Въпрос за ръчно рязан Micro sim - въпрос за блокиране

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
representjah

Въпрос за ръчно рязан Micro sim - въпрос за блокиране

Мнение от representjah »

Здравейте,
искам да попитам следното. Току що бях до Глобул да ги разпитам за еднин еща и ги попитах. Ако си взема фабрично отключен телефон от тях но с карта на Мтел ще работи. Просто не знам някак си не им вярвам за фабричното отключване. Та тя ми изцепи - Мтел не продавали Микро сим карти а просто ги режели. И че ръчно рязана микро сим карта болкирала телефона след 3 месеца. Възможно ли е това наистина?
От мтел си продават микро сим карти - проверих си на място - 19.90 и я получаваш.

Та ако някой знае нещо по вече по въпроса ще се радвам да сподели.

Благодаря предварително
intruder

Re: Въпрос за ръчно рязан Micro sim - въпрос за блокиране

Мнение от intruder »

Няма никакъв проблем с фабрично отключените телефони от Глобул, както и с рязането на сим картите. Освен ако разбира се не си отрежеш картата като последния човек. Аз лично сам съм си рязал картата с ножица и вече почти 6 месеца нямам никакви грижи.
wicked6699

Мнение от wicked6699 »

И аз нямам проблем с ръчно изрязаната ми карта. Блокиране....хах, вземи я похвали въпросната служителка пред някой над нея и да си търси друга работа... Мен ми писна да ме въртят точно заради микро сим карта 4-5 пъти, и след 30 минутен разговор с оператор на м-тел(обяснения колко е "компетентен" персонала и че не е най-важно персонала да е съставен от празноглави модели) първо не съществуваше такова нещо, после ми предлагаха мемори карти...е това го обясних на оператора, точни координати - офис, и описание на особено дразнещата служителка със сините лещи, на някакъв стажант и на останалите 2ма от персонала които ръсиха лаф след лаф и опа...след по-малко от 2 седмици целия персонал на обекта си беше отишъл... явно понякога има ефект като се вика
Iphone 4 16gb ФО / Iphone 3g 8gb ФЗ
Gargoil

Мнение от Gargoil »

Здравейте хора :))....аз от днес съм със iphone 4 и ще почвам да се занимавам за отклучването му....но като видях за сим картата се стреснах малко ! :)))....знаичи трябва да отида до офис на мтел и да им дам картата и да ми я срежат така ли ??? Това съответно означава Че тая карта не мога да я сложа никъде другаде нали ???

Много ви благодаря предварително ! :))))
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Взимаш си микро СИМ , но незнам дали ще ти искат пари, от глобул искат :))
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Мтел не режат карти. Другата ти опция е да си намериш човек, който разполага с такава машинка или в сервиз! Остатъкът от изрязаната карта си го пазиш и го използваш като адаптор в случай че решиш да я слагаш в друг телефон!
"Legio Patria Nostra"
Публикувай отговор