iPhone 5 2012 г.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
Аватар
Бай ти Митьо

Re: iPhone 5 2011 г.

Мнение от Бай ти Митьо »

simzeppelin написа:Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
Сериозно ли така става? Ужас!!
Soze написа:...ако затворят дупките за джел!...
Ха-ха.

Изображение
iPhone 2G FW3.1.3, iPhone 4 FW4.3.5, Macbook White
simzeppelin написа:Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
ipaqa

Мнение от ipaqa »

iPhone 3GS 32Gb
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

ipaqa написа:http://www.gsmarena.com/this_really_loo ... s-3198.php
:)
FAKE!
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

Като се замисли човек наистина ейпъл,колкото губят толкова и печелят от възможността да се качват пиратски приложения и игри на айфонЯ,ако трябваше да си купувам приложенията аз нямаше да си го взема,сигурен съм,че и мноого,много други също,така че нека всичко си остане така,както е за да са щастливи всички :))
А телефона от линка по горе е фейк,но добре представен :)) Поне си харесах игричката :-B
d1fferen7

Мнение от d1fferen7 »

Много ясно, че не трябва да се премахва джейла, всеки е дал по над 1000 лв., че и повече за този телефон, а ако трябва и да си купуваме всяко едно приложение еми то къде ще му излезе края питам аз?... Той тоя айфон златен ще излезе. :)) :)) :))
iPhone 3Gs 16GB black FW 4.1
iPad 2 3G 32GB white FW 5.0.1
simzeppelin

Мнение от simzeppelin »

а така! :Д:Д:Д
Аватар
lian

Мнение от lian »

d1fferen7 написа:Много ясно, че не трябва да се премахва джейла, всеки е дал по над 1000 лв., че и повече за този телефон, а ако трябва и да си купуваме всяко едно приложение еми то къде ще му излезе края питам аз?... Той тоя айфон златен ще излезе. :)) :)) :))

1 Никой не те е карал да си купуваш iPhone за 1000лв има много други телефони. 2 Ако беше разработчик на приложения щеше да пееш друга песен.

п.п И едва ли ти си дал парите за телефона.
d1fferen7

Мнение от d1fferen7 »

lian написа:
d1fferen7 написа:Много ясно, че не трябва да се премахва джейла, всеки е дал по над 1000 лв., че и повече за този телефон, а ако трябва и да си купуваме всяко едно приложение еми то къде ще му излезе края питам аз?... Той тоя айфон златен ще излезе. :)) :)) :))

1 Никой не те е карал да си купуваш iPhone за 1000лв има много други телефони. 2 Ако беше разработчик на приложения щеше да пееш друга песен.

п.п И едва ли ти си дал парите за телефона.

1 Има да, но всеки иска най-хубавото. 2 Ако бях, но не съм, както и ти не си. 3 Просто изказвам мнение, като собственик на такъв телефон. И накрая не, че е твоя работа, но лично аз съм си купил както айфона, така и айпада ... :)
iPhone 3Gs 16GB black FW 4.1
iPad 2 3G 32GB white FW 5.0.1
simzeppelin

Мнение от simzeppelin »

И аз имам iphone и Ipad, и трябва наистина да съм луд да си ги джейлвам, незнам какъв е проблема по 3-4 доларчета на седмица за игричка(примерно). Щом имаш парите да си ги купиш...
Sovar

Мнение от Sovar »

simzeppelin написа:И аз имам iphone и Ipad, и трябва наистина да съм луд да си ги джейлвам, незнам какъв е проблема по 3-4 доларчета на седмица за игричка(примерно). Щом имаш парите да си ги купиш...
Съгласен, щом даваш толкова пари, за да купиш продуката, значи трябва да го "издържаш".

Защо всеки не си купува БМВ последен модел, защото не е евтино да я храниш и поддържаш, но българинът е тарикат. Ще сложи газова уредба, за да я има само и да се перчи. И ще и купува части внос от китайско мазе.
simzeppelin

Мнение от simzeppelin »

А повечето българи са прости, купуват си я и след това осъзнават че нямат пари да я хранят и поддържат..
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

Невереятно :))

Изображение

Изображение

Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

Абе големите моралисти я стига,събирах 2 месеца да си купя iPhone 4 хванах се в един цех на работа,нашите са в чужбина,живея сам вече 2 седмици нямам пари да си купя ядене (не преувеличавам) просто нямам стотинка,но си взех iPhone 'щото искам отдавна и 'щото ме кефят хилядите приложения,които и да искам НЕ МОГА ДА СИ КУПЯ !
По някога не 3-4 "доларчета" ами и 50 стотинки са много,който има пари да купува приложения !
Джейла е направен за тия дето нямаме,и няма да се откажем да го ползваме само защото "трябвало да оценяваме труда на разработчиците",ако мога ще го оценя и наистина го правя когато мога,но когато не мога да го оценява някой друг.
Пълни глупости са,че "щом си си взел телефон за 1000 лева трябва да го поддържаш" !
Взел съм си го защото мога да ползвам пиратски приложения,ако не можех нямаше да го купувам защото нямаше да мога да го "поддържам" чат ли сте ?
Че има хора от типа на "да не съм луд да дам пари за приложение" си е друг въпрос но не всички могат да си го позволят така че вие,като можете и го правите ЕВАЛА но оставете нас простосмъртните да си теглим на воля... Всеки има право на избор.
Аватар
WeeD

Мнение от WeeD »

Не, че говоря по темата, ама бих изхранил една 5чка след 10тина дни :)
П.П. Колкото до Баварката - ми аз примерно смятам да си взимам 3ка с газов инжекцион, за да ми харчи добре като за ежедневна кола, да карам здрава кола и ще си я поддържам с оригиналните й части, които впредвид многобройните антирейсъри с блъснати такива 3ки, биха се избили на търг да ми бутнат техните си части
ПиЙс /?)
Iphone 4 Factory Unlocked iOS 5
АйСИФОН, АйСИКТИР, АйСИНДЖИР, АйКЪМНАС :)
Аватар
votolom

Мнение от votolom »

Мамата си *****. Ако е с такова алуминиево гръбче, а всичко сочи, че ще е с такова - iPad, MB Air, iMac - ще става на нищо. Ама нали индустрията с аксесоарите трябва и тя да съществува, а не да се минава метър с по едно протекторче отпред и отзад x_x
Аватар
WeeD

Мнение от WeeD »

VLa-wot написа:Невереятно :))

Изображение

Изображение

Изображение
Къде му избега батонЯ за ринг/мют :)
Последно промяна от WeeD на 29 Сеп 2011, 21:48, променено общо 1 път.
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

Ейпъл никога не биха създали такова грозно нещо,особено пък що се отнася до iPhone :))
simzeppelin

Мнение от simzeppelin »

Нещо ми изглежда скучен този iphone, дано се лъжа
Аватар
WeeD

Мнение от WeeD »

Dean1 написа:Ейпъл никога не биха създали такова грозно нещо,особено пък що се отнася до iPhone :))
По коя скала прецени, че е грозно ?
ayl

Мнение от ayl »

И това сигурно е фейк - не трябваше ли да е с microUSB захранване, за да се продава в Европа след нова година?
iPhone 4S ФО 5.0.1
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

WeeD написа:
Dean1 написа:Ейпъл никога не биха създали такова грозно нещо,особено пък що се отнася до iPhone :))
По досегашната,по начина,по който до сега са излизали устройствата на ейпъл.
По стила им,и най вече по това,че и миналата година имаше подобни "изродски" снимки за iPhone 4 !
Аватар
WeeD

Мнение от WeeD »

Dean1 написа:
WeeD написа:
По досегашната,по начина,по който до сега са излизали устройствата на ейпъл.
По стила им,и най вече по това,че и миналата година имаше подобни "изродски" снимки за iPhone 4 !
За досегашното излизане на айфончета си прав, но колкото до "изродските" снимки - ами спекулации винаги ще има, но след 4 дни ще разберем дали чичо Стив е задърпал компанията надолу или ще има сензационен ябълков пай, отново :)
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
Не може да нямаш пари за 2 баници в джоба и да се хвърляш на телефон за 1к лева. А после да се чудиш как да му набавиш приложения. Които между другото не са задължителни за работата на телефона (като телефон).
Да не уважаваш труда на разработчиците е същото като шефа ти да не ти уважава труд и да ти каже като дойде време за заплата - "да не съм те видял повече, че ще ти счупя главата", и след това да наеме следващия лумпен, който да се блъска за без пари (както правят с тийнейджърите по някои ресторанти по Черноморието през летния сезон).
За всяка една апликация, например игра се изискват инвестиции:
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
- наемане на актьори за озвучаване (при програми за учене на езици, при по-хубавите игри и т.н.)
- 99$ годишна такса за developer-ски акаунт.

Като почнат девелопърите и агенциите да не могат да си избиват вложенията заради паразити като теб - ще спрат да се занимават с тази платформа. И така един светъл ден ще си увиснеш с телефон за 1к лева в джоба без свястни приложения. ;)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

angelovarna написа:@Dean1 - точно за такива като теб има един лаф - "Всяка жаба да си знае гьола.".
Не може да нямаш пари за 2 баници в джоба и да се хвърляш на телефон за 1к лева. А после да се чудиш как да му набавиш приложения. Които между другото не са задължителни за работата на телефона (като телефон).
Да не уважаваш труда на разработчиците е същото като шефа ти да не ти уважава труд и да ти каже като дойде време за заплата - "да не съм те видял повече, че ще ти счупя главата", и след това да наеме следващия лумпен, който да се блъска за без пари (както правят с тийнейджърите по някои ресторанти по Черноморието през летния сезон).
За всяка една апликация, например игра се изискват инвестиции:
- apple хардуер
- ios девелопър
- UI designer
- наемане на актьори за озвучаване (при програми за учене на езици, при по-хубавите игри и т.н.)
- 99$ годишна такса за developer-ски акаунт.

Като почнат девелопърите и агенциите да не могат да си избиват вложенията заради паразити като теб - ще спрат да се занимават с тази платформа. И така един светъл ден ще си увиснеш с телефон за 1к лева в джоба без свястни приложения. ;)
Аз съм жаба от доста голям гьол,с големи жаби пълни със разни насекомчета (родителите ми-парите им) и ако знаят в момента,как я карам ще ми се карат и ще ми пратят колкото искам,както и по принцип правят,но реших да видя до къде мога да стигна и сам да си купя телефона защото мисля,че не си заслужава за телефон да искам пари от нашите,камоли пък после за приложения направо е смешно :)) Като се има в предвид,че и не ползвам много приложения,инсталирам ги ейтака и веднага ги делийтвам,за толкова не ми се плаща а и,както казах аз самия не мога да ги плащам,родителите ми могат но не те са си купили iPhone ;)
Ако и Стив Джобс и компания мислеха,като теб,че "паразити" като нас не трябва да си купуват iPhone щеше да е доста назад в продажбите,но и ние простосмъртните,като искаме да се радваме на iPhone и си ги купуваме Apple са доволни от това :)
И ПАК КАЗВАМ,НЕ СЕ ЧУДЯ КАК ДА МУ НАБАВЯ ПРИЛОЖЕНИЯ !
Ако нямаше джейл за iPhone не бих си купил iPhone но тъй,като знам,че след купуването ще мога да си качвам каквото поискам го купувам.
Аз например обичам да си купувам игрите за PC,тях наистина ги играя и тези,които си заслужават ги купувам..
Всеки избира,какво му трябва повече и какво да купи,ако толкова те грее купувай си приложенията,но не казвай,кой заслужава да има и,кой не iPhone защото не си ти този ! :))
Аватар
lian

Мнение от lian »

Мама меси Тати носи, но до едно време.
Заключено