Здравейте , преди няма и месец си закупих iPhone 5 (след като си продадох 4-ката) , преди няколко дена пробвах да си вържа телефона към iTunes и се оказа ,че не мога .... в последствие се разбра ,че е дефектирал кабела .
Закупих оригинален кабел от дефектирал iPhone (проблема е решен с кабела), преди няколко дена зарядното също отказа !!!!! и сега ползвам едно на Energizer .
Въпроса ми е ако сега ида и направя рекламация дали ще я приемат или това ще си е чиста загуба на време и разправии ?? или да си закупя ново зарядно тъй като ме е страх с това да не си прецакам телефона , там вече стои въпроса и от къде да си взема ново и дали то ще е качествено (да не надуе батерията , имах такъв случай с една нокия преди години) .
Рекламация или ново?
Re: Рекламация или ново?
Зависи при какви условия си го купил, документ имаш ли и т.н. Иначе енерджайзърът е ок, ползвай го спокойно. Имам такъв от три години и половина 

"Мисля-значи съществувам"
Това зарядно не е мое и може да се наложи да взимам друго ако потрябва на собственика (ако може препоръка от къде) или да си пробвам късмета с рекламацията .. документите не са при мен сега за да видя условията
няма как да видя в момента , но зависи и от цената на зарядното , защото пътя до магазина, времето и главоболието дали ще си заслужава ..
Тогава си поръчай онлайн оригинално или Белкин от iStyle.bg и си готов.
"Мисля-значи съществувам"