Wallpaper-a не иска да се промени

Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
escada

Wallpaper-a не иска да се промени

Мнение от escada »

Смених си темата на телефона с някаква си Vista нещо си... Но не ми хареса и реших да върна оригиналната тема на iPhone. Темата се смени но остана wallpapera на vista и немога да го махна. Сменям др wall и пак си остава този. :( като сменя друга тема обаче wallpapera се сменя тоз обаче нещо си седи като default. Мн интересно защо така се получи. Гледах из опциите и идея не ми идва откъде е...
И всичкото това забравих да кажа че през Custumize го действам...
Помогнете плсс искам др wall на оригиналната тема.
iPhone 2G 2.1 8GB, Sony VAIO FE21M
Аватар
Petk0FF

Re: Wallpaper-a не иска да се промени.

Мнение от Petk0FF »

И аз иман този проблем и го реших с FileBrowser. Зареждаш го и най-долу ще видиш LockBackground.jpg. Изтрии го и готово.
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
escada

Мнение от escada »

Може ли малко по подробно плс че свалих браузера зареждам го но не виждам ...lock никъде.
escada

Мнение от escada »

Ее.. Стана благодаря много! :))
KristianDinev

Мнение от KristianDinev »

При мен обаче не може ли малко по-подробно, че и аз имам тоя проблем.
iPhone 16GB 1.1.4
KristianDinev

Ааааа намерих го файла обаче как да го изтрия? Не мога да го маркирам.
iPhone 16GB 1.1.4
Аватар
taf
Обратна връзка:

Мнение от taf »

Би ли дал цялата директория на файла?
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Re: Wallpaper-a не иска да се промени

Мнение от I.Netsov »

И аз имам подобен проблем, сменям си темата през съмърборд но не ми се сменя лоупейпъра. Идеи?
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
KristianDinev

Да, значи трябва да влезнеш в iPhoneBrowser от компа, след това var/mobile/Librаry и отстрани има файл LockBackground.jpg, триеш го и готово, обаче ако смениш wallpapera и после пак трябва всеки път да го правиш това! Дано съм помогнал =)) !
iPhone 16GB 1.1.4
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Във /Var/Mobile/Library/SummerBoard/Themes се намират всички теми в отделни папки. Всяка папка с тема съдържа (не е задължително) папка "Icons" и файлове като Dock.png, StatusBar.png и Wallpaper.PNG (това е wallpapera на темата зад иконките). Ако искаш да ти се появява в SMBPrefs "Theme Wallpaper" и "Wallpaper" трябва да са ти на ON.
Във /Var/Mobile/Library се намира LockBackground.JPG, който всъщност седи на Lockscreen-a при заключен телефон. Принципно 2те са различни като формат и функция.
Аватар
I.Netsov
Money Maker
Обратна връзка:

Мнение от I.Netsov »

Да, аз искам лоупейпъра който ми е на лок скрина да е същия като на темата, т.е той да се сменя с смяната на темата, а не да си го сменям аз. По принцип си качих стотина лолпейпъра и не ми е чак толкова проблемно вече че този на темата не се вижда. Но се пак бих искал да разбера как да го оправя.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
uncivilized

Мнение от uncivilized »

Пробвай да изключиш от SmbPrefs "Theme wallpaper"(OFF) и да включиш "wallpaper"(ON). Рестартирай спрингборда и вече би трябвало от Settings>Wallpaper да си сложиш къфто те кефи и да се смени и на двете места ;)
Публикувай отговор