От Андройд към IPhone 5s

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Kiro915

От Андройд към IPhone 5s

Мнение от Kiro915 »

Здравейте,заслужава ли си да си заменя Note 3ката за IPhone 5s,понеже ми идва много голям и едвам се справям да го държа този телефон.Телефона ще се ползва за фейсбук,месинджър,инстаграм и някоя друга игра.Рядко играя тежки игри.Интересува ме батерията по колко време държи с нормална употреба с чатене и някой друг телефонен разговор.Ползвал съм айфони и имам един 4s вкъщи,и горе долу се справя добре,като изключи малкия екран.
Аватар
gorgior

Re: От Андройд към IPhone 5s

Мнение от gorgior »

Заслужава си.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
donpeev

Re: От Андройд към IPhone 5s

Мнение от donpeev »

Аз никога няма да се върна повече на Андройд. Направих тази грешка - махнах 4S и си взех HTC One. Толкова хвален и прехвален, просто се отвратих. След 1 година не ставаше за нищо- циклене, лагване, камерата пълен ташак, рестартираш постоянно и едвам го продадох за 300лв. (струваше 1000лв.) и оставаше 6м. гаранция даже. Обезценката е жестока, а след 2г. употреба просто умират устройствата им.
Айфонът на 3г. му се взима 50% от стойността и директно си взимам нов.
iPhone 6+
Публикувай отговор