Бъмпер или калъф?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
bgmania

Бъмпер или калъф?

Мнение от bgmania »

Здравейте, имам айфон 4 и не знам кое е по добре да му взема един бъмпер със 2 хубави скрийн протектор или един хубав кожен калъф.
sxs

Re: Бъмпер или калъф?

Мнение от sxs »

Аз лично съм фен на нещо от този род:

http://www.ebay.com/itm/Premium-Designe ... 4ab27b1c87

Плюс скрий протектор.
mirage

Мнение от mirage »

Аз съм пробвал какво ли не, но от два месеца съм с това и не бих сменил за нищо:

http://www.desmay.com/

плюс скрийн протектор.
iPhone 6S Space Gray 64GB, ФО, iOS 9.3.1
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Кожен калъф с издърпване. Още не съм сложил протектори, но предпочитам така. В крайна сметка за това съм дал толкова пари - да си го гледам и радвам , а не да стой в някакви пласмасови или метални гомняно зелени опаковки!
iPhone 6+
Аватар
icaka-p12

Мнение от icaka-p12 »

аз ползвах до вчера калъф от естествена кожа с издърпване, но ми омръзна и сложих един бъмпър на Griffin (прозрачен отстрани обиколен с черни гумени лентички и така като е легнал телефона не се плъзга) и съм много доволен :) 15лв. струва :))
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
Аватар
IphoneManiakk!

Мнение от IphoneManiakk! »

Тъй като съм много непохватен(имам го от 3 месеца и съм го изпускал 2 пъти) и обичам да разцъквам ще си купя това стува ми се супер - хубаво хванато,хубаво защитено,за геймъри,сс добри отзиви

ЦЪК

-----------------------
donpeev написа:Кожен калъф с издърпване. Още не съм сложил протектори, но предпочитам така. В крайна сметка за това съм дал толкова пари - да си го гледам и радвам , а не да стой в някакви пласмасови или метални гомняно зелени опаковки!
Чесно казано това е от една страна а от друга е - толкова пари съм дал за това ннещо няй добре да остане защитено
Купуваш си Invisible shield и ти си човека!
Но естествено ти си решаваш...
Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО
bgmania

Мнение от bgmania »

IphoneManiakk! написа:Тъй като съм много непохватен(имам го от 3 месеца и съм го изпускал 2 пъти) и обичам да разцъквам ще си купя това стува ми се супер - хубаво хванато,хубаво защитено,за геймъри,сс добри отзиви

ЦЪК

-----------------------
donpeev написа:Кожен калъф с издърпване. Още не съм сложил протектори, но предпочитам така. В крайна сметка за това съм дал толкова пари - да си го гледам и радвам , а не да стой в някакви пласмасови или метални гомняно зелени опаковки!
Чесно казано това е от една страна а от друга е - толкова пари съм дал за това ннещо няй добре да остане защитено
Купуваш си Invisible shield и ти си човека!
Но естествено ти си решаваш...
Добре а вярно ли е , че с инвизибъл ставал много гумен на екрана, за отзад не ме интересува но отпред искм да ми е нормален тъча, гладък.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Същия е, но стой едно матово леко.. в смисъл мен не ме кефи особено. А и предпазва само от драскотини, аз съм внимателен и не го слагам заедно с ключове или да ги мятам по масите, не мисля, че ми е нужен. А като го изпуснете на камъче със или без скрийн протектор стъклото ще дадае фира..
iPhone 6+
Аватар
kinobla

Мнение от kinobla »

аз съм с третия от ляво на дясно http://www.speckproducts.com/iphone-cas ... ne-4s.html вчера го изпуснах като го вадих от джоба и му нямаше нищо. трябва му само преден протектор ;)
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Аватар
IphoneManiakk!

bgmania написа:Добре а вярно ли е , че с инвизибъл ставал много гумен на екрана, за отзад не ме интересува но отпред искм да ми е нормален тъча, гладък.
Ами слагаш задната чат от инвисибъл и си купуваш отделен протектор..Ама все си има начини да го защитиш добре и да изглежа добре!
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

и какъв отделен протектор слага?
iPhone 6+
Аватар
IphoneManiakk!

Ами аз съм с нормален(не матов) и качеството си е почти еднакво
bgmania

Мнение от bgmania »

Смятам да взема InvisibleShield заради това, че е с доживотна гаранция, но не знам дали на допир ще ми хареса.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

хахаха, ква доживотна гаранция бе брат?
iPhone 6+
bgmania

Мнение от bgmania »

donpeev написа:хахаха, ква доживотна гаранция бе брат?
Вземаш го от официалния сайт за България и ако му стане нещо ти пращат нов протектор. пише го почти навсякъде, че е с доживотна гаранция, която май е 20 години де, но ве пак.
Peter1987

Мнение от Peter1987 »

Аз имам отпред и отзад Протектори и двата отстрани станаха на балони, но не се отлепят. Даже са надраскани. Ако беше invisible shied щяха да ми ги сменят така ли
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Не го слушай, щели да го сменят, пълни глупости. Ти като го сложиш той е нормално да се надраска и кво? Ще ходя през 2 месеца да ми дават нови безпари ли? Каква гаранция? Гаранция на къщата ми е 5 години, където е от бетон и тухли, а ти за някво прозрачно найлоново парче за 5лв ще ти дават 20 години. Невъзможно!
iPhone 6+
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Рекламата е голяма работа. Имах invisible shield около 6м и го махнах. По тъмня и пожълтя, отлепи се в краищата. Но пък не се надра, спор няма.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
ram

Мнение от ram »

Аз някъде четох из нета, че наистина сменят Невидимия щит, но процедурата е тромава. Аз към момента съм без никаква защита (телефона си ми харесва много и така) и доста внимавам, но имам една едвам забележима резкичка на екрана, така че ще сложа един най-обикновен протектор отпред и отзад за 0,99$ - 3 броя от ибей.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

А имам едно питане аз.. гледам тия клипчета з монтаж на протектори, единия е сух, а другия мокрят телефона и протектора и после циклят .. ква е разликата някой по запознат?

http://www.youtube.com/watch?v=euIPR-yTZrE
http://www.youtube.com/watch?v=WMHw0ULnrMU
http://www.youtube.com/watch?v=h0cgPK__zeo
iPhone 6+
ram

Мнение от ram »

Мисля че са два вида протекторите сухи и с някаква течност за залепване. При сухите нищо не се слага върху екрана но се слагат доста по трудно, при тях хубавото е че не остават никакви следи (поне според тези дето ги продават) след отстраняване, докато при тези с течност там поставянето е много лесно само се намазват протектора и екрана поставя се протектора и чакаш там 8-12 часа и протектора е залепнал много добре (течността се разлива и изтласква мехурчетата въздух), но при отстраняване остават следи.
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

хмм.. тия следи би трябвало да се премахват.. на дали ще си позволят да използват някаква течност т ип лепило, би трябвало да се забърсват с влажна кърпа.. нямам идея...
iPhone 6+
uspc

Мнение от uspc »

Аз съм използвал само от сухите и със сигурност не остават следи след отлепването.
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

Аз моя днеска го сефтосах от метър и 20 закова по екран - направо ме беше страх да погледна, но нищо му нямаше :D Иначе коженото калъфче е най-лошия селски и безмислен вариант. Като разглеждах скоро по eBay за iPhone-и и почти всички счупени бяха: винаги съм го държал в калъф, но последния път си изплъзна като го вадих и се счупи :D Аз мойто 2G съм го изпускал няколко пъти и все заради калъфчето. Най-добре е TPU case тва е гел който е много лекичък и не е като лепкавата гума къде не можеш да го извадиш от джоба 10 минути. А ако държите на дизайна на телефона и бъмпара не е зле. Аз сега имам един син за 16 цента и един като епълския черен за 80 цента от eBay с безплатна доставка :D Сега купих 6 комплекта преден и заден протектор за $3 за мене и един фр пък ще видим стават ли за нещо :)
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

За теб може и да е така, но аз предпочитам кожения калъф, телефона го изпускам когато го вадя от джоба а не когато от калъфа (в повечето случай) с някви бъмпери/кейс стои супер грозно особенно ако са някви зелени/червени. Така, аз макар и да съм селянин предпочитам калъф+скрййн протектор - елегантен, красив и предпазен, не знам каква е модата в града..
iPhone 6+
Публикувай отговор