Важни теми във форума "Всичко за iPhone" или "Често ..."

Ако имате някакви идеи, предложения или коментари за сайта или форума, споделете ги, за да може те да бъдат реализирани...
HuTpaT
Обратна връзка:

Важни теми във форума "Всичко за iPhone" или "Често ..."

Мнение от HuTpaT »

Виждам, че напоследък зачестяват въпроси от сорта на "Купих си iPhone какво да правя...???" "Искам да си купя iPhone (или ще ми купят iPhone) но не знам какъв !?!"
Предлагам да направите Важни теми във форума "Всичко за iPhone" или "Често Задавани Въпроси", където ще има отговори на тези въпроси.
Благодаря!
iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Re: Важни теми във форума "Всичко за iPhone" или "Често ..."

Мнение от Sisq0 »

Ами, то и сега има отговори на 99% от въпросите, които новите потребители пускат като нови теми, ама няма кой да чете. Иначе ръководства дал Господ - и почти всички са в челните страници на съответните раздели, защото постоянно се обновяват или се водят дискусии в тях.
В този ред на мисли, дори с мигащ надпис да ги тагнем, пак ще се задават такива въпроси и ще се правят безсмислени теми. Такива потребители винаги ще има - оправия няма, според мен +:)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
HuTpaT
Обратна връзка:

Re: Важни теми във форума "Всичко за iPhone" или "Често ..."

Мнение от HuTpaT »

И това го има, но си е друго като отвориш дадения форум и да видиш в челните 3-4 теми, тази която търсиш. Тогава с кеф ще можеш да ги пращаш такива в кошчето :)
iPhone 2G 8GB firmware 1.1.4 -> 2.0.1 -> 2.2
Публикувай отговор