Fa1n7 написа:Хахаххаха! Не разбираш ни най-малко! Сравни Нокията със СЕ Idou! И да ти кажа- всеки ден се докосвам до 5800! Не става. Много слаб хардуер и софтуер! Каквото искаш си говори. И никога не съм казал, че СЕ са най-добрите. Също така нямам и айФоун, но на теб ти е прекалено трудно да прочетеш какво пише на не повече от 2-3 сантиметра под този мой пост!
недей сравнява 2008-ма година телефон с 2009-та година... аз нестига, че сложих 2 телефона от 2008-ма година на кантар при положение, че нокиата е с 600 лв. по-евтина, а и какво я оплюваш при положение, че СЕ-то с тези бозави неща и по 1 мин чакане за дадено нещо и с цена прекалено над тази, която я заслужава и не го споменаваш хич... а за парите и така както работи аз я оценявам на прекалено над СЕ-то
това да слагаме телефони на кантар и да са надпираме за 2 различни марки ти казах, че е тъпо, защото всеки си има вкус и изисквания и всичко това се базира на годините на даден човек и това, което го обгражда, защото както АдамВО

вика, че Верту-ту е боклук без нищо ... е така е, ама, ако съм някой, който на седмица изкарва по 10 хилки и неразбирам грам от телефони бих си го взел само за газарлъка, защото след като изкарвам тея пари то и акъла ще ми е прекалено смален от наркотиците и няма да мисля изобщо за нищо друго освен газърлък

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •