Нов дизайн на форума, а съвсем скоро и на сайта...

Ако имате някакви идеи, предложения или коментари за сайта или форума, споделете ги, за да може те да бъдат реализирани...
Riko

Re: Нов дизайн на форума, а съвсем скоро и на сайта...

Мнение от Riko »

Добър вкус ! :)
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Освен споменатите по-горе проблеми с иконите... още един - в новата версия НЕ се вижда в иконата на темата дали съм писал вече в нея, а по туй се ориентира човек все пак да погледне ако трябва да отговори на някой въпрос. Доста трябва да се поработи по иконите.
1. Според мен трябва "прочетена" тема или форум да минава с някаква почти сива икона (както в предната кожа), а непрочетените да остават със съответния цвят, а не само леко да се различава наситеността (както сега).
2. Трябва да има някакво отбелязване в иконата на темата дали съответният потребител вече е писал в нея.
3. Добре е да се добави "Маркирай целия форум като прочетен".
4. И аз предпочитам леко сивеещ фон като цяло (както в старата кожа), а не бял (както новата).
С две думи - след като поработих 1 седмица с новата кожа, си върнах старата. Доста по-добра си е цветово... защото иначе в новата версия е по-добре, че по-лесно се чете на телефона с по-правилното оразмеряване на редовете и туй, че в старата кожа много често като се опитва човек да натисне "Начало форум", без да иска натиска "Виж темите без отговор" (като се гледа в малък размер без да се зуумва), а в новата кожа са по-далеч и е по-добре. B-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
MadM@X

Мнение от MadM@X »

mitku написа: 4. И аз предпочитам леко сивеещ фон като цяло (както в старата кожа), а не бял (както новата).
Фона е добър.
Калибрирайте си монитора и ще виждате правилно цветовете. Когато е много студена цветовата схема на монитора ти и с завишена осветеност всичко избледнява.
Полезни ръководства за iPhone

iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Предлагам да се направи така,че да могат да виждат темите по форума само регистрирани потребители. :)
Аватар
Handel
Обратна връзка:

Мнение от Handel »

Блока за търсене във форума, скрива поне под Firefox новите съобщения на потребителя.
Имали начин да се мръдне една идея на долу? :)
iPhone 8GB 3.1.2
Калъф - Дънков джоб
Преди да питаш, виж отговора тук!
cache

Мнение от cache »

В предния дизайн на форума имаше линк Виж активните теми, дали линка съществува в новия дизайн?

На мен лично ми беше доста удобен, а сега не го намирам.

Благодаря.
iPhone 5S/16GB iOS 7
b0bituyy

Мнение от b0bituyy »

Попринцип съм нов потребител и не съм разгледал целия форум и всичките му опции но за сега много ми харесва :)
j1vk0

Мнение от j1vk0 »

Няма ми ги старите мнения?!?
Mitsubishi MT30>>>Alcatel One Touch DB>>> Ericsson A1018s >>> Ericsson 768>>>Nokia5110>>>Nokia3210>>>Sony CMD C1>>>Ericsson T28s>>>Whitus>>>SE J100>>>SE W500i>>>Nokia N80>>>Iphone:2,3,4,5
Публикувай отговор