Проблем с Ipod 160 GB на софтуера
Проблем с Ipod 160 GB на софтуера
Здравейте приятели нов потребител съм тук ,а и на самият IPOD който е 160 GB , та така .Имам проблем с него един приятел ми го подари в това състояние и каза да си го оправя ако мога .Проблема е следният като го включа се появява иконата и след нея директно се появява следното ( кръгче по средата с X и от долу сайта на apple за връзка с тях) . Четох по форума тук там не грам нищо не разбирам от IPOD, дръпнах си ITUNES инсталирах го и го включих тръгва да сканира да го намери и ми изписва следното, ( да го рестартирам да го изключа от кабела и пак да го включа ) та това е моя проблем , ако някои знае и може да ми помогне ще бъда благодарен 

Re: Проблем с Ipod 160 GB на софтуера
Колега мерси за линка , пробвах всичко както е описано там дори и в Disk Mode не желае да влезе с комбинацията от бутоните
какво да правя незнам
пак ми излиза същият знак !!!

Единствената причина да не става е, че просто нещо не правиш както трябва. Повече упоритост, докато му хванеш цаката, и със сигурност ще стане.
Поне 100 опита пробвах и не става , горе долу съм в час с техниката не съм толко зле
се ще стане правя го както го пише там

Секундите са важни, гледай да отброяваш точно.
Правя всичко както е по описание и малко и повече държах и точно и пак не става излиза проклетия X 

на стария айпод - направих така - изчаках да му падне батерията до край, заредих го до край след което задържах заедно централния и бутона за менюто докато не се появи логото на апъл, после ресторваш. Ако не стане пробвай това - работи при всякакви ситуации лично тествано от мен - разглобяваш айпода - просто махаш горната част и ще видиш твърдия диск как е свързан към дънната му платка, тя е една малка в която пъхаш кабела за синхронизация. Внимателно откачаш твърдия диск от нея, чакаш 1 мин и после сглобяваш всичко. Пускаш айпода и дори не би трябвало да ти иска ресет. Успех.
Разглобих го колега както ми каза махнах кабела за 2 мин 3 сложих го и пак същият случай мамка му 

щом не тръгра, значи има хардуерен дефект, занеси го да го прегледат, може нещо да е изгоряло 

кажи какво стана де.... оправиха ли ти го