Проблем със субтитрите
Проблем със субтитрите
Незнам какво ми стана с компа, нищо не съм правил, а субтитрите ми излизат като маймуни. Какво ли не правих, от години съм си с K-Lite Mega Codec pack и BSPlayer. Преинсталирах windows и пак същото. Навсякаде на друго място мога да пиша на български само шибаните субтитри ми излизат като маймуни. Някой може ли да ми каже какво да направя, че направо полудях.
Re: Проблем със субтитрите
В настройките на BSPlayer отиди в Subtitles -> Font и за Script избери Cyrillic
http://prikachi.com/files/620899w.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
избрал съм кирилик но пак не става... аз друг път винаги съм си го оправял но сега не става и не става, направо полудях... забелязах обаче че на медиа плеър тръгва на бг през direct vob sub но в bsp не иска ;(
Виж пак настройките на БС плеъра за шрифта
Погледни регионалните настройки от контрол панела
Деинсталирай тази версия на плеъра, и качи по-стара
Ако искаш, пробвай и това, много лек, ползвам го от 1 г. и нещо, и съм страшно доволен.
Погледни регионалните настройки от контрол панела
Деинсталирай тази версия на плеъра, и качи по-стара
Ако искаш, пробвай и това, много лек, ползвам го от 1 г. и нещо, и съм страшно доволен.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
С това плеърче стана, мерси много. Яд ме е за bsp-то щото си бях свикнал с него, но ще чакам явно по-нова версия. 

За защо просто не пробваш с някоя по стара?
iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
За мен най-добрият плейър си остава KMPlayer. Не иска абсолютно никакви кодеци и работи прекрасно с всеки формат.
anthony написа:За мен най-добрият плейър си остава KMPlayer. Не иска абсолютно никакви кодеци и работи прекрасно с всеки формат.

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Възможно е да е от интерпретацията на нелатинските символи в самия уиндоус. Провери на Control panel - Regional and language options - Advanced и в полето Select a language to match... да е на Bulgarian. След като го сложиш на Bulgarian ще ти зададе въпрос, сложи инсталационния уиндоус в сд-то, кликни NO и рестартирай.
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
- OutRageous
При мен се получава същото само, че на някои HD филми.Някои субтитри се четат, други не.