Отключване,калъфчета,аксесоари
Отключване,калъфчета,аксесоари
Идеята ми е да се направи отделен раздел за тези продукти/услуги,защото всеки път когато някой влезе в продажби има около 10 и повече поста именно за тези неща/услуги.
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Re: Отключване,калъфчета,аксесоари
Вярно е доста дразнещо като влезна да разглеждам обяви за телефони и първите 10 обяви да са за аксесоари , калъфи , отключване и др. и то с 1241 символа пред обявата ****** $$$$$$$$ !!!!!! @@@@@@@@@@@
iPhone 5 16GB
+1thebest написа:Идеята ми е да се направи отделен раздел за тези продукти/услуги,защото всеки път когато някой влезе в продажби има около 10 и повече поста именно за тези неща/услуги.

Mr. Bean
+1
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
+2
Устройства които ползвам:
** iPhone 6s Plus 128GB Space gray **
**ThinkPad T450s**
**ThinkPad T450s**
Явно модераторите вземат страна, мен почна много да ме дразни не знам за вас ....
**ThinkPad T450s**
**ThinkPad T450s**
Все пак не забравяй къде живееш.Denis40 написа:Явно модераторите вземат страна, мен почна много да ме дразни не знам за вас ....
...няма един аршин за всички.
Свиквай
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
добре де, ако са ни чак толкова големи изискванията, ето ви елементарното решение:
Начало форум » Купувам - Продавам » iPhone / iPhone 3G(S) / iPhone 4(S) / iPhone 5
Те не продават телефони, което означава че са сбъркали раздела!?
Начало форум » Купувам - Продавам » iPhone / iPhone 3G(S) / iPhone 4(S) / iPhone 5
Те не продават телефони, което означава че са сбъркали раздела!?

**ThinkPad T450s**
**ThinkPad T450s**
Дали? От описанието към раздела:
Ако и това не ви удовлетворява, Блъди е човекът с нужните правомощия, от когото зависят тези неща.Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Именно!!! Нека да промени нещата! Всички негодуват и се дразнят! Нека да има раздел само за телефони и раздел само за аксесоари! Елементарно е! 

Mr. Bean