За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Ето тука предлагам да се постват всякакви бисери от нашият форум. За първият подкрепям cristianov_sv напълно
Воден_дух написа:Пич, след по-малко от месец излиза 3Г версията. Без договор в Италия модела с 8ГБ памет ще е 500 евро. Нов, с гаранция и всички други екстри.
И тогава какво ще правят тарикати като теб - и за 300 лв. няма да си шътнете телефоните
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Aslan написа:А сега да ви видя, кожодери - кой ще се навие да ви даде 1 000 лв. за Айфон без гаранция, при положение, че ще може да си го купи съвсем официално с адекватен за възможностите на телефона абонаментен план
Аз това предлагам (в форум на алкохолици се зарибяваме с аирян?! е да де става ама за сутринта ::)))
бтв можем да прекръстим саита на ААSA - Aнонимните Алкохолици с Аpple...axxaxaxaxa
"Здравеите искам да ви представя Ачо.....Здравеи ачо....хахаха няма такава реклама"
Ето това е просто култ. Умишлено няма да кажа от кой е това ЛС, но то просто трябва да се види.
каде се намира Task Manager-a ж виндолса или в i-phona и телефона ми е с версия 1.1.4 как да я смена с 1.1.3 и i-tune ми с версия 1.1.4 и неми дажа да я смена на 1.1.3
Adamov написа:Ето това е просто култ. Умишлено няма да кажа от кой е това ЛС, но то просто трябва да се види.
каде се намира Task Manager-a ж виндолса или в i-phona и телефона ми е с версия 1.1.4 как да я смена с 1.1.3 и i-tune ми с версия 1.1.4 и неми дажа да я смена на 1.1.3
хахаха,манджа с грозде. Адамов, ти обиясни ли му как ?
Не! Подигравка няма. Всеки ражда бисери. Това, че ги споделяме за да се посмее дружн, не значи, че се подиграме. Хубаво е човек да гледа на тези неща от веселата страна. Черногледни не ни трябват
tokvikava написа:Anthony - гаранция ти давам , че ти няма да си намериш приятелка с това твое мислене!И за още нещо си в грешка - аз съм доста над пубертета , но пък може би ти си в него а само се правиш на зрял!Може и да са ме оставили заради телефона , но теб изобщо пък няма да те погледнат заради него защото явно и в твоите ръце има място само за него!
И ако нямаш нищо против смени името на темата ащото малко не подхожда тъй като влюбени няма.Става ли да е например : "Айфоун или жени"?
Става въпрос за настаняване за срещата iPhoff през септември.
Made my day!!!
Аз си спомням за една тема, в която обсъждахме кой е пробвал да оперира с iPhone със... "стилуса" си. Адамов беше казал, че натиска по-няколко иконки заедно. Ето тук е преимущестство да имаш малък инструмент - ще бъдеш по-прецизен.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Помощ!!!Проблем с Блутута.Не се свързва с нищо активно около мен,или не го правя както трябва.
Може ли да помоля следващият подобен въпрос за блутут свързаност да не се заключва и премества в траш веднага, ами да ми дадете няколко часа да го детектна. Смятам да отговоря нещо от вида на:
Акселерометъра (който следи за ориентацията на телефона) командва работата на блутута. Необходимо е да застанеш гледайки в посока Изток и да държиш телефона напълно хоризонтално. Има няколко приложения които предлагат нивелир и могат да ти помогнат за тази цел. След като заемеш тази позиция, влизаш в блутут настройките и докато си там, бавно клякаш до позиция "голяма нужда в гората". В този момент ще можеш да се свържеш с всеки блутут наоколо.
Моля драги модератори, направете ми тази услуга...
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
"Извинявайте г-н Джони, и аз би искала да си добавя ISteamy , мисля, че за всеки ще има нещо интересно там , трябва ли да имам преди това нещо инсталирано? Видях, че Адамов е писал за скрийн протекшън... Благодаря предварително!"