Apple AirPods

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Angel-Petkov

Apple AirPods

Мнение от Angel-Petkov »

Не видях тема за новите слушалки.

Изображение

Та - какво мислите за въпросния продукт?
И другото, което ме вълнува повече - има ли информация кога ще са в продажба в България? :)
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
dessyteneva

Re: Apple AirPods

Мнение от dessyteneva »

Още не са излезли на пазара, има забавяне - очакват се през януари, а у нас не се знае.
fuji

Мнение от fuji »

Незнам що за човек трябва да си за да си купиш точно тези слушалки за тези пари.И голям фен да си просто не си заслужават.Само тези с хакнатите мозъци ще си ги купят.Днес четох че Apple пускат една книга с фотоси с всички модели IPhone за 300$. И това ако не е подигравка здраве му кажи.300$.
Iphone SE Ipad Mini
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Книгата не е само с iPhone-и, а с всички продукти на Apple до момента и е колекционерска. Колекционерите на вино да речем дават по хиляди за една бутилка вино, и тук е така, най-големите фенове на марката може да си я вземат. А слушалките са си иновация, така че и аз бих си ги взел най-малкото от любопитство.
iPhone 11
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Не съм решил още на 100% дали ще си ги купувам, понеже наистина цената им е доста завишена и за тези пари мога да си купя висок клас професионални. Но идеята за безжичното свързване ми харесва, както и това, че са удобни за бягане и спорт (поне според няколко клипчета в YouTube).

Колкото до книгата - според мен цената тук вече е абсурдна. Още повече, че въпросната книга е само с изображения. Да, красиви са, с много високо качество на печат, но според мен не е достатъчно. Разглеждаш я веднъж-два пъти и след това ще хваща прах. Би било интересно да има някаква част, която разказва за създаването на продуктите, макар и да има доста изписани други книги по темата. И въпреки всичко, като обърнем сумата в лева, мисълта за покупка ми звучи абсурдно.
Macbook Air Late 2011
fuji

Мнение от fuji »

За бягане и спорт нещо ме съмняват,независимо от клиповете.Основното при покупката на едни слушалки е качеството на звука.Никъде не видях някой да коментира това.Явно маркетинга на Епъл си е свършил работата.От това което четох качеството на звука е зле,сравнен с други марки доста по евтини.
Iphone SE Ipad Mini
georgi4

Мнение от georgi4 »

Появиха ли се вече по магазините B-)
IPhone 7
dessyteneva

Мнение от dessyteneva »

У нас не разбира се, но на сайта могат да се поръчат още от преди Коледа.
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Macbook Air Late 2011
linkmystica_20

Мнение от linkmystica_20 »

след като вече са минали няколко години от излизането им, заслужават ли си?
съхранение на стволови клетки цена,абсорбатори за вграждане,забавления в пловдив,частни старчески домове
Публикувай отговор