За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Мирослав от Перник 21г. судент "Компютърни системи и технологии" хобита: жени,коли и работа
ето тука няколко снимки на моя милост http://pics.data.bg/albums/7086/" onclick="window.open(this.href);return false;
iPOD touch ъпгрейднат до 2.2.1 с jailbreak и mobileinstallation
algor написа:А бе Дзверо, ти нали се мяташе из чата на дир-а преди...хм...преди около 10-ина години с красивия ник "егатиужаса" ?!?!
пп. Пикантериите за сексуалната ти неориентираност от време оно няма да споделям на всеослушание.
За сега!
Я виж ти, още ме помнят Точно така ми беше ника. А ти кой си? И що не вземеш да споделиш на всеослушание за сексуалната ми ориентация, та да науча нещо за себе си, което не знам
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Последно промяна от gorgior на 12 Окт 2009, 21:08, променено общо 3 пъти.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Извинявам се. Ама не знаех, че в Дата са такива шибании. Линка е оправен.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Ето ме и мен с гаджето снимката е Ipho_нска разбира се ... Icco Здравей! Половината махала сме май в този форум и това БМВ май доста го наказваш по съборите
Казвам се Милен, родом от София - 2 години съм "гугугакал" в общежитията в Студентски град, израснал съм в Бургас и в момента пребивавам в Пловдив като студент по Информатика в ПУ. На 22 години съм и като цяло обичам да се занимавам с всичко свързано с компютри и техника.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3 iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3 ------------------------------------------ Полезни ръководства за iPhone Смяна на TTL стойността на IP пакетите
качеството на картината не е много добро, но на малкия екран е супер.
Милене, заеби качеството на картината, фона зад телелефона е супер. Особено в ляво. Браво!