За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Незнам що за човек трябва да си за да си купиш точно тези слушалки за тези пари.И голям фен да си просто не си заслужават.Само тези с хакнатите мозъци ще си ги купят.Днес четох че Apple пускат една книга с фотоси с всички модели IPhone за 300$. И това ако не е подигравка здраве му кажи.300$.
Книгата не е само с iPhone-и, а с всички продукти на Apple до момента и е колекционерска. Колекционерите на вино да речем дават по хиляди за една бутилка вино, и тук е така, най-големите фенове на марката може да си я вземат. А слушалките са си иновация, така че и аз бих си ги взел най-малкото от любопитство.
Не съм решил още на 100% дали ще си ги купувам, понеже наистина цената им е доста завишена и за тези пари мога да си купя висок клас професионални. Но идеята за безжичното свързване ми харесва, както и това, че са удобни за бягане и спорт (поне според няколко клипчета в YouTube).
Колкото до книгата - според мен цената тук вече е абсурдна. Още повече, че въпросната книга е само с изображения. Да, красиви са, с много високо качество на печат, но според мен не е достатъчно. Разглеждаш я веднъж-два пъти и след това ще хваща прах. Би било интересно да има някаква част, която разказва за създаването на продуктите, макар и да има доста изписани други книги по темата. И въпреки всичко, като обърнем сумата в лева, мисълта за покупка ми звучи абсурдно.
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
За бягане и спорт нещо ме съмняват,независимо от клиповете.Основното при покупката на едни слушалки е качеството на звука.Никъде не видях някой да коментира това.Явно маркетинга на Епъл си е свършил работата.От това което четох качеството на звука е зле,сравнен с други марки доста по евтини.