Здравейте, искам да попитам дали някой разбира от рутери - по точно от ADSL рутер. Значи попринцип в къщи има 4 рутера които са си WAN + wireless, но когато развалихме договора с виваком ми казаха че тяхния рутер който е ADSL не им трябва и че мога да си го задържа. Та въпросът ми е - мога ли този рутер да го ползвам както другите рутери - смисъл да пъхна кабел (WAN) в порта за LAN и рутера да ми взима сигнал от него, а не от входа за ADSL защото на comnet кабела си е LAN/WAN тип. На другите ми рутери си работят с този тип вход (wan) и нямам проблеми но на този няма такъв вход. Ако някой знае нещо по въпроса как да си направя рутера да ми телги сигнал от някой от LAN портовете ще съм мн. благодарен.
П.П. Барникал съм всички настройки на рутера от 192.168.1.1 но не намирам нищо което да ми е полезно във случая, а пък рутерчето ще ми е от полза защото буквално 16 устройства използват рутерите в къщи и имам малко проблеми с натовареността. На рутера дори съм му сложил новия firmware. Благодаря предварително
в един сайт един пич беше написал че знае как да направи рутера да тегли от LAN, но като го попитаха да каже и се покри в дън земя