iPhone 5 2012 г.

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Заключено
polecat

Re: iPhone 5 2011 г.

Мнение от polecat »

Ам може би вече по темата се е говорило но:
Бях чел някъде че Apple са патентовали някаква сензорна технология и че Home бутона вече няма да е бутон, а някакъв вид малък сензорен екран. Преди време имаше една подобна разработка на самсунг, където зависимост от това къде в менюто си бутоните се сменяха.

Изображение
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Според мен ти си знаят най-добре, ние не случайно не работим там. :D Да излиза тази 5ца, че луднах от чакане аз лично :D
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

Сигурен съм,че дизайна отново ще е уникално красив,но имам едно малко колебание относно едно много нашумяло предположение в нета,ако се окаже нещо подобно ще съм доста разочарован ! Но ще изчакаме и ще видим :)
Soze

Мнение от Soze »

Наближава датата на представянето и темата се пълни с куп предположения. Ами изчакайте и ще го видите вместо да си чешете клавиатурите !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
Dean1

Мнение от Dean1 »

В това е тръпката от чакането,предположения,догадки,нетърпение а и темата е за това ;) Така че ако не ти се чете,подмини я ?:-/
Soze

Мнение от Soze »

Чете ми се и аз съм любопитен ... но май като гледам нищо не научих сигурно за дизайна освен дезинформации !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
lian

Мнение от lian »

Цялата тема е безсмислена само догадки, слухове в 99% Fake.
Аватар
WeeD

Мнение от WeeD »

lian написа:Цялата тема е безсмислена само догадки, слухове в 99% Fake.
Силно вероятно е да е така, но темата е направена за дискусия на Айфон 5 и то доста преди да е излязал, което явно е с цел да се дискутира темата... И аз съм на мнение че такива слухове само помагат на апъл да объркат феновете и главно конкуренцията, но накрая винаги измежду слуховете, клипчетата и снимките се намира истината - 100% някоя от снимките в интернет ще се окаже, че е достоверна и изобразява новия ябълков пай, който са забъркали :)
Iphone 4 Factory Unlocked iOS 5
АйСИФОН, АйСИКТИР, АйСИНДЖИР, АйКЪМНАС :)
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

lian написа:Цялата тема е безсмислена само догадки, слухове в 99% Fake.
iPhone 5 100% октомври! :B
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
d1fferen7

Мнение от d1fferen7 »

Аз пък се вълнувам повече от излизането на iOS 5 от колкото на iPhone 5, защото вече си имам 1 iPhone, който ми върши перфектна работа и не ми трябва друг, но виж иос-а си е съвсем друга работа много добре са се справили, браво за което и с нетърпение чакам джайлбрейка, че да си джъткам на айпада... хахаха :)) :))
iPhone 3Gs 16GB black FW 4.1
iPad 2 3G 32GB white FW 5.0.1
Аватар
didotooo

Мнение от didotooo »

Dean1 написа::)) Всичките ми познати ме знаят,че съм фен на iPhone и като ме видят "гледа ли клипа на новия iPhone ще е уникален,с холограмно изображение и клавеатура" :)) И ме убеждават,че точно такъв ще е новия телефон :))
Сигурен съм,че наистина перфектен но просто за такива екстри е много рано да се говори :))
Хахахха абсолютно! На мене даже ми звънят по телефона и викат малее човек какъв клип гледах на новия айфон ,ще е нещо ненормално с холограми :)) :)) :)) :)) Чак ми е кофти да им разваля кефа :))
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

вече правят кейсовете :-B :))
http://www.tinydeal.com/cases-armbands- ... a&dp=L0103
Аватар
hitman

Мнение от hitman »

Ей откачихте вече, изчакайте 4 дни още и ще разберете какъв е / ще има ли нов телефон.
Само си чешете пръстите по клавиатурите
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked

iPad 2 32GB 3G 5.0.1
Аватар
didotooo

Мнение от didotooo »

Ами залога е голям все пак... Интересно е дали от ейпъл ще удържат и ще представят телефон ( и ОС ) ,който отново ще е номер 1 и всички останали ще се сравняват с него...
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Ще са номер 1 когато почнат да продават фабрично отключени телефони и направят легален джейлбреак!
Таман правят джейл, те тия пускат нов фирмуер. Кфо е това... пе*алска работа....
Sovar

Мнение от Sovar »

П*далска за теб, за тях не е :)
Аватар
kolega

Мнение от kolega »

uomoto написа:Ще са номер 1 когато почнат да продават фабрично отключени телефони и направят легален джейлбреак!
Таман правят джейл, те тия пускат нов фирмуер. Кфо е това... пе*алска работа....
'що ли да не почнат и безплатно да ги раздават направо L-)
Последно промяна от kolega на 29 Сеп 2011, 14:11, променено общо 1 път.
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
Soze

Мнение от Soze »

Някой ден може и това да стане ако затворят дупките за джел ! Щеш не щеш ще им посещаваш AppStore и от там ще избиват !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
simzeppelin

Мнение от simzeppelin »

Е тва е българска работа всеки гледа да изтегли и да качи пиратско, не разбрахте ли че трябва да се уважава труда на хората, една апликация струва от 1€ до 4€ толкова ли е скъпо??? Или вие просто си казвате, защо като може безплатно.
Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
Аватар
uomoto

Мнение от uomoto »

Не става дума за апликациите бе! Отворете си очичките вече. Това, че айфонът е супер по визия не означава ,че е най-великото нещо на света... Става дума за свободата, да имаш административни права над всички папки, система и т.н.
moloko

Мнение от moloko »

simzeppelin написа:Е тва е българска работа всеки гледа да изтегли и да качи пиратско, не разбрахте ли че трябва да се уважава труда на хората, една апликация струва от 1€ до 4€ толкова ли е скъпо??? Или вие просто си казвате, защо като може безплатно.
Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
Айде стига бе , колега..... Да не искаш да ми кажеш, че си си купил абсолютно целия софтуер които ползваш където и когато и да се намираш.... И какво значи да уважаваме труда на хората.... Те, хората са си направили сметката предварително , че ще има "кражби на интелектуален труд" и съвсем не са за оплакване според мен. Аз лично си купих - "БЪГАВ" софтуер от AppStore. Писах на неговия създател за проблема които съм срещнал и познай тои какво ми отговори..... НИЩО! Ни вест , ни кост. Айде познай сега кога пак ще платя за някакво приложение ако мога да си доставя безплатно.... А и си мисля , че сами Apple негласно поддържат CYDIA и целия хакнат софт които може да се намери .... защо ли ???? Колко биха били ползвателите на iPhone без тези "екстри" ?????

А по отношение на "събитието" на 04.11.2011 г .
Ако ви покажат само един 4S с по-добра камера и iOS 5 ........ кво правим.... Дори и да покажат 5-цата, тя ще е само като концеция и не я чакаите по-рано от лятото на 2012 г.
Не ми се иска да е така и се надявам и аз да видя изцяло нов, още по-добър телефон , обаче за сега някакси се съмнявам.... Ще видим, дано да не изляза прав....
iPhone 4 ,6.1, BB 4.12.05 , Jailbreak evasOn 1.2, ФЗ Глобул
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
Аватар
VLa-wot

Мнение от VLa-wot »

moloko написа:Дори и да покажат 5-цата, тя ще е само като концеция и не я чакаите по-рано от лятото на 2012 г.
Изображение
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Аватар
gogo68

Мнение от gogo68 »

uomoto написа:Не става дума за апликациите бе! Отворете си очичките вече. Това, че айфонът е супер по визия не означава ,че е най-великото нещо на света... Става дума за свободата, да имаш административни права над всички папки, система и т.н.
Напълно подкрепям колегата! L-)
Mr. Bean
Аватар
kolega

Мнение от kolega »

moloko написа: И какво значи да уважаваме труда на хората.... Те, хората са си направили сметката предварително , че ще има "кражби на интелектуален труд" и съвсем не са за оплакване според мен.

=)) =)) =)) ей, това андрешковският синдром е голяма работа, сега очаквам пернишкият философ да изпълзи че и той да заклейми мръсните капиталисти L-) L-) L-)
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
moloko

Мнение от moloko »

kolega написа:
moloko написа: И какво значи да уважаваме труда на хората.... Те, хората са си направили сметката предварително , че ще има "кражби на интелектуален труд" и съвсем не са за оплакване според мен.

=)) =)) =)) ей, това андрешковският синдром е голяма работа, сега очаквам пернишкият философ да изпълзи че и той да заклейми мръсните капиталисти L-) L-) L-)

Браво бе ...... Крали Марко :) :) :)
iPhone 4 ,6.1, BB 4.12.05 , Jailbreak evasOn 1.2, ФЗ Глобул
Пазаруване от "eBay" , "sportsdirect" и др. контак на лично.
Заключено