Проблем с качването на темата... Не тръгва

Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
mufasata

Проблем с качването на темата... Не тръгва

Мнение от mufasata »

BombSight написа:Здравейте,
Е добре де защо след като съм направил всичко както сте обяснили и като влеза в SummerBoard>Theme и като сменя на желаната тема, след това като натисна home бутона и след това ми прави като рестарт и съм със същото, не се е променило ама нищо? Моля ви помогнете с fw1.1.4 съм.
Благодаря ви :)
и аз съм със СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ....

остава си оригиналната тема не се променя.... като я сменя през Summerboard и като цъкна HOME BUTTON нали в средата на екрана ми се въртат едни стрелкички в кръг и като си прави рещо като РЕФРЕШ и цък заключва телефона и като го отключа .... нищо не се е променило... същата тема....

Съжелявам ако темата не е за тук но цитата горе е от друг потребител със същия проблем, никой не му е отговорил 2 седмици и за това реших тук да я пусна за да може някой да я забележи темата и да отговори...
благодаря ви...
mufasata

Re: Проблем с качването на темата... Не тръгва

Мнение от mufasata »

100 пъти казвате, че НЕтрябва да се прави рестарт на телефона за да ти зареди темата.... е УВИ без да рестартирам тел. на 1.1.4 не ми тръгваха темите....
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Re: Проблем с качването на темата... Не тръгва

Мнение от Tomi_m »

Така е при теб защото ако погледнеш в главното меню на SB най-долу, ще видиш че пише "unactive" и за това ти се налага рестарт на iPhone-a. Качи си
ZiPhone iBrickr fix от installer и ще ти ги сменя без рестарт. =:) Мисля че това му беше проблема. =:)
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Публикувай отговор