ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ
- Разархивирате файловете от MacBook AIR OS 2.0 архива
- Свързвате се с телефона чрез SSH (с WinSCP или друг SSH клиент)
- Копирате Keyboard-Common.artwork и Keyboard-Latin.artwork в папка /System/Library/Frameworks/UIKit.framework
- Копирате TextInput_ru.artwork в папка /System/Library/TextInput/TextInput_ru.bundle
- Рестартирате телефона
- Не забравяйте да направите резервни копия на файловете, които подменяте
За да премахнете клавиатурата, просто копирайте обратно оригиналните файлове в съответните им папки, след което рестартирайте телефона.
Източник: iphoneapps.ru
Клавиатурата изглежда много красиво направена. Писах на автора й за две-три неща, които трябва да пипне в следващата версия (премахване на белия ръб в горната част на клавиатурата, височината на текста в бутона GO и т.н. дреболии). Благодари ми за съветите и каза, че ще поправи нещата в бъдеща версия. Клавиатурата работи без проблеми заедно с бг пакета на Влад (той така или иначе добавя руска клавиатура, не българска). На широк екран излиза чудно, при писане на смс нещо не ми се получава английският вариант - но проблемът може да е само при мен. Ще пиша на момчето пак.
Иначе някой, който разбира от Photoshop и т.н. програми за обработка на изображения, може да използва клавиатурата за направата на бг подредба - ще е яко