индикаторът за сигналът на wi-fi. Проблемът е, че от него няма как да разбереш каква е силата на сигнала, ама е много cool
Kak успя да я махнеш? След опит за ъпдейт нещо не успях да я ъпдейтна. После я ънинсталнах от инсталера, но нищо не се промени, и вече не мога и да я кача от инсталера наново( дава ми грешка). уж я няма в инсталера но в костомайзи и в съмърборд темата си стой.(а и звуците й и всичко друго е налице) някакъв ръчен начин за деинсталиране?
И аз искам да знам как мога да изтрия Всички файлове на тъпата тема.Като я качих даде грешка в скрипта но въпреки това тръгна. Почна да се дъни и добре че в Къстюмаиз имах бекъп. Сега пък я няма в инсталера и немога да я деинсталирам и при всеки ребут ми се появява 1 тъпа икона на десктопа с препратка към саита им. Дразнеща история. Знаех си аз че трябва да седя далече от всичко уиндоуско.
Би ли обяснил малко по-подробно на ламер като мене как работиш с Категориеса и триеш папките на таз тема. Че ми писна вече от ресторета. Ще сам ти много благодарен.
Влизаш в всяка една категория My Comuter/Documents/Pictures и от там триеш всичко което си Add.След като те останат празни влизаш в Categories даваш edit и съответно папките в които няма нищо могат да бъдат изтрити.Успех.
Edit:От там нататък uninstall ако все още не си размислил
Дамм това е определено много тъпо.След изтриването си оправих икони и всички звуци и т.н. обаче остана един проблем който е свързан с две икони.Едната е "Control Panel" а другата е "Vista Perfection 2.0" .Иконата на Vista perfection 2...... я изтривам по познатия ни начин чрез задържане и съответно натискане на "х" и изтрий.Иконата се трие но след като рестартирам спрингборда иконата пак се появява.Как е възможно това?