Apple Ipod nano 5th generation менте?
Apple Ipod nano 5th generation менте?
Здравейте , току що получих по еконт въпросния плеър ,но ме съмнява че е адското менте... в менюто където е инфото за устройството пише само mp3 player... Не трябва ли да пише apple inc или нещо от сорта? Никога не съм имал досег с тоя плеър ,но дисплея не ми се струва на нивото на епълски продукт...Как мога да разбера дали е менте?
Re: Apple Ipod nano 5th generation менте?
По дяволите .... внимавайте като си поръчвате от нета и главно от тоя продавалник има доста измекяри. Колега благодаря ти за снимките!
пп.Свързах се с човека ,който ми спести че е менте плеъра и каза ,че не бил негов да съм търсил друг простотии ,да ги даде за лекарства тия пари
пп.Свързах се с човека ,който ми спести че е менте плеъра и каза ,че не бил негов да съм търсил друг простотии ,да ги даде за лекарства тия пари

Много жалко.
Я го снимай това менте
Да, що не даде снимки да го видим, че не се знае кога и от кой храст ще изскочи заек, та да го гръмнем. Човек вече не може да се сигурен в нищо и трябва да знаем кое-как, аман от тарикати под път и над път. Тука му е мястото да си помагаме, без значение кога ще се случи - човек трябва да знае или да го намери на момента. 
Online TV - Napred.BG

Online TV - Napred.BG
Последно промяна от barbaran на 13 Окт 2012, 07:47, променено общо 1 път.
Обещавам тия дни да го снимам. Аз не оставам назад. Направих си друг профил и поръчах няколко неща.Дадох измислен телефон и му разкарах стоката до възможно най-далечния град
Стана много забавно наистина

За колко пари си го взел ако не е тайна, предполагам е бил на някаква смешна цена, и може да се разбере само по нея, че е менте?
Беше обявен за около 50 лв,понеже бил с драскотини. Накрая смъкна на 35 и го поръчах.
Значи не си се набутал 

Ми плеър и за 10 лв мога да си намеря. Но в никакъв случай не става въпрос за суми над 100 лв де 

didotooo написа:Обещавам тия дни да го снимам. Аз не оставам назад. Направих си друг профил и поръчах няколко неща.Дадох измислен телефон и му разкарах стоката до възможно най-далечния град![]()
Дай вече да го видим този пУеар

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/YPXwHwzz