Като иронична подигравка ли трябваше да го приема? Детски хумор...Zaho написа:Чакаи да си едитна "й" , че разни голфаджии ще ме погнат...
Дискусия: Какви коли, марки и всичко около тях
Re: Дискусия: Какви коли, марки и всичко около тях
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Мерца е всичко друго, но не и незавиващZaho написа:Май темата трябваше да е "кой каква кола кара"![]()
А по въпроса за най-добрата кола, за мен е М5 заради заради начина по които може да се кара(Някои хора ще ме разберат какво имам предвид.. )
А за Мерцедесите: хубави, луксозни, тромави, мощни и незавиващи
Тоест автобуси
Чакаи да си едитна "й" , че разни голфаджии ще ме погнат...

И не е от много тромавите. 4.4 секунди до 100км.
Това за колко секунди прави 100км. не е показателно дали е тромав или неnikyyyyyy написа:И не е от много тромавите. 4.4 секунди до 100км.

Гледал съм по 5 предавка как се разчекват по завоите и губят баланс
Тези коли не са за каране те са за возене

Виж М5 е друга бира!
Apple iPhone 3G 16GB OS3 White and Never Locked
А кое е показателно? Ти случайно да си карал S65, Cl65 или да си се возел в тях. Тромави били.
Безмислено е да се спори с хора които на писта ще паднат от Ситроен баничарка или Шкода 1.4 96г.nikyyyyyy написа:А кое е показателно? Ти случайно да си карал S65, Cl65 или да си се возел в тях. Тромави били.
За да няма недоумения приемам всякакви предизвикателства а за драг ми се намира една скромна 325-чка

Май нещо не ме разбра правилно, но няма значение.Та по въпроса кои Citroen ще те дръпне, мога да ти кажа че не са малко, за Renault няма да говоря тъй като незнам, но най простия пример, 2.0 HDI 110HP, направо ти давам гаранция че ще останеш на старта с този GOLF пък за 2.7 2.2 няма да говоря.И незнам въз основата на какво наричаш френските автомобили кошници, като те правят една от най-меките возий, като толкова искаш да се състезаваш си купи GOLF VR6 и ходи на Бояна.Това му викам аз "синдрома на голфаджиите", напират се и се завират навсякъде, не само на светофарите.Chekara написа:кажи ми кое рено или ситроенче ще ме драпне на старт(golf тежи 1300 kg а е със 150 коня , коя френска кошница има такова съотношение на тегло/сила... само тея малките старите 105gti май бяха)... и колко катастрофи стават от по-рязък старт като си най-отпред... единствено някои ако мине отляво или отдясно на червено може да ме забърше, но няма аз да съм виновен... Тия катастрофи стават, щото сульо и пульо зимат книжки... Според мен трябва да има и психотест... не само да решиш няколко листовки и да покараш 80 учебни часа кормуване... а ако те скъсат на изпита , да се явяваш докато не го земеш, не всеки е роден за шофьор , трябва да го направят супер труден изпита и тогава едва ли ще има толкова катастрофи... Малцина да зимат книжки , не както сега ,всеки като стане на 18,дава 700 лева за учител 100 лева за изпит 200 за евентуален подкуп и аре за 1000 лева си с книжка шофьор

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Май си виждал мерцедес само на светофарZaho написа:
Тоест автобуси![]()

На мен също така ми се струва. За тромавите особено.johnnybravo написа:Май си виждал мерцедес само на светофарZaho написа:
Тоест автобуси![]()
- dreamlover
- Обратна връзка:
тромав е моя 200ТЕ с 120 к.с. ,обаче е дълъг почти 5 метра,а прави обратен завой на място което мои колега с Форд Фиеста не може без маневра!
iPhone 2G 8GB 2.2
да се включа и аз,то си е казано отдавна в света са две марки автомобили,едната е Мерцедес,а другата... всички останали . 

iPhone 8GB 1.1.2 OTB + gunlock + anySIM
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Да не се беше включвал по добре. Тва е с1 да кажеш "Нокия и останалите телефони"idiendi написа:да се включа и аз,то си е казано отдавна в света са две марки автомобили,едната е Мерцедес,а другата... всички останали .
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Добре де кой е тоя мерцедес които ще бие М5 на Ринга ?
И колеги под завиване не разбираите взимане на завои на място или с 5км/ч.
Няма спор луксозни са красиви са но нестават за "фън"
Сл-а е за да се тузариш, м5 за да побеждаваш
И колеги под завиване не разбираите взимане на завои на място или с 5км/ч.
Няма спор луксозни са красиви са но нестават за "фън"
Сл-а е за да се тузариш, м5 за да побеждаваш

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Темата се изврати, превърна се във война между BMW и Mercedes. Ти приятелю (Zaho) се държиш точно като тези "състезатели" за които стана дума в по-ранни постове. В крайна сметка за какво си купуват хората автомобили, да се возят удобно в тях или да си мерят пишките по светофарите? Този "фън" за който говориш в повечето пъти води до фатални последици. В началото на темата пишеше
Нека да вървим в тази посока а не да говорим за коли, които не само не сте карали ами и не сте се возили в тях.всеки да споделя впечатления от коли, с които е имал допир
Джони съгласен съм с теб и в нито един от постовете си не твърдя нещо различно! Пък и незапочнах аз първи 
А относно това дали съм имал допир? Да имъл съм и имам преки впечетления от всички споменати в темата автомобили, и не само
Вярно е че съм фен на БМВ но не съм фанатик уважавам и дригите марки особено едни японски такива
В скоро време ще имам и Супра или Селика и която и да е от двете ще е с 3 литров турбо мотор
За ежедневка, че на пролед БМВ-то ми вече няма да може да се кара по улиците, а и ще е прекалено опасно (той Адамов знае за какво става въпрос
)
Поздрави!

А относно това дали съм имал допир? Да имъл съм и имам преки впечетления от всички споменати в темата автомобили, и не само

Вярно е че съм фен на БМВ но не съм фанатик уважавам и дригите марки особено едни японски такива

В скоро време ще имам и Супра или Селика и която и да е от двете ще е с 3 литров турбо мотор
За ежедневка, че на пролед БМВ-то ми вече няма да може да се кара по улиците, а и ще е прекалено опасно (той Адамов знае за какво става въпрос

Поздрави!
Ето това е кола за FUN 
Дали ще се сбори с Беемветата, как мислите?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Tru ... 240%3A1308" onclick="window.open(this.href);return false;

Дали ще се сбори с Беемветата, как мислите?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Tru ... 240%3A1308" onclick="window.open(this.href);return false;
iPhone4s-16gb neverlocked, Apple Cinema display 30",Airport extreme, MacBook Air, 4GB DDR3, 128 GB SSD
Apple Wireless Mighty Mouse, Apple Wireless Keyboard...
Apple Wireless Mighty Mouse, Apple Wireless Keyboard...
това само като го запалиш и получаваш оргазъм от звука на двигателя...
мустанга си е сташна машина ... fun ще има особено,ако си в щатите (на ония прави пътища през пустините , където няма жив човек )
spunkata как може да слагаш 110 hp дизел и да казваш ,че ще бие 150 hp бензин ;0 ... тва със 7 скорости да е , пак няма да го бие
... за състезание аз бих си зел мазда mx7 с роторен двигател... или мx8 1.8 = 280 hp... добри машинки са маздичките...
а за комфорт според мен Lexus LS600 hybrid е доста голям конкурент на S , 7ма серия и А8... също конкурент VW Phaeton ... имат екстри , които не бях подозирал че съществуват
разгледайте клипчетата на Fifth Gear за да видите за какво става на въпрос
мустанга си е сташна машина ... fun ще има особено,ако си в щатите (на ония прави пътища през пустините , където няма жив човек )
spunkata как може да слагаш 110 hp дизел и да казваш ,че ще бие 150 hp бензин ;0 ... тва със 7 скорости да е , пак няма да го бие
... за състезание аз бих си зел мазда mx7 с роторен двигател... или мx8 1.8 = 280 hp... добри машинки са маздичките...
а за комфорт според мен Lexus LS600 hybrid е доста голям конкурент на S , 7ма серия и А8... също конкурент VW Phaeton ... имат екстри , които не бях подозирал че съществуват
разгледайте клипчетата на Fifth Gear за да видите за какво става на въпрос
- Carmichael
Ще ви предложа една лична класация за дразнители на пътя!
1. Това са водачите на Октавиа и на Вектра (новата). В повечето случаи водачите са хора 40+ или млади пишлалгари, които винаги искат да водят колона и се ръчкат с едни изпреварвания направо си е ебало майката. Незнам дали сте го забелязвали, но за мен пак да кажа по гадни няма. Редовно вдигам кръвно като видя такъв! Докато не го мина не се успокоявам.
2. На второ място нареждат малките служебни калинки с надписи на кафета, бонбони, цигари и всякакви боклуци. Те са карани от млади келемета завършили университета преди 2-3 години. На тях шефа им дал област и те я обикалят като луди с бясна гас сложили задължително големите очила, а на дясната седалка колежка, която следи продажбите и списва, а и без да ви казвам и тя е с очила. Едни такива екземпляри от Кока Кола 3 години ми касаха нервите с едни Сеати!
3. На следващо място (трето) по раздразнение са фирмените бусове до 3.5. Наглостта им няма края а максималната им скорост средно 120-130 е просто гадна работа. А как карат из градовете лудница. Направо да хванеш да ги разтреляш.
4. На четвърто място са псевдо джиповете, за които говорихме няма какво да казвам повече всеки знае как се ръчкат, светят и прочие.
5. И на последното пето място на тази класация попадат старите трошки като Форд Ескорт 90+ и прочие. Знам, че всеки го дразни да го мине такъв екземпляр, но още по гадно е да го кара някой дядка на 60+ години и като му свирнеш да ти изнася 20 мин лекция.
И за да се върнем отначало в темата за която говорихме за колите искам да ви подам сайта на TopGearhttp://www.topgear.com. Там има за 90% от новите коли тест и оценка по 20-балната система. Лично за моето Субару Импреза има хубав тест, който съвпада с вижданията ми. Ето линк към него: http://www.topgear.com/uk/subaru/impreza
Само да наблегна, че дори и последното е вярно за нея.
Running costs
The Impreza is petrol-only at the moment so be prepared for that. Otherwise, cheap insurance - except WRX - and well-regarded dealers and low maintenance costs make owners happy. And there's always a ready used market in the countryside.
Ае...
1. Това са водачите на Октавиа и на Вектра (новата). В повечето случаи водачите са хора 40+ или млади пишлалгари, които винаги искат да водят колона и се ръчкат с едни изпреварвания направо си е ебало майката. Незнам дали сте го забелязвали, но за мен пак да кажа по гадни няма. Редовно вдигам кръвно като видя такъв! Докато не го мина не се успокоявам.
2. На второ място нареждат малките служебни калинки с надписи на кафета, бонбони, цигари и всякакви боклуци. Те са карани от млади келемета завършили университета преди 2-3 години. На тях шефа им дал област и те я обикалят като луди с бясна гас сложили задължително големите очила, а на дясната седалка колежка, която следи продажбите и списва, а и без да ви казвам и тя е с очила. Едни такива екземпляри от Кока Кола 3 години ми касаха нервите с едни Сеати!
3. На следващо място (трето) по раздразнение са фирмените бусове до 3.5. Наглостта им няма края а максималната им скорост средно 120-130 е просто гадна работа. А как карат из градовете лудница. Направо да хванеш да ги разтреляш.
4. На четвърто място са псевдо джиповете, за които говорихме няма какво да казвам повече всеки знае как се ръчкат, светят и прочие.
5. И на последното пето място на тази класация попадат старите трошки като Форд Ескорт 90+ и прочие. Знам, че всеки го дразни да го мине такъв екземпляр, но още по гадно е да го кара някой дядка на 60+ години и като му свирнеш да ти изнася 20 мин лекция.
И за да се върнем отначало в темата за която говорихме за колите искам да ви подам сайта на TopGearhttp://www.topgear.com. Там има за 90% от новите коли тест и оценка по 20-балната система. Лично за моето Субару Импреза има хубав тест, който съвпада с вижданията ми. Ето линк към него: http://www.topgear.com/uk/subaru/impreza
Само да наблегна, че дори и последното е вярно за нея.
Running costs
The Impreza is petrol-only at the moment so be prepared for that. Otherwise, cheap insurance - except WRX - and well-regarded dealers and low maintenance costs make owners happy. And there's always a ready used market in the countryside.
Ае...
Във всяка държава има мафия... но само у нас мафията има държава!
I.Netsov,пак се включвам,да и телефоните са два модела само че iPhone и всички останали 

iPhone 8GB 1.1.2 OTB + gunlock + anySIM
Това лафче е измислено през комунизмът. Завиждахме на Тодор Живков и правителствените мерецеси. Иначе е няма никаква стойност, нито е вярно. Ето ви нещо, което трябва да сложи край на дискусията 
http://veselba.kafence.com/bg/image/39271" onclick="window.open(this.href);return false;

http://veselba.kafence.com/bg/image/39271" onclick="window.open(this.href);return false;
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Good One, I really like it ! Коментарите са ненужниanthony написа:Това лафче е измислено през комунизмът. Завиждахме на Тодор Живков и правителствените мерецеси. Иначе е няма никаква стойност, нито е вярно. Ето ви нещо, което трябва да сложи край на дискусията
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Аз като един голям фен на BMW ще ти кажа че просто идеологиите на двете фирми са различниnikyyyyyy написа:Феновете на БМВ могат ли да ми кажат конкурент на Mercedes S65, Cl65?

BMW: Всичко за водача!
Мercedes: Всичко за пасажера!
Ако искаш да говорим за конски сили и други глупости, трябва да си наясно че всеки се блъска в гърдите колко магарета повече е сложил под капака, но мисля че единствено под капака на БМВ тия коне имат достатъчно добър контрол, то се и видя в Топ гиър сезон 10 епизод 10, където тестваха БМВ М3, Мерцедес Ц65 и Ауди РС4

Аз лично карам Е36 купенце със шестима в редичка под капака и не бих го сменил за нищо друго освен Е36 М3

iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Рено Клио 1991г. 1.2 бензин. Карбуратор (който е повреден и за това не я карам
). Има няколко мега яки екстри. Имам си стойка за телефона - от авелики. Води се 5 врати. Накрая но не на последно място - запалката в колата ми работи. Е тва е мойта страст.

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Icco написа:Аз като един голям фен на BMW ще ти кажа че просто идеологиите на двете фирми са различниnikyyyyyy написа:Феновете на БМВ могат ли да ми кажат конкурент на Mercedes S65, Cl65?
BMW: Всичко за водача!
Мercedes: Всичко за пасажера!
Ако искаш да говорим за конски сили и други глупости, трябва да си наясно че всеки се блъска в гърдите колко магарета повече е сложил под капака, но мисля че единствено под капака на БМВ тия коне имат достатъчно добър контрол, то се и видя в Топ гиър сезон 10 епизод 10, където тестваха БМВ М3, Мерцедес Ц65 и Ауди РС4
Аз лично карам Е36 купенце със шестима в редичка под капака и не бих го сменил за нищо друго освен Е36 М3

- OutRageous
Тъй като съм още дезориентиран и нямам собствена кола ще споделя впечатленията си от колите,които има баща ми и аз просто имам късмета да карам.Мерцедес Е220 CDI W211.Тази кола е направо възхитителна по всички показатели.Комфорт,разход,бързина.Незнам колко е капацитетът на резервоара,но с баща ми трябваше да ходим до Приморско през Април и той ме взе за шофиор.От Петрич до Приморско и обратно са около 1400км плус въртенето в Буграс.Целият този път го минахме с ЕДИН резервоар.Борд компютърът показваше средна скорост 106км/ч среден разход 4.9л.Да не говорим,че тези 150к.с са най бързите, на които съм се качвал- като се има предвид,че съм се возил на доста други коли.Другата кола,която за мен е перфектна за градски условия е Ford Fusion.Колата е 1.4tDci и на градско ми харчи 5 на 100.Като се има предвид дупките и цялата помия в града как да изляза с Мерцедеса.Дори и баща ми не го кара и той си седи в гаража на 80 000км.Сега наскоро си взе VW Toureg 2.5TDI.Джипа е супер як за парите.Има си всички екстри,въздушно окачване и т.н.Но този двигател е много муден за мен.След 140км/ч му е доста друдно,да не кажа че неможе и при изпреварване е много опасен.Иначе ако не тарсиш малък разход за града е чудна.Но като цяло мнението ми е,че до 200 000лв друга кола освен немската не трябва да се взима.Китайски,Японски,Френски,Италиански и т.н за мен не струват.Опел и VW са среден клас марки.Само Phaeton-a на VW е нещо по така.Passat, E-class, BMW 5,Vectra и A6 са от един клас,но за мен Passat и Vectra нямат база за сравнение с тези коли.BMW,Audi и Mercedes<200 000лв.Над 200 000 е вече въпрос на вкус