nokia срещу iphone
-
nokia срещу iphone
маля помогнете имам много голям спор с приатели и защото съм фен на iphone казвам че е по добър тел. от nokia моляви помогнете да се оправдая по някав начин,кажете ми с какво е по добар iphona
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: nokia срещу iphone
Ами ти ако не знаеш и не си убеден в предимствата на iPhone защо защитаваш такава теза?
Всичко е въпрос на гледна точка и нужди на конкретния потребител, за някои хора iPhone е много по-добър и удобен избор, но за други N95 например (защото не може да го сравняаш с Nokia като цяло) е много по-подходящото решение.
Всичко е въпрос на гледна точка и нужди на конкретния потребител, за някои хора iPhone е много по-добър и удобен избор, но за други N95 например (защото не може да го сравняаш с Nokia като цяло) е много по-подходящото решение.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Кажи им това: Simbian ли е не ми го хвалете!!!
Аз съм на WM 5 (Моторола mpx200), много го харесвам ,
обаче хардуера на iPhone за сега е най-добрия и същевременно е евтин.
Аз съм на WM 5 (Моторола mpx200), много го харесвам ,
обаче хардуера на iPhone за сега е най-добрия и същевременно е евтин.
Apple iPhone 4 OS 6
Нещо трябва да уточниш спора. Нокиа стрещу Айфон не става. Може Апъл срещу Нокиа или Айфон срещу "Аналогичен модел на Нокия" например S61.
Ако те кажат защо не с N95, направи едно състезание с тях по скорост на писане на СМС на български. Това ще ги довърши. Аз лично ходя с Айфона на курсове по SAT и си водя изцяло записките на него. Затова сперед мен, сравнение може да се прави само с телефони на които има пълна клавиатура. Айфон е просто много по компактен, и лесен за употреба.
Ако те кажат защо не с N95, направи едно състезание с тях по скорост на писане на СМС на български. Това ще ги довърши. Аз лично ходя с Айфона на курсове по SAT и си водя изцяло записките на него. Затова сперед мен, сравнение може да се прави само с телефони на които има пълна клавиатура. Айфон е просто много по компактен, и лесен за употреба.
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
-
спора не е с конкретен модел но постоянно ми го сравняват с n82 (защото този с които спория е с тъкава nokia) камерата мо била лоша,3G нямъл,GPS нямъл и текива неща.
Зависи от предпочитанията на човека. Аз лично не използвам камерата на iPhone-а например.
Този, който ти хвали 3G-to и GPS-а на тази Nokia N82 и като цяло на телефоните с тези функции го попитай колко ги използва та говори за тях. Отделно удобството при работата с iPhone и с който и да е модел на Nokia е съвсем различно.
И друго бих казал - файда от 3G и GPS на тези дисплейчета, с които разполагат нокиите.
Този, който ти хвали 3G-to и GPS-а на тази Nokia N82 и като цяло на телефоните с тези функции го попитай колко ги използва та говори за тях. Отделно удобството при работата с iPhone и с който и да е модел на Nokia е съвсем различно.
И друго бих казал - файда от 3G и GPS на тези дисплейчета, с които разполагат нокиите.

-
ии особено много ме дрознят като кажат за симбиян има сичко а за os(iphone) нямя нищо
Мога да ти кажа само, че това го казват хора, които не използват телефона. Аз лично незнам човек до сега, който след като си е играл с телефона малко да каже нещо лошо за него, но това е друга тема. 

- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
shpicarkata, ще те замоля да си прочиташ поне веднъж написаното и да си коригираш грешките, защото в противен случай ще изтрия темата...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
уу че отвратителна тема, не че имам нещо против някой,
а защото НОКИА може да се мери само със stupidphones.
Taм и е мястото, от къде пък на къде се зараждат такива спорове
кое е по-добро, като Нокиа е за никъде.
За финал ще кажа, че iPhone има леки проблеми с прохождането в
софтуера, но след известно време ще надбяга всички.
а защото НОКИА може да се мери само със stupidphones.
Taм и е мястото, от къде пък на къде се зараждат такива спорове
кое е по-добро, като Нокиа е за никъде.
За финал ще кажа, че iPhone има леки проблеми с прохождането в
софтуера, но след известно време ще надбяга всички.
Apple iPhone 4 OS 6
Със всеки изминат месец дори без SDK, възможностите на телефона се увеличават и то не само софтуерно. (повече памет, подобрен говорител) Пълния потенциал на Айфона ще бъде реализиран след още много месеци, дори години.
Между другото клавишите на N82 са ужасни, и буквите въобще не се виждат при отблясък, да не говорим в тъмното. Ако гледаш Smartphone show 50 на youtube, сам ще се ориентираш какво не е както трябва с този модел на Нокиа.
В заключение, виждал съм да сравняват Айфон с много и различни модели на Нокиа, N800, N95, S61 и т.н. Сам по себе си този факт показва колко е универсален Айфона. И докато дригите модели постоянно се променят въшно (N95 -> N95 8GB ->N96) приличайки все повече на Айфон, оригиналът е платформа, която ще има нови способности без видими външни промени
Между другото клавишите на N82 са ужасни, и буквите въобще не се виждат при отблясък, да не говорим в тъмното. Ако гледаш Smartphone show 50 на youtube, сам ще се ориентираш какво не е както трябва с този модел на Нокиа.
В заключение, виждал съм да сравняват Айфон с много и различни модели на Нокиа, N800, N95, S61 и т.н. Сам по себе си този факт показва колко е универсален Айфона. И докато дригите модели постоянно се променят въшно (N95 -> N95 8GB ->N96) приличайки все повече на Айфон, оригиналът е платформа, която ще има нови способности без видими външни промени
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]