Пкупка на iPhone 4 от Лондон?

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
GranTorino

Пкупка на iPhone 4 от Лондон?

Мнение от GranTorino »

:) Здравейте. Нов съм във форума затова може да съм объркал раздела. Един мой приятел ще ходи в Лондон и искам да му поръчам да ми купи айфон 4. Изчетох доста в този форум но пак има неща с които не съм наясно. Искам да попитам вие бихте ли си взели телефона от глобул или предпочитате от лондон ако имате възможност и защо. В магазина на епъл в лондон продават ли се ФО телефони и горе долу на какви цени са 16 GB версиите. Най общо казано ще имам ли някакви проблеми с гаранции и тем подобни и какво се иска когато се купува телефон освен парите :)) (някъде бях прочел че искали лична карта)

Благодаря предварително!
Аватар
gogo68

Re: Iphone 4

Мнение от gogo68 »

Не се разправяй с Глобул! Ще съжаляваш...купи си го от Лондон или изчакай Мтел да го пуснат. В Apple store в Лондон се продават фабрично отключени телефони и 16GB версия е 499 паунда. Задължително да ти донесе и касовата бележка! Малко трудно се взима от там понеже няма достатъчно бройки но с чакане и повече късмет ще стане!
Успех!
Mr. Bean
GranTorino

Мнение от GranTorino »

gogo68 написа:Не се разправяй с Глобул! Ще съжаляваш...купи си го от Лондон или изчакай Мтел да го пуснат. В Apple store в Лондон се продават фабрично отключени телефони и 16GB версия е 499 паунда. Задължително да ти донесе и касовата бележка! Малко трудно се взима от там понеже няма достатъчно бройки но с чакане и повече късмет ще стане!
Успех!

благодаря за отговора :)

хайде чакам още мнения C:-)

едит:виждам че и във форума продават телефоните за по 1150 лева какво мислите?
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

Гледай да е ФО!!!
Mr. Bean
GranTorino

Мнение от GranTorino »

да това е най-важното за мен L-)
GranTorino

Мнение от GranTorino »

L-) а каква е цената на 16 гб в глобул без обвързване.Само да взема телефона заключен към глобул?
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

1299лв.
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
GranTorino

Мнение от GranTorino »

Изображение

това какво ще рече?че за 1169 лева си взимаш телефона,но при положение че си абонат на глобул ли ?Има ли някакви др условия?
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

С карта на глобул на ваучер без обвързване. Ако имаш късмет ще ти продадат, защото малко измекяри си падат, с някакъв нежен тон ти казват "в момента нямаме бройки за свободна продажба" . Ако си разбрал какво исакм да кажа...
GranTorino

Мнение от GranTorino »

да разбрах те. а задължително ли трябва да си взимам нов стартов пакет или мога да си остана със старата сим карта?
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Трябва да питаш, навсякъде различно казват.
GranTorino

Мнение от GranTorino »

ок .благодаря ти!
Публикувай отговор