Проблем с темите

Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
devils

Проблем с темите

Мнение от devils »

Проблемът ми е следния....инсталирах си темата Металик,но като я пусна ми се променят само 2-3 икони,а екрана е чисто черен с изключение на последния ред т.е. нищо не става.Само да отбележа,че нищо не разбирам :) Благодаря ви предварително
Аватар
GaNgSteR

Re: Проблем с темите

Мнение от GaNgSteR »

значи телефона jailbreak ли си го ако да теглиш winterboard от cidya и готово. Влизаш като си изтеглил избраната тема в winterboard и си я избираш а честито. Ако имаш други въпроси пиши лс :)
Iphone BG
Аватар
k00k

Мнение от k00k »

GaNgSteR, браво бе умник. Наясно ли си, че започнеш ли да теглиш тема от Cydia с нея се инсталира и WinterBoard. Ако взема да ти пиша л.с. със сигурност ще опра до рестор.
Аватар
GaNgSteR

Мнение от GaNgSteR »

=)) =)) щом казваш :))
Iphone BG
Аватар
GaNgSteR

Мнение от GaNgSteR »

devils написа:Проблемът ми е следния....инсталирах си темата Металик,но като я пусна ми се променят само 2-3 икони,а екрана е чисто черен с изключение на последния ред т.е. нищо не става.Само да отбележа,че нищо не разбирам :) Благодаря ви предварително
Или темата не е за твоята версия на телефона или изобщо не тегли теми от cydia а си ги тегли от нета и ги слагаи на телефона :)
Iphone BG
Публикувай отговор